Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomi

colorblind

Polecane posty

Gość pomi

Siedze sobie teraz sama w domu. Pije wino i gabie sie tepo w monitor. Nic mi sie nie chce i nic nie mam do roboty. Spieprzam nie tylko sobie zycie ale i mojej drugiej osobie. Mam ochote uciec ale nie mam na tyle odwagi.

Gość może Ty może ja
Uwielbiam tę piosenkę, posłucham i pomyślę nad swoim spieprzonym życiem. Pozdrawiam

Gość pomi
Tego sie nie spodziewalam. Cholera....

Gość pomi
Mialam nadziej, ze ktos tu ze mna pogada... Moze to nie ta pora, nie tez dzien, nie to miasto i nie ten kraj. Moze toze mna cos nie tak. Definitywnie.

Gość może Ty może ja
Ja porozmawiam.

Gość lacuna
ja chetnie pogadam, tylko ze ja pije cole:)

Gość jest tu kto
a mnie chyba facet olał. poszedł spac a umówił sie na wieczór. mam ochote pojśc i sprawdzic czy faktycznie spi :/

Gość pomi
A mnie juz chyba przeszlo. Nastal czas zblazowania. A co tam, skoro ktos chce pogadac to wypije za jego zdrowie.

Gość lacuna
to wypij za moje zdrowie i szczescie w milosci, please 🌼

Gość pomi
Co tam, pewnie, ze wypije. No to za szczescie w milosci!

Gość lacuna
bardzo Ci dziekuje, oby sie spelnilo, Tobie tez zycze i wznosze toast cola :D

Gość pomi
Mnie sie cola skoczyla. To czy sie spelni zalezy od nas samych i od...szczescia.

Gość lacuna
chyba bardziej od szczescia, czasem chcemy czegos, a sie nie udaje, a po chwili nadchodzi nieoczekiwany zwrot w sytuacji, tak tak zycie potrafi sie zmienic w ciagu jednego dnia

Gość pomi
W sumie tak. Mialam na mysli tylko to, ze czasem myslimy ze jak bedziemy siedziec i nic nie robic to samo przyjdzie.

Gość lacuna
na pewno szczesciu trzeba pomoc, ale nie robic nic na sile juz sie przekonalam, ze to nic nie daje wiesz, ja mocno wierze w przeznaczenie, jesli cos nie jest nam pisane to choc bysmy staneli na glowie, nie spelni sie i nie uda

Gość pomi
Zgadzam sie zgadzam. W sumie to nie mam co pisac, myslisz tak samo jak ja. Tylko, ze teraz jestem w w takim punkcie, ze w ani jedna ani w druga strone. A tego nie lubie i nie wiem co robic.

Gość lacuna
czasem tez czulam sie podobnie, nawet kilka tyg temu wydawalo mi sie, ze nie mam zadnego wyjscia, ale zaczelam myslec inaczej, a lapalam juz depresje i bylo mi naprawde ciezko, za wszelka cene chcialam zrobic pewna rzecz, ale juz tego nie chce, zmienilam postepowanie, wrzucilam na luz i jest mi o wiele lzej

Gość pomi
No tak ale ja nie potrafie sobie odpuscic. Jest cos, czego pragne za wszelka cene. Nigdy nie pogodze sie z faktem, ze nie wykorzystalam szansy. Mimo to wszystko sie rozmazuje.

Gość lacuna
wyluzuj i przestan sie tak upierac przy tym, a zobaczysz, ze sytuacja sie polepszy, sprawdzone :)

Gość pomi
Tak, ale nie na wszystko mam wplyw. Tak bardzo chcialabym byc teraz daleko. Mimo, ze zostawie tu wszystko co mam.

Gość lacuna
chcesz wyjechac? ja tez o tym marze, ale zal mi tu wszystko zostawiac :( ale bardzo bym chciala wyemigrowac

Gość pomi
Mam taka mozliwosc. Niestety pewne rzeczy stoja na przeszkodzie. Oj, to takie proste a takie skomplikowane.

Gość lacuna
gdybym miala mozliwosc to bym sie nie zastanawiala, ale nie mam, chyba ze cos wykombinuje

Gość pomi
Tylko, ze wlasnie o ten wyjazd chodzi. Osoba, ktora zajmuje sie tym milczy. Mam jeszcze nadzieje ale co z tego. Nie mam wplywu na to co dzieje sie tam. To mnie wkurza najbardziej. I tak bardzo flustruje. To czekanie...

Gość lacuna
moze sie sama do niej odezwij i przejmij ster

Gość pomi
Przerobilam juz rozne mozliwosci. Sama zaczelam szukac w necie, zaczepiac ludzi mieszkajacych tam. Pewnych rzeczy nie przeskocze. z tym mi najtrudniej jest sie pogodzic. Nie potrafie zaakceptowac, ze nic z tego nie bedzie. To najbardziej boli.

Gość lacuna
nie poddawaj sie tak latwo, to jak z szukaniem pracy, trzeba probowac az do skutku

Gość pomi
Wlasnie trafilas w czuly punkt. Nie mam pracy...

Gość lacuna
ja tez dlugo czekalam i szukalam, ale sie udalo, wiec Tobie sie uda, z praca to jest tak, ze trzeba jej szukac, nie ustawac w wysilku znalezienia jej, bo konkurencja nie spi przepraszam, ze to napisalam wczesniej, ale nie mialam pojecia :(

Gość pomi
Nic sie nie stalo, ze wspomnialas o pracy. Problem w tym, ze ja wcale nie chce tu znalezc pracy. Mysle tylko o tym aby wyjechac bo tam czeka na mnie praca i to w moim zawodzie. Tylko sprawy sie tak maja, ze wyjezdzam juz prawie pol roku.