Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich sądzicie?

Polecane posty

przetestowalam ostatnio fm3- krem-peeling i mam mieszane odczucia, kolorek peelingu jest wsciekle zielony :) zapach ma dosc deliaktny, ma dosc malo tych drobinek zluszczajacych , mimo to po uzyciu skora jest faktycznie lekko gladsza, chyba musze sie po prostu przekonac do niego moge jeszcze powiedziec ze blyszczyk gg1006- taki rozowy, jest naprawde bardzo ladny, usta wygladaja dosc naturalnie i swiezo

Gość 7890
wlasnie probuje sie wpisac ale.......

Lucrecia - krem SK-2 pachnie delikatnie i nieco perfumiarsko, ciężko mi stwierdzić, czy ten zapach ma coś współnego lukrecją, ale chyba raczej nie.

Niech mnie któraś z szacownych koleżanek oświeci jak mam się stac konsultantką? :)

Gość do konsultantek
jest któraś z wawy?chciałam jedna rzecz z dostawą do domu,a wie dziewczyna z okolic białołęki

Gość mileta
Czy któraś z Was wypróbowała jedwabisty puder w kompakcie, czy rzeczywiste odcienie pudru pokrywają się z tymi w katalogu? Ja mogę polecić serię do skóry wrażliwej SK - znajoma bardzo sobie chwaliła, do cery tłustej - tonik B16 oraz maseczke głęboko oczyszczającą Q8 (zapach dość intensywny, ale świetnie oczyszcza zamyka pory, wygładza i rozjaśnia skórę - dobra również do cery mieszanej). Do cery dojrzałej polecam krem multi-regeneracyjny AV1 (wygładza i odświeża zmęczoną skórę, zapach apteczno-ziołowy, niezbyt przyjemny ale warto) oraz krem pod oczy F6. Swietne są dezodoranty DEO2 i DEO3 zapach i skuteczność super (szkoda, że od jakiegoś czasu niedostępne)

Gość anuletta
A czy w Bydgoszczy można dostać kosmetyki tej firmy?

Kosmetyki tej firmy zamawiasz na podstawie katalogu bezposrednio w firmie Warszawie. Dostawę zamówionych produktów masz do domu w ciągu 48 godzin. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz: Iwona.Faberlic@gmail.com GG 7803944 Pozdrawiam Iwona

Gość agusha18
witaj anuletta jeżeli chce wiedzieć to ja dosc czesto jestem w bydgosczy takze mozesz do mnie pisac w sprawie zamwienia mam nawet jedna dziewczyne z bydgosczzy w swojej strukturze jak cos to lsuze pomoca moj gg 1446800 lub elag4@wp.pl lub nr tel. 511 936 670 lub 791 999 114

Gość sema83
ja wlaśnie jestem konsultantką z Bydgoszczy :)

Hej, dawno tu nie byłam i widze, że tu teraz niezła propaganda w ściąganiu nowych osób. Dajcie na luz. Kiedyś mozna było poczytać o produktach co fajne a co nie, a teraz tylko kto kogo chce wpisać do swojej grupy ( i jeszcze kłóca się o te osoby - zgroza ). Gdzie ci normalni, którym jeszcze chce pisac sie o warto kupic z tej firmy.

Gość agusha
witam drogie kolezanki!!! chcialam wam bardzo polecic delliaktne cienie do powiek z serii you nova bardzo fajnie wygladaja i trzymaja sie dosc dlugo wspanialy pomysl na prezent. Wode donna felice fajnie pachnie ja lubie zapachy cytrusowe. Fajnie pachnie i dobrze sie pieni i nawilza skóre płyn do kapieli z jogurtem naparwde rewelacja dawno nie kapalam sie w czyms takim. Jeżeli chodzi o te wody kolonskie to maja dosc intensywny zapach ale przeciez to oto chodzilo w wodach kolonskich ale bardziej wole zapach Ambra niz figi. Czy testowala ktoras kriożel bardzo proszę o informacje na jego temat pozdarwiam

No mi też nie za bardzo się podoba ten szał rekrutacji, dlatego również wyemigrowałam na wizaż właśnie do podanego w linku wątku ;)

Gość marudella
Lepiej było nie wklajać tego linku tutaj bo zaraz tam się cała nagonka przeniesie.

Na pewno się nie przeniesie, bo na wizażu za reklamowanie tego typu ofert i przeprowadzanie kampanii rekrutacyjnej jest ban. Z resztą bardzo słusznie.

Fajnie, że mnie dziewczyny popieracie, aż nie chce sie juz czytac tego watku w kafeterii, bo nic tylko kto kogo zapisze itd., a myslałam, ze naprawde fajny temat na kafeteii, bo duzo pomagały oceny innych osób sprzedajacych Faberlic w kupowaniu produktów firmy. Ja mam również wpisanych pare osób do firmy, ale dajcie spokój juz w tym temacie z tym, załóżcie może swoje wątki i tam sie reklamujcie, a nie zaśmiecie ten temat.

Gość maryla
witam polecam wode AORA cieply ale nie duszacy zapach doskonaly na lato. Zapach dlugo sie utrzymuje.Sprzedalam juz kilka butelek.Panie ktore kupily sa bardzo zadowolone

wedlug mnie najbardzije trwale perfumy to ALIZES ,zapach tez mi sie bardzo podoba ,Adive tez moge polecic

Gość apolu
Najbardziej trwała jest Ramyata, jeszcze żadne perfumy tak długo nie trzymały się na skórze, trochę mniej trwała jest Adiva i Alizes.

Letnie rozmaitości Przy zakupie 2 dowolnych produktów z serii słonecznej SUN, Okulary słoneczne za jedyne 2 zł : Letnie rozmaitości Zestaw SOS dla cery wrażliwej B3+B5 Krem przeciw trądzikowi i enzymatyczny peeling za jedyne 9,90 Letnie rozmaitości Przy zakupie wody DONNA FELICE lub UOMO FELICE, Dezodorant antyperspirant otrzymasz w prezencie Tylko do 15 lipca 2007 Złóż zamówienie na min. 100 zł A elegancką kosmetyczkę otrzymasz w cenie 0,99 zł

Gość mileta
Jeśli chodzi o zapachy bardzo ładny delikatny kwiatowo-zielony zapach ma woda toaletowa Nuage. Aora też mi się pododa, ale szybko się ulatnia. Woda kolońska Ambra - zapach bardzo trwały intensywny, ale nie duszący, z drugim dnem - raczej dla poważnych mężczyzn. Nie wiecie co z takimi zapachami jak Ramyata, Kaori? Dlaczego są już niedostępne?

niewiem dlaczego sa niedostepne ale KAORI bardzo mi sie podoba ,dobrze ze sie w nia wczesniej zaopatrzylam:)

Gość apolu
Ja ubolewam nad Ramyatą, bo już mi się kończy buuuu!!! A u mnie Ramyata baaaaaardzo długo się utrzymuje i ten cudny zapachach...

Gość stronka...
Hej! Czy znacie jakąś nieoficjalną stronkę faberlic'a?? Chodzi mi głównie o to żeby katalogi z wybszedzeniem były pokazywane i w ogóle... ;))