Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły mąż

dobre cechy męża

Polecane posty

Gość Barabeska
ale poczucie humoru masz. serio serio. ;-) a jakbyś miał same tylko wymagania, to nie pytałbyś o to co jest ważne dla kobiety. żony. ze strony męża.

Gość Człowiek z księżyca
Wiesz co, taka jedna? Postanowiłem przed wyjazdem po zakup wózka-taczanki zmienić pseudonim. Tak jak Ty przez długie tygodnie byłaś Wandką zwana Rybką, tak ja od tej pory będę Człowiekiem z księżyca. Tak kiedyś określili mnie pewni moi znajomi, a nawet film sprezentowali pod takim właśnie tytułem. O!

Gość sama nie wiemm
ale z ciebie palant facet :(

Gość Człowiek z księżyca
Ponownie się mylisz, Barabeska. Ja nie mam żadnego poczucia humoru. Smutas jestem i tyle. Gdzie się nie pojawię, ciągnę ze sobą otchłanie smutku i beznadziei. Tak sobie czasami myślę - czas już umierać.

Gość Barabeska
i to, że piszesz poprawnie, też coś mówi o Tobie, ale to tak na marginesie.

Gość Człowiek z księżyca
O! Barabeska! Widzisz? Już mnie zwaliło do poziomu. Minuka wcześniej - komplement, zaraz obelga. Odczuwam coś na kształt huśtawki nastroju i sam już nie wiem, co ja o sobie mam myśleć.

Gość Człowiek z księżyca
Nie, nie, Barabeska! Kolejne nieporozumienie. Moja polszczyzna jest kulawa. Ciężko mi napisać poprawnie choć jedno zdanie. Głowa nie wytrzymuje takiego obciążenia intelektualnego. Kiedy muszę zbudować jakąś logiczną konstrukcję, doznaję głębokiego wytrzeszczu oczu, w uszach mi gniecie, włosy stają dęba, a na twarzy pojawiają się nerwowe tki. Dlaczego więc tak ze mnie, Barabeska, kpisz? To nieludzkie!

Gość Barabeska
nie czesz mnie pod włos, proszę ;-) a to, że piszesz poprawnie, nie zdarza się nagminnie u mężczyzn, a to super sprawa, no bo jakby to wyglądało: "KOHAM CIE I W CALYM RZYCIU NIE ZNALAZŁEM TAKIEJ CÓDOWNEJ DZIEWCZYNY JAK TY" ? :-)

Gość Człowiek z księżyca
Nie mniej, Barabeska, pewnympannom to wcale chyba nie przeszkadza. Ostatecznie, czy ortografia jest najważniejsza w życiu? W życiu pomiędzy dwojgiem najważniejsza jest miłość. Bieda tylko, że mało kto potrafi wytłumaczyć, co to takiego jest ta miłość.

Gość Barabeska
oczywiście, że nie najważniejsza, dlatego napisałam, że to tak na marginesie. dostałam kiedyś taki liścik. wzruszył mnie, bo pomimo świadomości swoich błędów i swojej wrodzonej nieśmiałości, odważył się ujawnić swoje uczucia. bardzo mi się to podobało. to było w liceum, chodziłam z nim prawie rok. :-)

Gość Człowiek z księżyca
Rety! Barabeska? Cały rok z jedynm, niezbyt poprawnie napisanym liścikiem? A co by było, gdybyś wtedy dostała list pisany klasycznym trzynastozgłoskowcem na 1000 wierszy? Chyba by Ci życia nie starczyło na chodzenie z takim listem.

Gość Barabeska
nie z listem, tylko z chłopakiem, który go napisał. :-) ale nie dla jego umiejętności literackich z nim chodziłam

Przemilczę litościwie Twoje wymagania kiedyś wylistowane względem kobiet... ;-) Mała dygresja - nie mówcie nic na temat umierania, co? Dziś rano ktoś w mojej rodzinie zmarł. Jakoś mało mi do śmiechu. Zwłaszcza w tym temacie.

Gość Człowiek z księżyca
Przepraszam, Ryba.

Gość Barabeska
i ty śmiesz mi wmawiać, że nie masz poczucia humoru? :-) to ja już zaczynam się gubić w swojej znajomości istoty ludzkiej

Gość Człowiek z księżyca
A ja powiem tak, Barabeska, facet, który nie potrafi napisać poprawnie po polsku kliku słów, to troszkę tak, jak z miesięcznym brudem za paznokciami.

Gość Człowiek z księżyca
A moje oczekiwania wobec kobiet wcale nie są specjalnie wysokie. Gdzież bym w ogóle śmiał?

Gość Człowiek z księżyca
No oczywiście, Barabeska, że śmiem! A dlaczego bym miał nie śmieć? Aktualnie jest potrzeba, żeby przekonywać otoczenie, że jestem pozbawionym poczucia jakiegokolwiek humoru smutasem, więc robię co trzeba w pocie czoła, żeby tę tezę uwiarygodnić.

Gość Barabeska
może i masz rację, ale czego się możesz spodziewać po 14-latkach. bo przecież nie mądrości życiowej...

Gość Człowiek z księżyca
No fakt! Nie w naszych czasach, Barabeska.

Gość Barabeska
mój ty Panie... Powiedz tylko, że się choć trochę nie mylę co do Ciebie, bo zaraz wpadnę w zdepnięcie i sama będę musiała szukać ratunku na forum ;-)

Gość Barabeska
nie do Ciebie Panie, tylko do Ciebie Człowieku, tak k poprawkom. (mój ty Panie, to takie westchnięcie moje było), (żeby nie było tak jak z tym listem)

Gość Człowiek z księżyca
Nie mylisz się nic a nic, moja Ty Arabeska! Tylko że ja już nie pamiętam, czego Twoja nieomylność dotyczy.

Gość Barabeska
tego, że masz poczucie humoru i tej reszty, o której pisałam wcześniej. będę w poniedziałek, bo weekend jerst DLA MĘŻA!!!

Gość Człowiek z księżyca
Życzę wielu wrażeń i miłych przeżyć, Arabeska. Do widzenia.

Gość Barabeska
:-)

Gość Człowiek z księżyca
A ja tatara, Zdechła Ryba. Trzeba Ci wiedzieć, że jestem dzisiaj jeszcze przed śniadaniem. Ale kupiłem juz goleń wołową, tylko że dzisiaj ją dopiero zamaceruję. Do obróbki cieplnej nada się dopiero za jaki tydzień.

Gość Człowiek z księżyca
W ogóle, Zdechła Ryba, gdzieżeś się znowu podziewała? Przychodzisz znienacka, odchodzisz bez słowa - to nie uchodzi.