Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Micra

Znacie kremy DermaCos do cery z pękajacymi naczynkami?

Polecane posty

Gość Micra

Czy ktos z Was używał? Jesteście zadowoleni? Sa efekty?

ja kiedys mialam probke i bylam bardzo zadowolona ale krem niestety juz nie byl taki dobry jak probka, oddalam go mamie i tez nie byla zbytnio zadowolona

Gość Micra
Dzieki jolunia85.A jakiego kremu używasz? Ja Erisa,nie jest zły,ale specjalnych efektów nie zauważyłam.Rozumiem,że masz cere naczynkową.

dokladnie mam taka cere. teraz kupilam sobie z biodermy sensibio ar, ale za krotko go uzywam aby stwierdzic czy sa jakies efekty, no moze twarz sie mniej czerwieni.

Gość Micra
Ja teraz zamierzam wypróbować Koncentrat wzmacniający naczynka z wit.K 3% -Farmona,Dermacos.Podobno jest skuteczny.Stosuje się go 2 x dziennie pod krem lub/i podkład

ten koncentrat rzeczywiscie ciekawy i nie az taki drogi. a jakiego uzywalas kremu z eris? kiedys tez mialam zel do mycia twarzy, mleczko, peeling i krem z serii pharmaceris ( dokladnie ten krem http://www.pharmaceris.pl/produkt.php?id=28) i bylam prawie zadowolona z efektow, a prawie dlatego ze moja skora chyba jest uczulona na kostetyki eris i mialam potem taka kaszke na twarzy, nie bylo jej widac ale skora nie byla mila w dotyku, ale jesli chodzi o naczynka to pomoglo:). acha, dobrze na naczynka robi tez lykanie rutinoscorbinu ( cerutin tanszy odpowiednik)

ja mam z tej serii koncentrat na naczynka z wit. K 1%. fajny żel, można nakładać pod krem.

Gość Micra
Z Erisa używam 2 kremów.Pierwszy to "Aktywny krem nawilżający z wit.K,C,P,B1,B2", natomiast drugi to "Krem odżywczy głęboko regenerujący".Moim naczynkom specjalnie nie pomagają. Lepiej działał krem Dax Cosmetics-Perfecta do cery naczynkowej.