Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana dziewczyna

Dlaczego ludzie patrza tylko na wyglad...

Polecane posty

Gość Załamana dziewczyna

... a inne cechy schodza na drugi plan ? czlowiek moze nie jest idealny z wygladu, np ma pare kg wiecej niz wypada ale za to ma ciekawe wnetrze, osobowosc i co ? wszyscy patrza tylko na wyglad a nic innego ich nie interesuje... slysze tylko ze jestem fajna mila sympatyczna i na pewno kogos znajde... no coz jakos nie moge... to chyba nie przypadek co ? dlaczego ??? ja tak nie chce ... :-(

Gość A...aa
bo faceci to wzrokowcy.......:)

Gość Załamana dziewczyna
tup-tup-tup - to mile co piszesz, ale jestes kolejna osoba ktora tak mi mowi... mam 24 lata i nigdy nie mialam chlopaka... kolegow mam mnostwo, wszyscy ze mna rozmawiaja zwierzaja sie, zapraszaja na imprezy bo lubia ze mna przrbywac, ale ... ciagle slysze ze nie jestem w ich typie a poza tym to mam sie nie przejomowac bo mam fajny charakter...

Gość macintosh
a może dlatego, że takie tuczniki nie interesują się facetami na mniej więcej swoim poziomie atrakcyjności z wzdychają do tych najatrkacyjniejszych

Gość xyzed
wodocznie nie masz tego czegoś ;)

Jestes chyba w takiem wieku, kiedy faceci - Twoi rówieśnicy myślą raczej rozporkiem niż głową. Jest spora szansa że jeszcze trochę i im przejdzie (przynajmniej niektórym) i wtedy zaczną szukać kobiet wartościowych, o pięknym wnętrzu, a nie tylko zgrabnej dupy do przelecenia. Moja rada - przeczekać albo zacząć się rozglądać za facetem starszym - ok 30ki. Powodzenia!

Gość Załamana dziewczyna
macintosh - jestes grubianskim chamem !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiesz jak wygladam a wyzywasz mnie od tucznikow masz jakies kompleksy palancie ?????? wiec zachowuj sie a jak nie to milcz....

Gość schudnij kobieto
A nie mozesz schudnąć? przeciez lepiej bys sie poczula? po co tobie to sadlo? mloda a gruba, fe...

Załamana dziewczyna -> Nie słuchaj tutaj ludzi bo są tak samo zakompleksieni i próbując kogo zdołować leczą swoje \"rany\" :o Ja też do pieknych nie należe ale wszyscy na około sie interesują mną tylko ze wzgledu na to, ze wszystkich olewam komisyjnie:D nauczyam się, ze jesli nie szukasz aprobaty u innych ludzie lgną do Ciebie- zapamietaj to:) i głowa do góry:)

No ale może naprawde nie jesteś w ich typie :P Wiesz, ja mam pare kilo za dużo ale nigdy nie narzekałam na brak powodzenia no i mojemu mężczyźnie też to nie przeszkadza, ciągle powtarza, że jestem piękna :D i nie widzi tych moich nadprogramowych kilo :o (swoją drogą i tak planuję jakąś dietę niedługo :P ) Hmm... w sumie to mogę Ci jedynie poradzić abyś poeksperymentowała z wyglądem (włosy, ubranie ect.) to naprawde dużo daje...prawdziwa kobieta lubi się zmieniać :) A to prawdziwe uczucie kiedyś Cię i tak odnajdzie :)

hmm a ja mam kolezanke...szczupla nie jest.z urody przecietna, nieciekawie ubrana a ma wziecie,ze ho ho..(bo jest pewna siebie, i slynna ze swych zdolnosci podrywania).ja wlasc.jestem jej przeciwienstwem..i dupa....... jestem cholernie niesmiala (choc po blizszym poznaniu to sie zmienia na plus)a i mam wade wymowy wiec..... jak juz to jakas oferma sie mną zainteresuje...w takimw ypadku wole byc sama........

Ja mam ten problem, że właśnie wszyscy patrzą, nie na to jaka jestem z charakteru, tylko z wyglądu. byłam ostatnio na jednej rozmowie o prace, to pracodawca cały czas patrzył się na moje nogi, piersi, i tak cały czas. wkoncu dal mi prace, ale ja mu podziekowalam, nie znioslabym takieego wpatrywania sie we mnie dzien w dzien.

Gość powiem....
że... po pierwsze ... oczywiscie ze wyglad jest pierwsyz przeciez jak widzisz osobe.. to najpierw obserwujesz ja jaka jest jak wygadla jaki ma styl co on do ciebie pasuje i czy cie to przyciga .. przeciez nie jestes emdium i nie rozpoznasz czy o ta osoba jest odpowiednia i nie powiesz sobie" a patrze zawsze najpierw na charakter"... pffffffffff gowno prawda... racja faceci sa wzrokowcami.. i to co ich oko widzi i mu sie podoba .. to to go przyciaga zawsze jest pierwsyz wyglad i wtedty wiesz czy zaczynaz startowac do tej osoby... pozniej ja dopiero poznajesz i sa dwie opcje tego moze jest ładna czy przystojny... ale moze sie okazac calkiem inna odmienoscia chrakateru partnerow najpierw przyciaga wygalad a pozostaje na charkterze osobosci... jak to "to coś" to dazycie dalej jak nie to odpuszczacie przyklad dla pan:widza faceta przystojniego normlanie CIACHO a co pozniej sie okazuje ze jest Totalnym debilem ... Tak samo i dla panow.. co do brzydkich dziewczat czy facetow ... tu juz jest inaczej poznajecie kogos kto wam sie podoba .. pokazcie co w sobie macie najlepszego.. pokazujcie siebie i akceptujcie siebie to jest najwazniejsze zeby sie nie poddawac i wierzyc w siebie jak nie jestes pewny siebie niema nic.. oczywiscie niemowie do przesady... :)

Gość Załamana dziewczyna
czasami nie mozna schudnac bo jest to uwarunkowane genetyka... ale latwiej powiedziec "NIE WPIERDALAJ TYLE" .... ech i przez takich "intelYgentow" ja mam pozniej kompleksy...

Gość Załamana dziewczyna
przyznam ze ja mam na prawde duza nadwage, ale staram sie nadrabiac swoim humorem, swoja osobowoscia. ludzie lubia ze mna przebywac i akceptuja mnie taka jaka jestem... ale facetow brak.... mam rozregulowane hormony i dzieki nim przy moich 158 cm waze 110 kg ale jem bardzo malo.... czesto wychodze ze znajomymi wiec nie jest to spowodowane ze siedze w domu i nie wychodze....

Załamana nie słuchaj innych ludzi, anonimowo gadają takie chamstwa aby inni czuje sie tak samo podle jak i oni:o Sama zobacz, ze pewni siebie i szczęsliwi ludzie nie krtykują bo nie muszą się dowatrościowywać innymi:)

och jej.......:>zaraz sie poplaczę........ u mnie sprawa wyglada tak,ze sie gapią owszem ale nikt nie zagada ani nic..... nie wiem,moze odrzuca ich moj brak smialosci... zresztą wyjebane mam w facetow................:>

Gość macintosh
no może źle to ująłem. U kobiet ważniejszy jest sexapil niż sam wygląd tu tkwi klucz. Dziewczyny odważne nie bojące się swojego ciała ani faceta przyciągają uwagę innych, dziewczyny aseksualne jeśli nie są szczególnie atrakcyjne będą miały problemy z tym.

Gość Załamana dziewczyna
"najlatwiej zwalac na geny..." latwo mowic komus kto nigdy nie mial problemow z otyloscia... nie zycze Ci tego bo to jest okropne... jem malo a tyje.... a Ty mi zarzucasz ze nic nie robie.... PROSTAK

Gość syn Babilonu
jeśli to nie prowakacja to ty zapomnij o facecie...110 kilo omg

Gość macintosh
haha 110 kg niezła prowokacja:P

Gość powiem....
wizytowka faceta co to jest... Pffffffffffffff co to dziewczyna to twoja reklama czy co jakas rzecz... ladni faceci przewaznie sa z ladnymi dziewczynami ale nie zawsze.. bo naprzyklad wiekszosc pustych facetów woli mIEC JEDNYM SLOWEM LADNA DUPE>>. a w mozgu zostaje orzeszek WOLICie miec ladna a glupia ... z rsezta to zalezy z kims sie dobrze czujesz jak ci nic nie przeszakdza to nic nie stoi na drodze.. wazne ze pokazujesz to co masz w sobie.. pokazujesz jestes pewna siebie to juz JEST TO>.. pozniej mozesz sie starac jeszcze lepiej dbac o siebie i wtetdy isc do przodu do przodu! i jest super :) wazne zeby sie nie poddawac sama mialamkompleksy iwogole.. ale skonczylam zawsze mowilam a gruba jestem blablablablabla ja sama niemowie takiego czegos a jak moja mama jest szczupla i mowi ze jest gruba to tylko mysle sobie "SKONCZ PROSZE"... ile pulchnych dziewczyn jets na swecie i jeszcze maja wieksze powodzenie niz te szczuplejsze...:) szczerze sama wiem ze niebede nigdy z czlowiek z ktorym bede sie zle czula.. bede z tym ktory mnie zaakceptuje taka jaka jestem.. i z wygaldu i z charakteru.. sa yjatki naprzyklad niektoryz albo nawte niektore i wiekszosc dziewczyn maja problem ze mam pelne usta i CO z tego jestem z nim zadowolona.. choc mialam przez nie wczesniej kompleksy ze OHohohohoo... a feci we mnie to cenia i jets dobrze:)):* najwazniejsze ze w koncu stalam sie pewna siebie przestalam sie ptrzejmowac zazdorsnych dziewczyn.. Ja mam a One nie..:))) i mam powody do Ciesze nia sie ty tez znajdz sobie to co ci sie najbardziej podoba w sobie i ciesz sie :))

Zacznij cwiczyc, zmien diete. Ja rozumiem, ze masz problem z hormonami, ja utylam po tabletkach na sterydach bo chorowalam na astme. Lekarka powiedziala, ze poki bede je brac to sobie moge diete trzymac ale i tak nie schudne, ale przynajmniej nie utyje. Sadze, ze po prostu idz do dietetyka i powiedz mu jaki masz problem a on ulozy Ci diete na ktorej zrzucisz kilka kilo :) Niestety tak jest, ze grubsze osoby nie maja wielkiego powodzenia, zwlaszcza w mlodym wieku, bo jak pisali wyzej, wtedy facci szukaja ladnych lasek, a dziewczyny przystojnych facetow, dopiero pozniej przychodzi czas szukania partnera/partnerki na zycie a nie do zabawy :) Idz do dietetyka, zmien fryzure, makijaz i badz zadowolona z siebie, a gwarantuje Ci, ze kiedy zacnziesz diete natychmiast polepszy sie Twoje samopoczucie i bedziesz z siebie zadowolona i inni to zauwaza, a to juz 1 krok do sukcesu :) Masz czas do Sylwestra na zrzucenie od 8 do 16 kilo, wiec nie zwlekaj z wizyta u dietetyka :D

Gość Załamana dziewczyna
jejku nie wiecie co to jest branie lekow hormonalnych a pozniej myslicie ze jak ktos wazy 110 kg to zaraz prowokacja... dzisiejsze spoleczenstwo cechuje wyjatkowa znieczulica... to ze wy wazycie normalnie nie znaczy ze sa osoby ktore waza troche wiecej !!! WIECEJ WYOBRAZNI POLECAM WAM ZAMIAST SMIAC SIE Z OTYLYCH LUDZI

Gość powiem....
wizytowka faceta co to jest... Pffffffffffffff co to dziewczyna to twoja reklama czy co jakas rzecz... ladni faceci przewaznie sa z ladnymi dziewczynami ale nie zawsze.. bo naprzyklad wiekszosc pustych facetów woli mIEC JEDNYM SLOWEM LADNA DUPE>>. a w mozgu zostaje orzeszek WOLICie miec ladna a glupia ... z rsezta to zalezy z kims sie dobrze czujesz jak ci nic nie przeszakdza to nic nie stoi na drodze.. wazne ze pokazujesz to co masz w sobie.. pokazujesz jestes pewna siebie to juz JEST TO>.. pozniej mozesz sie starac jeszcze lepiej dbac o siebie i wtetdy isc do przodu do przodu! i jest super wazne zeby sie nie poddawac sama mialamkompleksy iwogole.. ale skonczylam zawsze mowilam a gruba jestem blablablablabla ja sama niemowie takiego czegos a jak moja mama jest szczupla i mowi ze jest gruba to tylko mysle sobie "SKONCZ PROSZE"... ile pulchnych dziewczyn jets na swecie i jeszcze maja wieksze powodzenie niz te szczuplejsze... szczerze sama wiem ze niebede nigdy z czlowiek z ktorym bede sie zle czula.. bede z tym ktory mnie zaakceptuje taka jaka jestem.. i z wygaldu i z charakteru.. sa yjatki naprzyklad niektoryz albo nawte niektore i wiekszosc dziewczyn maja problem ze mam pelne usta i CO z tego jestem z nim zadowolona.. choc mialam przez nie wczesniej kompleksy ze OHohohohoo... a feci we mnie to cenia i jets dobrze:* najwazniejsze ze w koncu stalam sie pewna siebie przestalam sie ptrzejmowac zazdorsnych dziewczyn.. Ja mam a One nie.. i mam powody do Ciesze nia sie ty tez znajdz sobie to co ci sie najbardziej podoba w sobie i ciesz sie

Gość powiem....
ta co cie pociaga :)... z reszta co to za pytanie to juz zalezy od gUSTU! kazdy jest ladny w swoim rodzaju!!