Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

porannna_rosa

poszukuję

Polecane posty

jak w temacie poszukuje wolnych, silnych ciepłych ramion na długie zimowe wieczory albo i dłużej. w zamian zoobowiązuję zatroszczyć się o właściciela.:) ugotuje obiadek poszepczę do ucha mogę poczytać książkę:) zrobię co się da by czuł się dobrze:)

Gość napisz jeszcze
coś o sobie. A najlepiej zapodaj (nacked) foto.

Gość naked
sie pisze ( anie nacked) :( .

Gość naked jeśli już
:O

a nie wiem, co chciałbyś wiedzieć.:) znam angielski ale jestesmy w Polsce:) acha znajomość języków obcych ani posiadanie fakultetów nie jest wymagane :) 🌼

Gość napisz jeszcze
jak sie wstydzisz to podaj przynajmniej wiek i stan cywilny

wielbiciel -> a czemu tak uważasz :) jeżeli tylko potrafią być schronieniem:) to pewnie będą dobre:) napisz jeszcze -> nie wstydze się:) stan cywilny wiadomy:) jak bym była mezatką to bym raczejn ie szukała, studiuję i mam wiek odpowiedni czyli między 22 - 25 lat:) a może miejsce zamieszkania:) dobrze jak by w miare na miejscu były: Warszawa

wielbiciel -> ja myślę że mogły by się nadawać. co prawda nie wymyśliłam jeszcze sposobu sprawdzenia tego. ale mi wiele nie potrzeba. ważne żeby byly można było się w nich schować (a jak by właściciel umiał jeszcze pocieszyć to naprawde było idelanie:) nie są wymagane wielkie muskuły bo na rękach nie muszę być noszona:) a ciekawe może Ty powiesz co możesz dać:) pozdrawiam ciepło 🌼

Gość kikikikiki maupa
Stan cywilny to może być jeszcze: wesoła wdówka i stęskniona rozwódka :D .

Ja w miare silne ramiona mam... Moge potachac troche wegla czy cus, w zamian z obiad ;)

W takim razie myślę, że by się nadawały :) A co jeszcze mogę dać... mmm... trochę by się tego znalazło, ale pozostawię to w tajemnicy ;)

wielbiciel -> a w jaki sposób można by uchylić rąbka tajemnicy?? może jedno zdanie o sobie?? chociaż:) choć coś czuje że nick wiele mówi:] kikikikiki maupa -> taki stan cywilny w moim wieku to trochę nie bardzo. :D krwawa orlico -> jeżeli jesteś głodna to obiad gratis dostaniesz. węgla nie musisz dźwigać:) dobranoc reszte poczytam jutro:)

Gość twój nick
mówi że lubisz laski ze słabymi cyckami :O .

zarąbiście :D choć pamiętam że w podstawówce (jeszcze ośmioklasowej) miałam straszne kompleksy... no ale nie kradnę juz topika :)

Gość gżżżżżżżżżż

wielbiciel -> to niestety nie jest zadnie. jak zapewne wiesz powinno się ono składać z podmiotu i orzeczenia:D ale jak byś napisał cosik więcej to by było dobrze:) a to co mówi Twój nick niech zostanie tylko dla mojej wiadomości:) 🌼

Się przyczepiłaś :p Więcej na privku tylko ;) Sama robisz tajemnice, to nie będę gorszy ;) p.s. doczytałem się, że o Wawę chodzi :(

Gość Robi72
Kto szuka ten znajdzie, powodzenia

wielbiciel -> a co źle że wawka?? ja się nie przyczepiłam tylko prowadze uprzejmą konwersacje:) robi -> dzięki tak prawda \"szukajcie a znajdziecie\":)

wielbiciel -> a czemu miał by być :) nie mieszkasz w wawce to spoko:) cieszę się że chcociaż napisałeś:) zawsze można jakoś innaczej pogadać nie na forum:)