natalinaa 0 Napisano Listopad 11, 2006 Mam pytanie ile pleminiki moga przezyc w drogach rodnych kobiety?? Spotykam sie z roznymi opiniami , 7, 3?? Ile?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helpmee Napisano Listopad 11, 2006 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sloneczna232 Napisano Listopad 11, 2006 a na powietrzu ile moga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Listopad 11, 2006 niestety do 7 dni zazwyczaj do 3-4 dni ale znane są medycynie przypadki 7 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale żywotne te robaczki Napisano Listopad 11, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekaw Napisano Listopad 11, 2006 a moje plemniki żyjądługo - hoduje je w słoiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Listopad 11, 2006 żywotność plemników zależy w dużej mierze od kobiety bardzo polecam książkę Wojny Plemników http://www.sklep.starania.pl/default.asp?s=94&id_sklepu=43&id_dzialu=0&st=0&c=10&vw=1&srch=wojny&o=0&dsc=0&id_towaru=123504&szablon=towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie tez to wali Napisano Listopad 12, 2006 I zależy też w której dziurce :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko z jednej prowadza drogi Napisano Listopad 12, 2006 rodne ... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach