Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natka26

OSTATNI MIESIĄC CIĄŻY-KTO CZEKA ZE MNĄ?

Polecane posty

suprajsik dla mnie i myśle że dla każdej mamy najfajniejszy prezent to ciuszek dla dzidziusia-tego nigdy za wiele szczególnie że wszystko takie drogie-najlepsze takie które zapina sie na zaczaski, bo guzik zawsze może sie oderwać i dostac do buzi dziecka i takie z rozpinanym dołem jesli to śpioszki.Ale może też być np album-pamietnik, pozytywka do zawieszenia itp

Natka ta szczepionka jest tez na zapalenie opon mozgowych,dlatego tyle kosztuje.A rzeczywiscie najlepsze prezenty to spioszki rozpinane na dole bo wtedy szybko sie dziecko przewinie no i pieluchy:).Moja mała coś w dzien nie chce spac i nosze ją ale na szczescie w nocy co 3h budzi sie na jedzenie.

czesc dziewczynki:-) Nateczko kochana ja jestem rocznik 83 wiec jestem troszke mlodsza:-) Chetnie bym czesciej tutaj wpadala ale jestem taka zmeczona w ciagu dnia ze na nic nie mam ochoty Patryczek nie chce spac w nocy Lacznie spi 3 gora 4 godziny za to w dzien nie ma problemu ze spaniem Maz pracuje i nie ma go caly dzien a w domku zawsze znajdzie sie cos do zrobienia wiec w dzien tez sie nie przespie Zreszta juz od dziecka nie umialam spac w dzien Tylko w ciazy jakos mi sie udawalo Czy wy tez macie taki problem? ile spia wasze dzieci w ciagu dnia a ile w nocy Mam nadzieje ze maly sie jakos przestawi bo inaczej sie wykoncze:-( Pozdrawiam was goraco:-)

Gość natka 26
Moje maleństwo też nie chce spać w dzień-robi sobie krótkie dżemki, ale jak tylko poczuje że nikogo przy niej nie ma budzi sie i krzyczy.Jest taka cwana że zaczyna sie wręcz zanosić żebym przystawiła ja do piersi bo wtedy jest blisko mnie.To jest już normalnie szantaż emocjonalny.Najgorzej jest na wieczór bo wtedy to juz do 23 nie moge sie ruszyć nawet do kibelka bo Zuzia chce cały czas ssać i troche boli ją brzuszek, ale w nocy śpi-zbudzi sie dopiero tak po 3-4 a nawet 5 godzinach do karmienia.Padam na twarz ze zmęczenia. Do tego mój syn jest poprostu nieznośny-doprowadza mnie do obłedu-kompletnie nie słucha, wszystko jest na "nie", nie chce jesć i szaleje po całym domu jak opętany!Nie wiem już co robić-chyba zadzwonie po super nianie!Dwoje terrorystów w domu normalnie!!! Macie jakis pomysł co ztym zrobić? Gosia a twoja Paulinka chodzi do przedszkola?Bo ja nie wiem czy mam puścić Igorka, nie był już m-c!Boje sie że sie zarazi czymś a potem Zuzie.Nie wiem co robic dziewczyny???teraz wszystkie zarazki fruwaja w powietrzu przez tą pomyloną pogode a ja panikuje!Poradzcie mi coś bo oszaleje!!!

Kurcze znowu zrobiłam spacje i czerwona jestem! dziewczyny a jak w ogóle u was z wagą po porodzie???Ja przytyłam 16 kg i po 7 tygodniach jeszcze zostało mi 5 do zrzucenia.Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz 53 kg i źle sie z tym czuje.A wy???

Czesc:-) wiesz natka moj patryczek tez malo spi w dzien chociaz sa takie dni ze przesypia 4, 5 godz z przerwami Ciagle albo chce przy cycusiu albo na raczkach Az boje sie zapeszac ale nareszcie cos sie zmienia w nocy Budzi sie 3 razy do karmienia ale odrazu zasypia wiec ja tez zaczynam w koncu spac:-) i mam w dzien wiecej sily zeby sie nim zajac W sobote synus konczy miesiac:-) ale zlecialo Jeszcze nie dawno balam sie porodu a tu juz tyle czasu minelo:-) pozdrawiam i uciekam bo maly sie obudzil:-)

CZAS leci nieubłaganie!jeden dzień goni drugi i każdypodobny do poprzedniego!Ale trzeba mysleć pozytywnie-tak sobie wmawiam bo mi ciężko...Syn nadal nie słyszy na jedno ucho :[ a Zuzieńka ma wysypke na buzi, szyji, za uszkami i na dekoldzie-nie wiem o co chodzi :[ Kompie ja w oilatum-zobaczymy. Moja córeczka kończy w sobote 8 tygodni a w nastepny czwartek bedzie mieć pełne 2 m-ce!!!Już sie śmieje i gaworzy i głowe podnosi wysoko na przedramionach razem z klatka piersiową. aAa-spotkałam cie na topicu\"kto sieodchudza razem ze mną\"

Dziewczyny widze że tu nam sie jakoś rozmowa slimaczy wiec zapraszam was na inny mój topic : \"Życie po porodzie\"

Ja dopiero mogę coś napisać bo moja Paulinka zalała mi klawiaturę i od dziś mam nową.Natka moja Paula siedzi w domku razem ze mną.Wypisałam ją z przedszkola i dobrze jej to zrobiło bo od tamtej pory nic nie choruje a wcześniej to strasznie.

Kurcze dziewczyny nie ma was i nie ma....Ale za to jest piekna zima! Nareszcie!Suchy śniezek, lekki mrozik i słoneczko-tak mogłaby wyglądac przez cały czas! Gosia ja też zaszczepie Igorka na pneumokoki a Zuzie na Hib na razie, bo ona potrzebowałaby 4 dawek czyli 1200 zł-niestety tyle nie mam w tej chwili.Igorka też zabrałam z przedszkola na 2 m-ce, aż miną te choróbska! Jestem niemalże samotną matka i mam doły.Strasznie sie boje o życie bliskich-czy to normalne???

Natka ja mam to samo, tyle chorób panuje i też mam doły.O mala placze. lece.Pozniej sie odezwe.