Sama50 0 Napisano Grudzień 21, 2006 i o mnie Mikołaj nie zapomniał jakie cudeńko dostałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venessa 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Czy moge wziac te piekna filizanke z talerzykiem? Uwielbiam porcelane.Serdecznie dziekuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara5 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Ojej,wyciagnelam sliczny porfel zamszowy.Mikolaju,dziekuje. Przyda mi sie,bo ten juz ze starosci jest zniszczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 A ja....mam album na zdjecia.Przyda sie na zdjecia z dzisiejszej Wigilii.Ustawcie sie do zdjec...Zaczynamy sesje zdjeciowa z prezentami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Belvo,stan tutaj z naszym malenstwem.Ooooooo,jak sie usmiecha! To malenstwo jest rozkoszne.Wykapana babcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara5 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Sama50,powiedz co dostalas.Umieram z ciekawosci! Pokaz! Ten bobasek przynosi tyle radosci. Belva,ostroznie z tym kompotem,zeby nie zachlysnal sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Wrozby wigilijne---patrz post z dn.20.12 z godz.20:44 Zaczynamy zabawe!Jesli ktoras ma ochote na jedzonko....prosze czestowac sie...A teraz posluchajcie mojej gry na fortepianie! To byla ta niespodzianka! Lubicie niespodzianki? I jak...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sama50 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Ja dostałam tą śliczną broszkę co leżała tuż obok tej filiżnki ze spodeczkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sama50 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Twoja gra jest porażająca, nie miałam pojęcia, ze taka artystka jest wśród nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Gabi balsam na dusze hmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Przepraszam was dziewczyny ale musze spadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Belvo dzieki jeszcze raz z prezencik:) do miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Dziekuje za uznanie! M mnie tez tak nazywa\"artystka\",troche z przekasem.Ale Wy,znacie sie na muzyce.! Zagram jeszcze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Venessa 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Chcialam sie z paniami rowniez pozegnac.Dziekuje za Wasza serdecznosc i ujmujaca goscinnosc.To spotkanie na dlugo pozostanie w moim sercu i pamieci. Tajemnica Bozego Narodzenia niech wzbogaci laska,napelni pokojem i radoscia.A blaskiem swym niech oswieca wszystkie dni Nowego Roku 2007. Moje kolezanki z \"Laweczki\" przylaczaja sie do moich podziekowan i zyczen!To bardzo mile,ze pamietalyscie o nas.Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Vanesso,milo,ze nas nie zawiodlas.Dziekuje Ci w imieniu swoim i moich klubowiczek.Przekaz pozdrowienia swoim kolezankom i zyczenia.Niechaj ziemie rozspiewa koleda.Kazdy dom i kazdego z nas.Niechaj piekne Bozonarodzeniowe Swieta niosa wszystkim betlejemski blask.Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 21, 2006 samych serdeczności dla miłych gosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 21, 2006 Mieniaca sie kolorami choinka,pierwsza gwiazdka za oknem baszty,przyjaciele i goscie zgromadzeni dzisiaj wokol WIGILIJNEGO STOLU....to najpiekniejsze wspomnienie ,jakie bedziemy przechowywac w naszych sercach.Dziekujemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze.................. Napisano Grudzień 21, 2006 http://www.kfe.pl/fuller/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coperta 0 Napisano Grudzień 21, 2006 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sama50 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Dzień dobry wszystkim. Miło było z Wami spędzić wczorajszy wieczór, mam nadzieję, ze takich wieczorów jeszcze mnóstwo przed nami. GTego też i Wam i sobie życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Ale było miło! Złożę i ja Wam życzenia: >>>>>>>*>>>>>>>>>> * Kochane Kobietki * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Co się stało? całe długie życzenia zniknęły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Piszę jeszcze raz ... Kochane, Niech Gwiazda Betlejemska, pośród ciszy Wigilijnego Wieczoru, rozpali ognie na Waszej Choince, niech rozświetli Wasz Dom jasnym, ciepłym blaskiem, niech rozsypie wokół dźwięczne nuty kolęd. Niech Dobry Duch Świąt Bożego Narodzenia będzie obecny w każdym dniu Waszego Nowego Roku. 2007 Roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Grudzień 22, 2006 A teraz bajka z morałem: Mniej straszny Yeti pyta bardziej strasznego: > - Tato, a gdzie są ludzie? > Bardziej straszny: > - Skończyli się...żryj dżem... Zyczenia na Święta: żeby wokół Ciebie nigdy nie zabrakło ludzi! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Witaj Sama50 i Cztery mendle! Spisalysmy sie wspaniale!Wprawdzie mamy moc pracy u siebie w domu,mimo to,znalazlysmy chwile na wirtualne spotkanie.Jakze wazne spotkanie!Obiecuje Wam,ze w swieta poczytam ponownie Wasze posty.Swoim bliskim odczytam piekne zyczenia i skorzystam ze spiewnika.Na pewno odczytam te przepiekna kolede Cztery mendle.Ma ona wspaniale,madre slowa. Mamy przeciez koledy z muzyka.Jaki wybor! Wszystko wykorzystam w czasie swiat.A teraz zabieram sie do urzadzania wigilii. Jestem jeszcze naprawde \"daleko\".Jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam. Cztery mendle,odpocznij i napisz nam zyczenia.Na pewno sa piekne! Dziekujemy Ci za Twoja Afryke takze.Dziekujemy,ze jestes z nami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia55 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Kochane cztery mendle! Dotarly Twoje piekne zyczenia i bajka z moralem! Dziekuje,dziekuje! Wiedzialam,ze nie poddasz sie.Nie jestes z tych...latwo poddajacych sie.Piekne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laponia Napisano Grudzień 22, 2006 http://czerwonamaszyna.pl/ Co roku ze szcytu Karvatunturi we wsch.Laponii,wyrusza z wigilijna misja swiety Mikolaj,czyli Joulupukki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara5 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Hej dziewczyny! Bylo naprawde bardzo milo!Pozdrawiam ! Wierzycie w sny? http://www.sadurski.com/sennik/ a teraz o smiechu.. .http://www.sadurski.com/satyra/smiech.htm. /nie wiem,czy jest kropka na koncu?--/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara5 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Juz sprawdzilam. Nie ma kropki na koncu! http://www.sadurski.com/satyra/smiech.htm Milej lektury po ciezkim ,pracowitym dniu! Usmiechnij sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara5 0 Napisano Grudzień 22, 2006 Dawno temu pewien profesor zobaczyl w pocztowym okienku kartke z napisem:\"Kto ma psa i biega nie uwiazany,bedzie zastrzelony\" Zaintrygowany profesor spytal urzedniczke:--Kto bedzie zastrzelony? Urzedniczka zmienila napis,ktory od tej pory brzmial tak:\"Kto ma psa i biega nie uwiazny,bedzie zastrzelony.Ten pies.\" /dla tych,ktorzy sa bardzo zapracowani/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach