Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*/*/* Ola */*/*

Darmowe próbki kosmetyków i gadżety

Polecane posty

Gość a to ciekawe
ok wpiszesz kody ale nie zapomnij że , aby przysłali ci nagrode , musisz najpierw przysłać te wpisane kody listem do dove , ja już wygrałam :-) ale w uczciwy sposób, bo bardzo lubię kosmetyki dove a zdobyć kody nie jest trudno wystarczy kupić mydełka, kremik i już

Hej! U mnie od kilku dni pustki...No ale cóż...pisze gdzie sie da moze cos przyjdzie w nadchodzącym tygodniu. A tak pozatym to nadal zbieram kody dove,hihi . UWAGA!!! Przepraszam ,że pisze to tutaj ale brakuje mi dosłownie kilku klikniec aby wygrac paste.Oto link-wystarczy kliknąc. http://3dwhite.pl/?click=b6b0ea0a5a18e16291988610859abb30 Pozdrowionka

Gość aneczaq
hejka .. u mnie pustki.. listonosz mnie nie odwiedza heh..D:

Gość u mnie w mieście
takie kolczyki kupuje w sklepie wszystko po 3 zł

Witam U mnie 3 przesyłki: 1) Żel good-bye cellulite (cholernie się cieszę!!!) 2) urząd miejski Żnin: długopis, przypinka i informator o Żninie, 3) urząd miejski Milanówek: mapa składana. Pozdrawiam :)

a właśnie, zapisałam się do konkursu 3Dwhite, ale nie wiem czy mam w ogóle jakieś szanse, bo wyczytałam, że to już 6 etap

Hej! U mnie tez pustki,ale jest jedna mila wiadomosc dla mnie .Dziś wygrałam zestaw pielegnacyjny dove;-) jesli chcecie wiecej wiedziec o tym konkursie to wchodzcie na te strone, www.jakobieta.pl i tam w prawym dolnym rogu jest napisane;-)

Witam Gratulacje dla Ciebie Aneczka155 z powodu wygranej. Czy to chodzi o ten konkurs z 6 kodami? - Jeśli tak , to powiedz jak długo czekałaś na odpowiedź od momentu wysłania kodów. Pozdrawiam

Ale ty masz aneczka szczęscie :D Szkoda że ja takiego nie mam, ale mam nadzieje ze bedzie lepiej, zawsze trzeba byc optymista :)

Gość ja tez wygrałam ten zestaw
odp. przyszła zaraz na maila po wpisaniu kodów na stronie .........tylko ciekawe kiedy przyślą ten zestaw dove, bo wysłałam kody gdzieś ok tygodnia temu

tak to chodzi o ten konkurs z 6 kodami,odpowiedz przyszlo do mnie po jednym dniu;-)a czas to oni mają do maja zeby przeslac nagrody;-) dzisiaj tylko płytka z beko;-)

własnie przyszedł mi żel z nivea :D dostałam też próbki kremu - sliczny zapach i bardzo ładne kartki nawet nie wiem kiedy do nich wysyłałam, ale fajnie że przyszły www.sklep.saponaria.pl powodzonka :) 😘🌼😘

Gość Ole17czka
a czy te kremy good bye celulit do wygranie są jeszcze aktualne?????????? Ja też bym prosiła o kliknienia www.3dwhite.pl/?click=ed36686c863c661f40215aac47c51ebb

Gość wojwip
macie coś dlamnie?

Gość Karlej
Hej!ja tu dopiero to pierwsze kroczki.. mieszkam w irlandii ale wszystkie probki zamawiam do Polski, i jak bede tam to wszystko zabiore., dlatego nie stety nie moge wam pisac czy cos dostalam czy nie bo nawet nie wiem. ale i tak zamawiam;) znalazlam nkarme dla psa/kota ., tylko po niemiecku a ja umiem anglika... , ;/ja nie wysylalam ale podobno przysylyja moze komus sie przyda : http://www.mara-mara.de/kontakt/kontakt_n.html

Hej!u mnei od dłuzszego czasu nic...tylko jakies pozytywy na mejlu,ale szkrzyneczka stoi pustaa