Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

Ból mnie podnieca!!!!!

Polecane posty

Gość sephi
o pytanie - czy bawicie sie wibratorem w lozku z partnerem? i co on na to? :) durex play to taka obraczka ktora zaklada sie na penisa i wibruje :) czyli wibrator dla faceta, ale dla kobiety tez :) oczywiscie jak na nim siedzi hihi

Gość pojebcy
ten kto lubi ból to pojebca do kwadratu!

Gość a lubicie jak ciagnie za wlosy
nie wiesz o czym gadka i sie wtracasz

zawsze zastanawialam sie nad kupnem wibratora ale co by z nim robil moj facet? :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
może i jestem pojebana ale bosko mi z tym! :D tyle do wulgarnego wpisu powyżej... dziewczyny! ja z moim facetem zabawiam się np. tak, że on robi mi taką jakby podwójną penetrację :-) tzn. ja zaspokajam go ustami, a on w tym samym czasie rżnie mnie głęboko w cipkę wibratorem a ta obrączka to musi być coś fajnego! :-) ja teraz zastanawiam się nad wibratorem przeznaczonym do łechtaczki, gdzieś czytałam o takim maleństwie, tylko nie bardzo wiem o co pytać w sklepie.....

no to chyba kupie jakis wibratorek :) durex play fajny nawet ale dziala tylko pol godziny a znacie jakies zabawki dla facetow? :)

Gość hello spicie
:)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj
nie śpimy :-( pracujemy :-( zabawki dla facetów znam, sztuczne pochwy, nakładki, itp. ale większość z nich jest przeznaczona do "samotnego użytku", a nie do wspólnych zabaw ... szkoda ...

Gość topik zdechł
czemu nie piszecie?

no niestety cos tu cicho moze zapodacie jakims tematem albo pikantnymi oopowiesciami co lubicie najbardziej robic w lozku? ;)

Gość no właśnie ......
:-)

Gość co no wlasnie
:)

Gość no właśnie czemu tu tak cicho
zapodajcie coś :-)

Gość SADO MACHO
widzę,że nikt nie zapomniał o moim tamacie kiedy byłam chora:)Bardzo mnie to cieszy:)Ja niestety przez chorobe miałam 8 dni przerwy w sexie.Ojojojojo ale to bolało.Teraz trzeba bęzie zadrobiczaległości.Pozdrawiam

Gość switch
Dołącze sie do was bo tez interesuje się zagadnieniami bdsm'owymi. Tylko ze bardziej wole ja zadawac bol memu partnerowi, ale czasami tez fajna jest zamiana rol i np podnieca mnie bardzo bondage i jak mnie facet "bierze siła". a co do zabawek to ja mam szpicrute.

Gość switch
upss no ale zapomnialam o zabawkach mego faceta, on ma obroze i smycz :P

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj
obiecałam, że nie damy topikowi umrzeć :-) switch - witaj! w jaki sposób lubisz zadawać ból swojemu partnerowi?

switch - witaj :) a co to jest szpisruta? :)

Gość switch
Witajcie! szpicrute mozna porowanac do takiego pejczyku co uzywa sie do jazdy konno i wlasnie nia "zadaje" bol memu partnerowi, lubie tez dawać mu klapsy, ale oczywiscie sa to takie zabawy po ktorych slady nie zostaja na dluzej. No i oczywscie mocno mu zawiazuje dłonie lub obwiazuje. Ale tu nie o tylko bol chodzi bo np moj facet lubi tez jak go sie depcze po twarzy, lubi piescic stopy. no i nie moglabym zapomniec o szarpaniu go za wlosy i lekkich kopnieciach. A Wy dziewczyny probowalyscie kiedys dominowac nad facetem??

Gość ojjjjjjjjjjjjj
nie próbowałam, ale to dlatego że wiem, że by mnie to nie podnieciło :-) mój mężczyzna musi być moim panem i katem, a nie odwrotnie :-) mrauuu .....

ja tez wole jak to facet dominuje ;) ja poza tym uwielbiam gryzc i byc gryziona wraaau uwielbiam :) :) :)

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
a ja podduszana :-) jak facet rżnie mnie w pozycji misjonarskiej i trzyma mocno za szyję, dociskając dłoń w rytm ruchów frykcyjnych ...... mrrrrauuu, idę po mojego chłopa ;-)

Gość switch
Ale teraz dziewczyny narobilyście teraz smaku .... mmmmmm a ja mojemu "siadam" na twarz mrrrr eh gryźć też lubie tylko ze jakoś czucia w zębach nie mam hehe

Gość switch
a właśnie... Nie macie czasami po takim ostrym kochaniu problemów z pęcherzem ?? Bo ja tak :/

wiesz co troche tak, jak tak bardzo mnie rucha :) to wydaje mi sie ze zaraz sie poleje, czasem mam tez tak szczegolnie od tylu, ze mnie zaczyna wszystko bolec od srodka, tzn brzuch ze az sie ruszyc nie moge, ale tylko czasem mi sie to zdaza nie wiem od czego to ;)

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
zawsze po takim ostrym rżnięciu mam problem z pęcherzem..... nie wiem dlaczego..... tzn. w niektórych sytuacjach wiem, dlaczego :-) bo ja zmarzlak jestem, a kochamy się w różnych miejscach..... i nasuwa mi się pytanko - gdzie to robicie? tradycyjnie w łóżku, czy jakieś inne ciekawe miejsca ;-) ???

Gość switch
ja własnie tez mysłałam ze mam chory pecherz czy cos podobnego a to ponoć od ostrego kochania sie od tyłu, bo jakies zarazki sie przenoszą... Co do miejsc hmm był juz las samochod jezioro prysznic prawie wszystkie miejsca w domu, nawet meble hehe ale ja jestem wygodna i jednak goruje łożko ale jakas odmiana zawsze sie przydaje ;) A Wy macie jakies ciekawe miejsca Mnie zawsze krecilo zrobic to w pociagu... może kiedyś to spełnie

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
my robiliśmy to w pociągu..... :-) i ktoś miał rozwolnienie i tak śmiesznie dobijał nam się do drzwi :-) ;-)

ja raz to robilam w miejscu publicznym na ostanim pietrze bloku w takim zaulku smiesznie bylo, stresik jes zajebisty, musze go namowic na jeszcze w jakims miejscu tylko zima idzie i ciezko teraz w naturze hihi ;)

a zmiejsc domowych bardzo mi sie podobalo na pralce ;)