Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona29

Płaczę w pracy. Mój facet tak rzadko się ze mną kocha.....

Polecane posty

Gość idron
szybko mu się nudzą kobiety ciągle musi zmieniać

Gość Mam podobny problem
Doszło do tego,że przestałam inicjować zbliżenia,starać się.Na niego nie działa ładna bielizna,szpilki,romantyczna atmosfera,nic...Denerwuje go,że ja ciągle czegoś chcę,że ciągle mam wobec niego wymagania.

a to mu w ogole przejdzie? Ale on nawet potrafil pocieszac zone najlepszego kolegi, albo miec romans z zonata podwladna...

do mam podobny problem- to nie jest normalne, on jest chory i powinniscie pojsc razem do seksuologa.

Gość idron
jeżeli on nie zauważa tego że ty sie starasz a jeszcze go to denerwuje no to wybacz ale wychodzi tylko na jedno:(

Gość idron
napewno nie przejdzie tylko będzie robił tak aż bedzie mógł jemu obojętne kto to jest byle by byl

ja kzobaczylam te jego kobiete to myslalam ze dostane zawalu;-) ale mniesza z tym. Jak sie ta choroba nazywa???

Gość 0-
agencje towarzyskie (burdele) rozwiążą Wasz problem, dziewczyna się wyżyje do woli i jeszcze kasę dostanie, a facyt też się wyżyje, tylko straci kasę. Nie ma nic za darmo.

Gość idron
brawo widać gdzie chodzisz

idron wiesz jak sie ta chroba nazywa??? Ze on ciagle potrzebuje nowych wrazen, ciagle motylkow??

Gość idron
przykro mi ale nie

Gość idron
można można być może on przez to czuje się młodo

idron, moze i tak- ze taki macho, ze sie podoba kobietom, ze moze miec co chwila nowa!!! Tu by musial psycholog sie wypowiedziec!

Gość anonimowanaaa
Ja też płaczę, płaczę bo czytając to wszystko przypomina mi się mój były. Jego brak chęci na seks, moje próby. To trwało tak długo, zbyt długo:/

Gość anonimowanaaa
2 lata o niego walczyłam. Próbowałam jakoś zachęcić, strojem, nastrojem, prowokowałam, bez efektu. Romowy, kłótnie, walki, zero reakcji. Odpuściłam wkońcu, a po 2ch miesiącach zostawiłam go. A teraz jestem bez godności, tak długo walczyłam o coś, czego nie było.

Gość idron
może i psycholog by nawet niedał rady :)

Gość idron
dwa lata umnie trwa już ok 5 lat

Gość anonimowanaaa
Widać masz w sobie więcej wiary i siły. Ja odpuściłam walkę, bo już kompletnie nie miałam siły na to. Po 2ch miesiącach od "zawieszenia broni" zostawiłam go, bo wtedy do mnie dotarło, że oprócz seksu w tym związku brakuje całego jego. On był bierny w tym wszystkim.

Gość idron
ja poprostu sam niewiem jak moglem tyle wytrzymać ale już sobie uświadomilem że nic z tego związku nie będzie powoli zabieram się za zalatwianie wszystkich formalności

ja p.... ale mi sie typ trafil, normalnie szok. Ale jego mama mi jakies sygnaly dawala

np mi powiedziala ze by chciala zeby tak juz bylo do konca, ale sie boi, bo on jest dzwiny:-( ale on byl naprawde fajny, mily, uczynny, tylko TO, albo az To:-(

Gość idron
tak niekiedy bywa w życiu ale żyj nadzieją że kiedyś ci się poszczęści no chyba że już ci się poszczęściło

Gość Mam podobny problem
Najbardziej boli mnie to,że ja młoda,pełna energii,ciesząca się dużym zainteresowaniem mężczyzn,jestem upokarzana i odrzucana przez własnego męża.Czuję się jak nieproszony natręt.

idron, jeszcze nie. musze teraz odpoczac psychicznie, bo to do mnie dopiero dociera!!!

do mam problem- trudno musisz dac papiery o rozwod, moze ten szok spowoduje, ze on sie ocknie!!

Gość anonimowanaaa
Nigdy w zyciu przed tą sytuacją nie powiedziałabym, że seks jest tak ważny, że może być jedną z przyczyn rozpadu związku, a jak tutaj widzę nawet małżeństwa.