Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia13111

dziewczyny w irlandii puszczaja sie na prawo i lewo dlaczego???

Polecane posty

Gość a ja jestem chudziutki
kij ci w ryj spedalony swinojebco

Gość a ja jestem chudziutki
pedalskie krowociagi

ejjjj.... to powie mi ktos wreszcie gdzie w dublinie mozna poznac jakies zabawowe polki? tylko zanzi bar czy sa jeszcze jakies hot spoty?? 🖐️

Gość pora na ie
czlowieku polkrc sie tyle tego towara sie kreci gdzie poleziesz zaraz rozpoznasz polke bo ladna i fajnie kreci tylkiem co ci bede gadal po proznicy wszedzie gdzie tylko cie wpuszcza... ale najlepiej szukac barow z tyskie i lechem...:) pozdrawiam wszystkich w dublinie

Gość ie
wysysam murzynska sperme z murzynskich kutasow

hmm... 3 lata tu jestem i jak dotad same irlandki, angielki i amerykanki na mojej liscie sa... gdzie te polki?! ja chce polska dupeczke!!! grrrr.....! :P

Gość ie
polki som najlepsiejsze!! uschniesz od tych wstretnych zagranicznych towarow

Gość ie
moj kikutek usechl bo irlandzkie emerytki ssaly mi az do nieprzytomnosci:(

Gość Mmmmm....
nie wyzyte?? COoooooooooooooooo:D:D:D:D:D:P

Gość ciekawy topik

a tak w ogole skoro juz jestesmy przy tym temacie to poznam jakas fajna polke z dublina! sa tu jakies chetne kandydatki? :P

Gość moj qmpel
jechal do roboty do UK i mial niesamowita ochote na murzynke wiec udal sie do pobliskiego burdelu w celu posuniecia ciemnoskorej dupci a tam czekaly na niego same polki i jedna czeszka:) "kurwa, poltora tysiaca kilometrow od domu i nawet w burdelach to samo":)

Gość ie
ja do burdelu nie pojde ..chyba ze na chinke... alke cos czuje ze tutaj nie ma co liczyc na chineczke z mala kraglutka i zreczna dupcia... same polki..i jeszcze daja za darmo to i rozwalily konkurencje

Gość ie
chcialbym zeby chineczka z mala kragla pupcia pokazala mi chinska specjalnosc, czyli pozycje Huj in tao

Gość ie
opisz...

Gość zagranica w oczy kole...
piszecie tak jakby dziewczyny mieszkajace w Polsce byly lepsze. w kraju nie mamy lasek puszczajacych sie na dyskotekach, dziewczyn pracujacych w burdelach ani studentek szukajacych sponsorow. tylko te za granica sa be. pewnie dlatego ze inni to widza a jak w kraju dzieje sie to samo to juz OK. mysle ze wam bardziej chodzi o to ze puszczaja sie nie z wami tylko z obcokrajowcami. nie wiem jak ma sie do tego kasa bo przeciez puszczaja sie te co maja i te co nie maja. swoja droga troche to wkurzajace ze wrzucacie nas wszystkie do jednego worka. ciekawe ilu z was zastanawia sie nad tym co pisze i kogo wasze komentarze zmartwia najbardziej - bo przeciez nie same zainteresowane puszczalskie.... a tak na marginesie to sami posuwacie wszystko co sie rusza bo jak facet w potrzebie to nie wybrzydza a macie pretensje do lasek. sami zacznijcie zyc w cnocie i dawac przyklad to bedziecie mogli sie wypowiadac w takich kwestiach

Gość ie
to byl dowcip polityczny ale widac podszywacze sa madrzejsi od tych pod ktorych sie podszywaja Hu Jintao - prezydent Chin, sekretarz generalny komunistycznej partii chin i przewodniczacy centralnej komisji wojskowej ChRL

Gość dokładnie byłam w angli
kilka miesięcy i polki mają tam opinie łtwych dziwek. :-(

nie chodzi mi o to żeby kogoś obrażać , chciałabym żeby było inaczej ale niestety nasz rodaczki nam najlepszej opini nie wyrabiają :o

Gość ziomal b
Czy w ogóle istnieja jeszcze ładne dziewczyny, które się nie puszczają? Ja takich nie znam niestety a chciałbym poznac i złozyc jej wyrazy szacunku.

Gość ie
ja mylse ze wszyscy powinnismy sie ukorzyc ale zadnego samobiczowania ale prawda jest taka ze opinia idzie w swiat... malo wstydu mamy przez dwoch ziemniakow i reszte klotliwych idiotow tutaj w irlandii przecietny irlandczyk smieje sie z naszych politykow...a przecietnego irlandczyka nic nie interesuje poza hazardem macdonaldem i spaniem

Gość ziomal b
Polak złodziej Polka dziwka taki niestety jest stereotyp naszego kraju za granicą.

no czy jestem ladna to pojęcie względne , powodzenie raczej mam więc chyba nie jest tak źle :D (ale skromna jestem ) :D ale na pewno sie nie puszczam choć ostatnio ; nowo poznani kolesie wmawiali mi że stracilam dziewictwo w wieku 16 lat bo takie dziewczyny dłużej nie sa dziewicami :D a ja dalej jestem (czekam na księcia z bajki ;-))

Gość ie
przyjedx do irlandii uczynie z Ciebie prawdziwa kobiete i to wyjatkowo delikatnie po bozemu

no niestety napisalam że czekam na księcia z bajki i z nieznanym facetem którego nie kocham sie nie puszcze :P

Gość a niech robia co chca
Przeciez to ich sprawa co robia, inne dziewczyny w tym kraju czy w innych kraja robia co innego. Sex jest dla kazdego, to wiec dlaczego nie moga sobie pouzywać, jakby to byl temat ze faceci w irlandii sie puszczaja na lewo czy prawo to byście ich chwalili. dla nie wiedzących RóWNOUPRAWNIENIE jest.

Gość ziomal b
W takim razie szacunek dla pani która była w Anglii.

To nie jest tak zupełnie ich sprawa, są Polakami i w jakiś sposób reprezentują nasz kraj, przez ich pryzmat jesteśmy postrzegani, więc to też nasz sprawa, szczególnie, że później normalna dziewczyna pójdzie na dyskotekę, moment z kimś potańczy a on już myśli, że się z nim prześpi w końcu to polka :o

Gość zagranica w oczy kole...
ja sie puszczam tylko z mezem :P choc nie narzekam na brak chetnych bo: 1) Polka 2) blondynka 3) szczupla ogolnie opinie sa wkurzajace ale fakt - maja swoje podstawy. tylko nie wiem czemu nikt sie nie czepia angielek, ktore sa jeszcze latwiejsze bo czasami wystarczy im powiedziec "czesc" w barze i juz sa gotowe. ostatnio kumple mowili ze leca na polski akcent wiec panowie do dziela :D

Gość ie
do ziomal b spadaj \ do pani z Anglii zawsze mozesz mnie pokochac... a wtedy bedziesz prawdziwa kobieta.. nikt ci nie kaze sie puszczac... po prostu bedziemy sie kochac...bardzo grzecznie... kochaj mnie slowami kochaj mnie oczami kochaj mnie buzia tak najbardziej lubie moja grzeczna grzesznico z anglii...