Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubi

Lubrykant KY - najwieksze gówno jakie mogli wyprodukować.

Polecane posty

Gość lubi

Kupiłam ten szajs i załuje.Wogóle nie nawilża,wysycha i robi się gesty jak budyń.Ochydne!!! Znacie cos lepszego???

dla mnie sa ok. nie wysychaja bo nakladam je tuz przed stosunkiem wiec nie maja kiedy, wrecz stymuluja nawilzenie. :) to chyba kwestia indywidualna co komu sluzy :)

Gość mimiFAFA
Durex play. Ja preferuje wersje heat ktora dodatkowo lekko rozgrzewa ...odjazd!!!

Gość Pani D.
Oczywiście, że K-Y wysycha, ponieważ jego głównym składnikiem jest woda. Należy co jakiś czas dodawać wodę. Lubrykanty na bazie wody są najzdrowsze.

Dla mnie bardzo pomocny okazał się provag żel, nie tylko nawilża ale także chroni miejsca intymny przed infekcjami, bardzo polecam właśnie jako zamiennik lubrykantów.

Ja używałam Durex Play 2w1 i dostałam grzyba.. nigdy wcześniej nie miałam żadnych infekcji więc śmiem twierdzić, że to przez ten żel. Zwłaszcza,że spotkałam się z kilkoma podobnymi opiniami. Teraz kupiłam Intimel. Jeszcze nie miałam okazji go użyć aczkolwiek po posmarowaniu na dłoń w celu sprawdzenia konsystencji, mogę stwierdzić,że jest klejący.. No i druga sprawa - kosztował 12 zł, a ma tylko 30g więc to malutko. Durex kosztował ok 18 zł, a ma 200 ml. Więc różnica spora. A jakie ceny mają wasze lubrykanty i jakiej wielkości są?

Gość bdfnbfdn
nggtfndr

Gość Gay
Paniom się pomyliło lubrykant K-Y przede wszystkim wyprodukowano z myślą o geja tym samym stosunkach analnych mi w tyłku nie wysycha ,a Tobie taam wysycha ? szok Jak Ty jesteś zbudowana ?