Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotikonka

wiem o tamtej

Polecane posty

Gość zmora telesfora
unikorn,ja mam podobny problem i czy znasz sposób by dotrzeć do męża tej kobiety, bo mnie się nie udało a bardzo bym chciała.

Gość zmora telesfora
jak odszukać męża tej baby, by dowiedział się jaką poczwarę w domu trzyma? Proszę napiszcie, może ktoś zna sposób?????/

Gość znawczyni997
a nic wiecej o nim nie wiesz..moze gdzies pracuje..?

Gość zmora telesfora
znam tylko jej imię i nazwisko i wiem, że jest z wa-wy i tyle.

Gość zmora telesfora
ona prosiła mnie by jej mąz się nie dowiedział, co ją łączyło z moim. Tak, dobrze by było gdyby się dowiedział, tak bym chciała kutcze, ale wszędzie ochrona danych osobowych. Nie wiem jak to załatwić.

Nooo... to ciężka sprawa bo w-wa to nie jakaś mała mieścina. Naprawdę nie wiem jak możesz dotrzeć do jej męża, ale ja bym na \"głowie stanęła\" żeby to osiągnąć. Na pewno masz nr tel. do tej zdziry... może spróbuj zadwonić do niej jak już na pewno jest w domu i może będziesz miała szczęście i odbierze jej mąż. Albo zadzwoń i poproś jej mężą (jeśli znasz jego imię).

do zmora... bądź pewna że twój mężuś ma na pewno u siebie w komóreczce jej nr tel. to pewne jak w banku... i pewnie ukryty np. pod męskim imieniem.

Gość poszperaj zmora w komórce
"moja" miała w komórce nr do mojego męża pod imieniem Kasia :p

Gość jednabiedna
i tu na odwrot: moj kochany maz mial perfidnie napisane w komroce: Kochana Kasia - to dopiero bylo, jak to zobaczylam..

Gość jednabiedna
był pewnie, ze tego nie zoabcze, ze nie rusze mu telefonu ..i tak było..ale ostatnio zaczal coraz radziej wracac do domu po sluzbie..wracal z dwugodzinnym spoznieniem...hmm..w ostatnia sobote..spil sie..i wtedy mu poczytalm co ma w telefonie..ale teraz żałuję! NIE ZROZUMEICIE TEGO..JA TERAZ ŻAŁUJĘ

Gość zmora telesfora
dzięki kochane dziewczyny, tel do tej paskudy mam prywatną komórkę i zrobię tak jak piszecie, może szczęście dopisze i on odbierze. Jego imienia nie znam, cholera.

Gość zmora telesfora
dziewczyny ja już dawno mam ten telefon do niej tylko dobrać się jej do dupy nie mogę. A numer miał mój w swojej komórce a jakże pod hasłem: fryzjer męski! Ha, dobre, skurczy byk cholera.

Gość jednabiedna
juz lepsze niz:Kochana Kasia! uwierz!

Gość sprzęt przeciwpożarowy
proste: zadzwoń i poproś pana kowalskiego ale może pomoże co innego. Zacznij o siebie dbać. Jakieś wyjścia, jakieś..." dziś nie mogę", "nie iwem o której wrócę" i wyjścia z koleżankami. Zrób się tajemnicza, uwodzicielska, nie rób pokazówki;) przed wyjściem na zakupy postrój się przed lustrem (niby dyskretnie). Zdecydowane kroki łatwo się propoonuje, jeśli do tego nie dojrzałaś może cośz tej mańki

Gość zmora telesfora
unikorn Będę dzwonić 2 razy w miesiącu, systematycznie i cierpliwie. Zobaczymy czy szczęście dopisze. Kurcze, dlaczego to wszystko jest takie pokręcone...............

Gość zmora telesfora
sprzęcie przeciw..... tę drugą opcję mam już przerobioną i wierz mi działa, ale tamtej ku... nie daruję, dlaczego zniszczyła mi życie a jej fagas ma spokój i jest nieświadomy niczego. Dlatego muszę jej dopieprzyć, po co pchała się na mój rewir, po co.....

Gość zmora telesfora
????????????????????????? Dziewczyny, śpicie.......?????????????????????????? Autorko, odezwij się, co u ciebie?????????????????????????????????????????

Gość Pytam dlaczego nikt nie odp
-------------> zmora telesfora, ostatnia na polu bitwy 🖐️ a długo jestescie malzenstwem, bo mnie to spotkalo po 15 latach niby szczesliwego pozycia :(

Do zmora... kochana powiem Tobie z własnego doświadczenia.... Twojemu mężowi znudzi się ta lalunia w końcu( mój tak miał). Teraz mój m. ciągle sie boi że się zemszczę biega i zabiega o mnie. Bo świętą prawdą jest to że nic nie zadziała na facata tak jak inny facet!!!!! Też w to nie wierzyłam ale to prawda!!!! W obliczu zagrożenia( że ktoś może odebrać mu jego własność czyt. żonę) dostają Ci nasi mężowie szajby.

Gość zmora telesfora
w 1994 braliśmy ślub, więc mogłam się znudzić niestety............

Gość zmora telesfora
kurna, ale tej babie nie odpuszczę nawet gdybym miała czekać bardzo długo i kropka.

Gość zmora telesfora
a co z naszą autorką, przestraszyła się czy co........ Hej odezwij się, martwię się..........

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
Kochanicę mego męża odnalazł detektyw, są biura do których można się z tym zgłosic.Też znałam tylko imię i nazwisko i ochrona danych osobowych uniemożliwiała mi jej odnalezienie. Dla detektywa nie było to problemem.

Gość nie mąż
"jak odszukać męża tej baby, by dowiedział się jaką poczwarę w domu trzyma? " Trzyma w domu dokładnie taką sama poczwarę jak ty trzymasz w swoim domu, prawda?

Gość zjhdgvfghs
określ mniej wiecej rejon w jakim ona mieszka skorzystaj z ksiązki telefonicznej (ja miałam taką na płytce) o ile posiadaja telefon stacjonarny szukaj po nazwisku, telefon moze byc albo na nia albo na niego( o ile nie jest zastrzezony), dzwoń i pros ja, jak odnajdziesz ja to i jej męza jezeli wiesz gdzie pracuje to mozesz z kolezanką która ma samochód posledzic ją metoda prób i błędów kiedys ja dorwiesz powodzenia

Gość książki telefoniczne są
przestarzałe ;) ja nie znalazłam nr telefonu do jej męża , zresztą ona ma dośc popularne nazwisko i dużo ludzi w Wawie o tym właśnie nazwisku tu mieszka :o Ale zmora jak się postarasz, to Ci się może uda dotrzeć do jej męża ;)

Gość emotikonka
no faktycznie z tymi imionami w komórkach to są straszne jaja. jak ci biedni nasi faceci łapią sie w tym wszystkim to nie wiem. mój ma tej idiotki numer też pod męskim imieniem. a do męża tej pani mam numer telefonu, adres... nie mieszkam w wielkim mieście. dla męża jestem teraz oschła a on sie wkurza, bo przecież udaje, ze on jest ok, a to ja wymyślam i ja jestem niedobra bo mi odbiło i stałam sie zimna, bo to mi odbiło, a nie on zrobił skoczek w boczek, bo przecież nic nie zrobił a mi sie ubzdurało jedynie i jak słysze dzwonek komórki, szczególnie sms to mam ochote wydłubać mu oczy!

Gość emotikonka
Dorotka Zet---- strasznie trudno zmienić swoje nawyki po paru latch. strasznie też trudno żyć gdy się słucha teraz jego słów i mierzy, waży czy aktualnie kłamie czy mówi prawdę. czy jest miły bo jest czy dlatego, ze tak mu pasuje. niestety rozejscie oznacza powrót do rodziców i to najtrudniejsze

Gość emotikonka
dzisiaj mam dzień kryzysowy. koszmarnie mi źle. jak wrócę do domu i go zobaczę to nie wiem co zrobie a musze przecież udawać , ze jest ok...