Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Super! Całe przedstawienie i ile postaci ! Dziękuję Halinko! Opowiadał mi tato, że też chodził z chłopakami - kolędnikami. Przygotowywali się kilka miesięcy. Szyli stroje. Układali teksty: musiało być strasznie i śmiesznie!

PRAWDZIWY POSTĘP. Zaczął się nowy rok. Zaczął się już na dobre. Znów oczekujemy czegoś od niego. Pamiętajmy jednak: Dobrobyt i szczęście nie spadają po prostu z nieba. Dobrobyt może wyrosnąć z ciężkiej pracy, ale szczęście wyrasta wyłącznie z SERCA,DOBROCI i PRZYJAŹNI, jednym słowem z miłości bliźniego. Prawdziwy postęp nie polega na coraz lepszych sposobach komunikacji, biotechnice,technice genetycznej czy medycznej, lecz na tym,by ludzie żyjący na ziemi stali się lepsi,serdeczniejsi,szczęśliwsi. Bez miłości bliźniego kultura nie ma sensu. Bez miłości bliźniego jesteśmy,także w nowym roku, tylko dobrze odzianymi barbarzyńcami. Wyrwijmy nowy rok ze szpono egoizmu. Miłość bliźniego powinna wejść w modę, modę nowego roku. Phil Bosmans

Fajna ta moda na nowy rok... Tylko tak patrząc się na nasze życie, mam wrażenie, że Ci , którzy maja władzę (wszystko jedno dużą, czy małą) to już są głusi na wszelkie nawoływania do okazywania serca, o dobroć dla drugiego człowieka i szacunek dla każdego.Ważne są pieniądze, możliwość rządzenia, panowania i bycia górą. Im więcej JA i MOJE tym lepiej....

Gość pomoc dla chlopczyka
Czesc Dwie panie postanowily pomoc choremu chlopcu i organizuja aukcje charytatywne z ktorych dochod jest przeznaczony na leczenie malego Wiktora. Gdyby ktos z was mial ochote cos kupic dla siebie, dla bliskich to podaje link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10006145 Sa maskotki, ksiazki, plyty i wiele innych drobiazgow. Pozdr

Gość czy ktos tu pisze

Przesyłam duuużo pozdrowień! Wyjeżdżam z wnukiem na 2 tygodnie do Zakopanego, na narty. Może jutro uda nam się zobaczyć Małysza na skoczni? Do zobaczenia!

Gość czy ktos tu pisze

Gość czy ktos tu pisze
idą dwa koty przez pustynie idą , ida i idą...... aż w końcu jeden do drugiego mówi: kurwa, stary, nie ogarniam tej kuwety

Pozdrawiam wszystkie koleżanki... Legwanku, miłego pobytu w Zakopanem życzę...Wypoczywaj i baw się z wnusiem dobrze... Zazdroszczę Ci tej jazdy na nartach... Ja nigdy nart nie miałam na nogach...:( A z okazji dnia babć , wszystkim babciom dużo kochanych wnuków i wnuczek życzę... Jola ., ty tez już niedługo zostaniesz babciom , prawda ? Belvo, twoje wnusie pewnie tez już śliczne panienki?:) Moja pannica(wnuczka)podarowała nam( babci i dziadkowi )bilety do teatru...Kochany skarb....

Babciu nasza kochana Nie bywaj nigdy stroskana! Niechaj wdzięcznych wnucząt koło Zawsze widzi Cię wesołą.

Halinko :) ... masz rację, koło marca zostanę babcią.Kupiłam córce i zawiozłam fajny wózek trój - funkcyjny.Teraz są takie wózki, że nie wiedziałam jak się go składa do samochodu, na parkingu zrobił się korek, aż w końcu młode małżeństwo wysiadło z auta i babka pokazała nam jak to zrobić....tyle przycisków.Trochę techniki i człowiek się gubi.Teraz bawi się nim mój \"zięć\"....też mu się spodobał, bo jest trójkołowy i wygląda jak auto. belvuś....bombardowałam na skype, bez skutku.Tak mi się chciało z Tobą pogadać.Cieszę się, że legwanek wypoczywa w górach z rodziną i zarazem troszkę zazdroszczę, bo moja rodzina żyje \"sobie\" i nigdy nie reaguje na moje zaproszenia albo propozycje wspólnego spędzenia czasu.Na tyle są wygodni, iż wolą żebym to ja ciągle meldowała co u mnie słychać najlepiej przez telefon, bo nie mają dla mnie czasu.Są chwile, że chce mi się płakać....tak brakuje mi zwykłych rozmów, które są wielkim wsparciem dla takiej osoby jak ja, o której można powiedzieć, że jest samotna. Kochani od pewnego czasu smutno mi i jestem zmęczona dlatego nie pisałam.Nie układa mi się za bardzo w życiu osobistym, nie tak jak być powinno ale dobrze, że mam Was i ten topik....czasem nawet dobrze się wygadać pisząc i czekając aż ktoś przeczyta i coś napisze.❤️

Gość Jolu zobaczysz wszystko
się poukłada, życzę Ci tego.

Gość Dawna znajoma
ja też kochana Jolu życzę Ci z całego serca aby wszystko się ułożyło dobrze. Aby każdy dzień przynosił Ci radość. Choć wiem jak trudno żyć gdy człowiek czuje się samotny. Ściskam Cię.

Gość jolaaaaaaa
ty to masz dziewczyno pecha, chyba przyciagasz go albos taka naiwna!

ZRYWAĆ KWIATY I GWIAZDY,,, Kocham ludzi,którzy żyją wokół mnie. Kocham radosc,i dlatego radosc przychodzi do mnie. Kocham przyjaźń,i dlatego zrywam gwiazdy, a mój dien jest pełen szczęścia. Nie muszę niczego posiadać,by moc eis wszystkim cieszyć. Jest tego tyle,gdy patrze na drobiazgi i na małych,prostych ludzi. Jest tyle niespodzianek i tyle cudo, które odkryłem,macaj otwarte i zamknie te oczy. We wszystkich rzeczach pozostałą pamiątka po utraconym raju. Wiem,ze nie jest łatwo trafi do nieba; ale wiem tez,ze to zupełnie niemożliwe, by niebo nie przyszło do mnie. Niebo powinno zaczynać się na ziemi wszędzie tam, gdzie ludzie sa PRZYJACIÓŁMI i przekazują sobie dobro. Ale na kazdym niebie as chmury. Nie zawsze jestem w dobrym nastroju. Przyjaźnie mogą oschnąć jak śliwki. To nie problem ani powód,by spuszczać nos na kwintę. Przyjaźnie niczym zasuszone śliwki: wystarczy trochę wody,a znów napęcznieją. Zycie:wielka przygoda z Bogiem i ludźmi na świecie światła i ciemności. Nie pragnę być bohaterem ani męczennikiem,tylko duszkiem, który zrywa zapomniane kwiaty i śmieje się z mocarzy siedzących na tronach pieniądza i wladzy. Philip Bosmans

Gość do tej powyżej
nie bądż żałosna w tym tropieniu.Pomyłka tragiczna.:D:D Szukaj dalej ,hrabino.:D

Gość do tej powyżej
a poza tym warto dać znać graszce ,że kopiujesz bez zezwolenia jej teksty.Chyba moder ma twoje IP jak na patelni ?

Gość już zgłosiłam
''Graszka ,czy pozwalasz kopiować bloga ? Twój blog jest kopiowany http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3347383&start=10350,a także na o2 forum seniorzy ,gdzie ktoś się wyśmiewa wielce .Wydaje mi się ,że Twoje prawa autorskie zostały naruszone.Chyba wiesz co zrobić ? ''.

słonka moje jak się macie?🌻 belvuś odpisałam na skype a może tam podam ci linka na nasza klasa i na tym portalu pisze się jak na gg, przy czym wszystkie twoje korespondencje możesz zostawić lub skasować.Na stronie gdzie będzie pisało profil, jak zjedziesz suwakiem w dół, to z lewej strony pisze kto akurat jest w necie ale jak napiszesz a tej osoby nie ma to i tak potem odczyta

czy pozwolą sie panie zaprosić na kawę i herbatę oraz sernik ?

Witaj Halka1...🌻 Ja piszę się na kawkę a szczególnie sernik....uwielbiam To gdzie i kiedy?

Gość naiwna z Ameryki
Ostrzegam przed Belva Slowikowa. Ta malpa wywala wszystkich z forum. Nie znosi konkurencji na watku Ameryka. Wszystko krytykuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować