iskiereczka 0 Napisano Maj 16, 2007 Nojeczka małpiszonku gdzie jesteś? kiedy wyjezdzasz i dokad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ennkaa 0 Napisano Maj 16, 2007 Witm wieczorkiem!! Gdzie sie wszystkie podziewacie!? Acha wiem, pewnie zdjecia i filmiki z Biedrony ogladacie:) Milego wieczorem zycze wszystkim Majtkom w majtkach i (bez]:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Maj 16, 2007 Liszko nie dostałam filmiku ani fotek :) Witajcie kobietki :) Chciałam wam jeszcze raz podziękowac za wszystkie życzenia i listy , które dostałam na maila :) Nie jestem w stanie od razu poodpisywać , więc w miarę czytania ...... :) Dziekuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 ufffffffffffffffff nareszcie w domu po pracy Witam was serdecznie moje balowczyni ja niestety o suchym pysku czy cos sie tam znajdzie dla spragnionej i zgłodniałej??? zapewne tak !!..... NOjka znajdzie sie tam coś w tym garnku, cos na dnie???chyba skosztuje ... Belvusi pastasiuty nie skosztuje ... bo to okropnosc !!! codziennie raczyła mnie moja ciotka tym włoskim specccccyjałem ... najgorszy był smrod tego sera parmezanu .. ciotka mowiła , ze jak ma 5 lat , to jest wtedy najlepszy- koszzzzzzzzzzzzmar! zjem tem bigosik zofinki i placki ziemniaczane nojeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wy co starowinki Napisano Maj 16, 2007 do garow i na drutach robic, a nie tutaj glupoty wypisywac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli Napisano Maj 16, 2007 nieodpowiada Ci to co tu Panie piszą to po jaką ch...ę tu zaglądasz? Ja tu jestem gościem a czuję się jak wśród przyjaciół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie i ja Napisano Maj 16, 2007 tak mysle, po co wlazisz tam gdzie cie nie chca!! zostaw te panie w spokoju jak sobie ladnie pisza i sie ciesza! Kobitki trzymajcie sie razem !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belva 0 Napisano Maj 16, 2007 Szarooka to Twoja ciotka byla Wloszka??? Sa rozne rodzaje pastasciuty.. okolo 300 .. Moze ten moj ci zasmakuje e???? Bella ragazza?? Ja nie wiem co od czasu do czasu jakis g.....rz sie wpisuje tutaj i co mu to daje??? Ja sie pytam? Lece bo jestem w pracy Nojko !!! A ty gdzie sie wybierasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 heja...he...śpicie już?Ciekawe czy zgadniecie gdzie byłam?Konkurs zagadka...ogłaszam.Kto zgadnie dostanie coś w prezencie na maila....no to czekam na pierwsze odpowiedzi...po jednej...do skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 ...wybieram się belvuś na następny tygodniowy plener...w sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 Belvus moja ciotka wyszła za włocha Felusia - tak go nazywała ... w czasie łapanki w Warszawie została wywieziona do Niemiec... miała wtedy 18 lat ...tam poznała włoskiego wojaka .. z racji tego ,ze była Polka nie mogli sie pobrac wiec Feluś zmajstrował jej dzidziusia i tak pod koniec wojny wyjechali do Mediolanu , gdzie zyli długo i szczesliwie...i to cała historia ... a pasła mnie chyba ta niedobra pastasiutą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos strasznego Napisano Maj 16, 2007 to musialo byc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 a swoja drogą to ciotka wyglada jak włoszka mała, droban , o ciemnej karnacji i kruczych włosach..jak pytali sie ja skąd jest to mowiła , ze z Sycylii.... heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 nojeczko podpowiedz troche chociaz za pół punktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Maj 16, 2007 Ja wróciłam właśnie z urodzinek. 50 obchodziła taka jedna zołza. Zołza to po arabsku żona, a mąż to zołz! Serio! Nojeczko, może też byłaś na przyjęciu? Urodzinki, Imieninki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery mendle 0 Napisano Maj 16, 2007 Mogę dalej zgadywać? Pisałaś ,że malujesz i cała jesteś w farbie...to może byłaś w łaźni,albo w rzece a może na basenie...nie? W saunie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 na razie pudło...czekam dalej...podpowiedź za jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 no...?...dziewczynki już mnie na tyle znacie...tyle wpisów...no kto mi powie gdzie nojka najbardziej lubi chodzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 nojka zarobila kase. sprzedala nmalowany obraz zgadlam1111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 nojka byłas na pizzy?/?? z duza iloscia sosu ... moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podejrzewam ze Napisano Maj 16, 2007 Nojka poszla na KONCERT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 do lasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 na jagody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paszała Napisano Maj 16, 2007 w pole zbierać ogóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZAROOKA 0 Napisano Maj 16, 2007 Taaaaaaaaak!!!! nojeczka opędzlowała jakies swoje dzieło i ma kaskę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 ...drogie pomarańczki...jedna z Was mówi prawdę ale jak ja prześlę nagrodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 poszla nojka na jagody , poszls w ciemny las,spotksl ja tam zolnierz mlody mozr jednna dasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 to ja zgadkam czekam na nagrode na topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nojka49 0 Napisano Maj 16, 2007 pomarańczko ale musisz podać tylko jedno miejsce gdzie się udałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiora Napisano Maj 16, 2007 daj buzki nojka ja jestem twoja fanka kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach