Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyłapana...

ZDJĘCIE Z FOTORADARU /

Polecane posty

Gość Przyłapana...

Witam! Dzisiaj pewien fotoradarek zrobił mi foteczkę :(... Buuu... Czy ktos mi moze napisac co teraz? Tzn czy dostanę wezwanie na policję, czy odrazu kwitek do zapłacenia? :(... Po jakim czasie mogę się spodziewać otrzymania tego mandatu... no i z jakiej odległości są robione te zdjęcia bo nie wiem która prędkość została wychwycona... ta przed... czy ta po hamowaniu :( :( :(? Ehhh... :( Z góry dziękuję za odpowiedź :(

Gość Przyłapana...
Proszę o odpowiedź :( :( :(

Gość rfdf
fotoradarek? foteczka? No to zapłacimy mandacik:D

Gość Przyłapana...
Buuu... :( ile moge dostać za 100 albo 100 z czyms na 70km/h??? :( Beda mnie wzywac???

Gość z 500 zl
minimum

Gość moge sie podszyć moge
a skąd wiesz że tam był fotoradar? może tylko atrapa? nie w każdym miejscu gdzie są skrzyneczki jest zainstalowane urządzenie :classic_cool:

Gość Przyłapana...
ile???????!!!!! 500 zl????? :0000000000000000000 a ile punktow???? .... o w morde...!! :(... na pewno byl fotoradarek... to nie byla taka szara skrzynka tylko kamerka na trzech nozkach na pasie zieleni... nigdy wczesniej jej tam nie bylo... dzisiaj pierwszy raz!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość min 500zl
No tak mi sie wydaje, niesety nie mam pojecia ile to moze byc punktow. No moze przesadzilam ale ze 300 to napweno.

Gość jijaja
z 3 stówy i 5 pkt mniej więcej

Gość taka sobie Andzela
phiiii... Cudujesz dziolcha a to po prostu jakies discowerje film przyrodniczy krecily :O

tak! 3 stówy i 5 pkt. tyle kumpel dostał za podobne przekroczenie prędkości :classic_cool:

Gość jijaja
rrrrwa jak się podszywasz to przynajmniej weź mojego nicka ;)

podszywałem sie pod siebie :-P

Gość jijaja
ja też jak się podszywam pod siebie to nikt nie poznaje, że się podszywam:O....czasem nawet sam się daję nabrać:classic_cool:

Gość Przyłapana...
a z jakiej odleglosci sa robione te foteczki??? =(

Gość anilaskakakaka
ja ostatnio tez dostalam do domku liscik ze strazy miejskiej! w srodku bylo zdjecie mojego autka i 300 zl! przekroczylam predkosc o 30 km/h!!! Alez bylo moje zdiwienie bo jezdze tamtedy codizennie i nidgyn ie widzialalm zadnego radaru!!!

Gość Przyłapana...
cyzli nie wzywali Cie na komende? czytam teraz rozne opinie na stronach internetowych i tam sie wypowiadaja ze dostaja wezwanie na policje :((((... cholerka... o wlasnie!!! a po jakim czasie dostalas te pismo???

Gość no niestety mój facet tez
przekroczył predkosc i dostał wezwanie na komende, tam policjant pokazał mu zdjecie, wypisał mandacik. Nie pamietam ile to trwało cos kolo 1 miesiaca, troche dawno to jzu było.

Gość Przyłapana...
ojej... :((( ja sie teraz tylko boje ze moze wczesniej tez juz mnie namierzyli tylko ze teraz pierwszy raz jestem tego swiadoma :(((... teraz to juz jestem przewrazliwiona :(((... cholera noooo :(... kto to widzial na 4 pasmowej drodze ekspresowej ustawiac na jakims malym kawalku ograniczenie do 70... :((( Buuuu :((((

Gość anilaskakakaka
ja ostatnio tez dostalam do domku liscik ze strazy miejskiej! w srodku bylo zdjecie mojego autka i 300 zl! przekroczylam predkosc o 30 km/h!!! Alez bylo moje zdiwienie bo jezdze tamtedy codizennie i nidgyn ie widzialalm zadnego radaru!!!