Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe próbki kosmetyków i gadżety

Polecane posty

Właśnie a gdzie KATjen25 i Martyna93 ? Nie widziałam ostatnio ich postów, albo przeoczyłam;pNadal czekam na listonoszkę, ale nie chce mi się iść do skrzynki, a może już była, albo wcale nie przyjdzie

Hej! Mam świetny humor!!!!Wygrałam na look4win spray uniwersalny!!Narazie jeszcze niewiem do czego on jest ale i tak sie ciesze!!A i dostałam dzisiaj gazetke delektynka. Ale sie ciesze

Gość Kumpela z pokoju*
ohh to straszne

Hejka jak tam po swietach??? Ja dzisiaj dostałam próbki z YVes rocher (nie wiem czy dobrze napisałam)

Gość Amelqa=
hejka!!jestem tutaj nowa, ale już od dawna "buszuje' po forum kafaterii...tak ogólnie to THX:* bo z wielu podanych przezz was stron skorzystałam. Jeżeli sama jakieś znajde to na pewno podam strone, z której coś dostałam.

Gość Amelqa=
Nie dawno zarejestrowałam się na stronie www.look4win.pl i mam do was ogromną prośbe! jezeli chcecie się tam zarejestrować to w osobie polecajęcej własnie tą stronę wpiszcie urkar naprawde pomoże mi to w rankingu!! Z góry THX:* a tak ogólnie to jeszcze nic nie wygrałam, ale może szczęście mi dopisze:)

Gość Amelqa=
a strony, które w tej chwili moge podać to;(nie wiem, czy się one już pojawiły na forum, ale nic nie zaszkodzi żebym napisała je jeszcze raz) 1, www.mavala.com (przesyłają pilniczki do paznokci) 2, www.domy w stylu..pl (katalog+płyta) 3, www.iwostin.pl (trzeba uzupełnić formularz stałej klienntki, żeby regularnie coś dostawać) 4, www.marinex.com.pl (wysyłają jakieś gadżety, ale jak na razie nic nie dostałam ) 5, www.mydła.pl (ktoś dostał od nich próbki mydła w płynie, ale jak na razie mnie nic nie odpisali) 6, www.mmm.pl (katalog+?karteczki samoprzylepne?) 7, www.smycze-reklamowe.pl (smycz) 8, www.confettidirect.co.uk (confetti z płatków róż) 9, www.3m.onyx.pl (to są chyba karteczki samoprzylepne ) 10, www.lipozone.pl (próbki kosmetyków) 11, Tu mozna poprosić o gadżety firmowe (coś dla gadżeto-maniaczek) 1, www.oetker.pl 2, www.kruger.pl 3, www.winiary.pl 4, www.hoop.pl 5, www.lays.pl 6, www.onet.pl (z onetu wysyłają smycze, kubki itp.) 7, www.um.warszawa.pl (podobno są bardzo fajne gadżety)

Gość Amelqa=
I jeszcze jedno^^nie wiecie co z próbkami always??, bo ja już czekam ok 3 tygodni i nic...dostałam tylko pachnącą kartke(może wysłali mi to zamiast próbek)

Gość Amelqa=
raczej www.domywstylu.pl i www.mydla.pl

Życzę wam szczęśliwego nowego roku i dobrej zabawy sylwestrowej:) ja niestety jestem w tym roku w domu ale to co

a propos tych pilniczków z Ma... na jednym z forów czytałam że przchodzą w mniej niż 2 tyg. a jednej dziewczynie nie przychodziły baaaardzo długo i w końcu przesłali jej 250 pilniczków !!!

Gość Amelqa=
jeszcze do firmy Mavala nie pisałam^^a tak ogólnie to trzeba napisac tam e-maila, czy jest gdzieś formularz zamówienia?? przesyłka chyba nie jest płatna??????tak myślę.....

Witam, Panie. Ja do firmy Mavala pisalam juz dwukrotnie...calkiem dawno temu... Do tej pory niczego nie otrzymalam...zobaczymy. Kiedys gdzies czytalam, ze niektore dziewczeta czekaly ponad 2. miesiace na przesylke.

tak tam jest formularz (po angielsku) pewnie dlatego te pilniczki tak długo ida bo są z anglii

A tak wogóle to SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ||||||||| ||||||||||| ||||||||||| |||||||||||| | || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ||||||||| || || || || || || || || || || || || || || || || || || |||||||||| ||||||||||| ||||||||||| ||

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Pytanie do Katjen25: - Polecasz, by zapisać się do Klubu WINIARY, czy wystarczy tylko wypełnić ankietę i przesłać 25 kodów z produktów winiary, cz to uczestnictwo polega np. na ciągłym zaangażowaniu w zbieranie kodów???-

Gość Amelqa=
a nie wie ktoś o co chodzi w stronie www.prizee.com?? ja sie tam zarejestrowałam i teraz gram, i w tym chodzi o to, że gra się za pieniądze?? a po -przegranej chyba nic się nie płaci^^skoro jest za free

Gość Amelqa=
i co to jest to "Bubz" z prizee.com?/

Gość Amelqa=
a z tym Max Pack to w ogóle nie wiem o co chodzi:(

Salwe w Nowym Rolu ! elanette, warto sie zapisac. Tak pokrotce; w ciagu roku otrzymujesz cztery magazyny \'Kuchnia od kuchni\', w ktorych sa przerozne konkursy, w ktorych mozesz, ale nie musisz brac udzialu (do konkursow potrzebne sa kody bodajze). Do kazdego magazynu otrzymujesz jakis pelnowartosciowy produkt albo dwa, sliczny kalendarz nascienny (do magazynu zimowego). Bywa, ze i jakis prezent sie trafi (segregator na magazyny, deseczka z logo WINIARY, jakies drobiazgi). Ponadto istnieje sklepik, w ktorym wymieniasz kody na rozne rzeczy. Ja tam nie szaleje z tym zbieraniem, po prostu kupuje produkty WINIARY i kody zbieraja sie same. Oczywiscie, nie kupuje czegos \'na sile\'. Ta firma ma przeciez spory asortyment, wiec jest w czym wybierac. Mialo byc pokrotce... :)

Amelqa=, nie krzycz, bo glowa bez tegp boli... Ja nie mam pojecia w ogole jesli rzecz idzie o ta strone prizeecostam...

Również nie \"działam\" na stronie www.prizee.com, ani na stronie free.amciu.com, więc niestety nie pomogę. Nie wiem czemu, ale nie mam jakoś przekonania, że coś tam wygram, chyba podziałały na mnie różne opinie, które czytałam o tych stronach - być może niesłusznie. Poza tym i czasu u mnie brak ostatnio na wszelkie konkursy i zabawy internetowe, nawet loo4win znudziło mi się - nic nie wygrywam a tracę czas na przeglądanie reklam, pomimo, że dochód z tych reklam przeznaczony jest dla chorych dzieci, niestety takie życie: obowiązki, sprawy, których nikt za mnie nie załatwi. Katjen25 dziękuję za odpowiedź. Chyba się gdzieś \"wyrwałaś\" na Święta, bo długo Cię nie było...

To nie jest tak, że nikogo tutaj nie wpuszczamy. Każdy może sie przyłączyć. Ale oprócz brania adresów powinien dać też coś od siebie. To działa w obie strony.

elanette, a male zamieszanie tu mam i niezbyt czesto przed monitorem zasiadam :) Szczerze mowiac, ostatnimi czasy u mnie pustki, a niby czekam na kilka przesylek... Sama nie wiem, co o tym myslec :) Nawet mi sie nie chce za bardzo maili pisac...jakis marazm w glowie mej, zastoj ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkie Kafeterianki, nie tylko te z \'gownianego koleczka\'...hahahahaaaaaaa...:)