Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotikonka

wiem o tamtej

Polecane posty

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
kobieto zrob cos wreszcie bo rece opadaja jak sie ciebie czyta - ktos cie dobrze okreslil - pomarudzic, popierdziec i dajej zyc w gnusnosci - masochiostka uczuciowa. powiedzialaas ze sie wyprowadzasz to zrob to - ktos ci dobrze napisal - jak on cie bedzie blagal o powrot, to masz o co walczyc, jak nie, to i tak by cie pozniej w dupe kopnal, wiec lepiej teraz niz pozniej

Gość ciiiiii
nie zapeszaj - przeciez widzis, ze sie stara imu nagadala, ze odchodzi.... a zanim sie spakujesz to idz do fryzjera, kup nowego ciucha i pokaz palantowi co traci. o!

Gość emotikonka
on o tym myśli, myśli, miota się nie wierzy...... ale co wyczaszkuje to nie wiem. tyle widze. wytargalam torbe z szafy i straszy ale mam obawę że on będzie mnie chciał przekręcić bo się będzie bał ze tamtemu powiem i poza tym kończy się jego wygoda. dalej mi wmawia że jestem nienormalna powiedzialam, że jak już wyjde to nigdy nie wróce i tak jest wiec wyprowadzanie się na chwilę nie wchodzi w grę. mam koleżankę która tak kursowala wiele razy a w końcu i tak nic nie wyszło.

Gość majkelowa
ech pewnie cie zwodzi

Gość emotikonka
no extra, zrozumialam, ze już nic się nie zmieni, ze nie warto sobie niszczyc zdrowie. po woli znikam z tego domu

Gość emotikonka
z domu, który uważalam za mój a zabrała mi go przygodna cipa, ktora jest i przeminie ehhhhhhhhh

Gość emotikonka
wiem, wiem suka nie da pies nie weźmie a ja właśnie WYSZLAM ZA PSA

Gość przykre
moze facet cie zatrzyma, jeśli kocha.....

ale teraz jak zostawisz tego typka masz szanse zbudowac swoje zycie na nowo:-) bez niego zycie moze byc piekniejsze:-)

Gość ma_kata
Pierwsze kroki po wyjściu z domu skieruj na badanie . To zapewne nie pierwsze gościnne występy Twego chłopa,a tamta mężatka też taka sama. Zapowiedz mężowi,ze jeśli będą potrzebne jakiekolwiek recepty to zawiadomisz jej męża aby też się przebadał i leczył..

Każda z nas mając nawet niezbite dowody w reku jest dla nich nienormalna.

Emotikonka, jak powiedziałaś mu że się wyprowadzasz to do cholery zrób to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet jakby Cię miało skręcić!!!!! Nie musisz wcale do rodziców od razu, może masz kogoś bliskiego u kogo mogłabyś przemieszkać kilka dni i zobaczysz jak będzie Cię prosił o powrót to postawisz mu ultimatum że ma tamto zakończyć!!! To ważne żebyś nie rzucała słów na wiatr bo tylko utwierdzasz Go w tym że nie musi się liczyc z Twoją osobą bo i tak będziesz przy nim trwać co by nie robił!!! Jak powiedziałas że się wyprowadzisz to zrób to!!!! To bardzo ważne!!!

Gość emotikonka
wczoraj był extra miły, przytulał, mówił, ze to mój dom... dzisiaj próbował z góry, szorstko, ze nic nie robi, że ja wymyślam powiedziałam, ze spytam tej dziewczyny,,,,, zezlościl sie. pakuję rzeczy ale to trwa bo w ciągu kilku lat trochę sie ich zbiera a ja pracuję i nie mam czasu zbyt wiele. nie mam kolezanki z kawałkiem miejsca dla mnie, muszę do rodziców. nie sądzę aby oni mieli w planie wspólne życie, to zabawa dla każdego z nich

Gość emotikonka
on z ta kobietą nie skończy dla mnie nie ma się co łudzic. najgorzej, ze się wypiera i robi ze mnie durnia. już lepiej jakby się przyznał normalnie.

Gość emotikonka
nagle odkrył, ze mnie kocha hehehehehehehhehehe

Gość emotikonka
jestem jeszcze z nim i łapie się nadziei, ze nie uslysze znów od kogos ze sie z nia spotkał

Gość emotikonka
kasa mnie nie interesuje

Gość podglądacz13
właśnie ich widziałem...wsuwał jej to co wczoraj wieczorem Tobie. Jak tak dalej pójdzie braknie mu siły.... Zlituj się nad nim i odejdź od niego.

Gość ona ja
pozdrawiam Cie serdecznie najlepiej zrobisz jak wystawisz mu walizki na zewnatrz,niech nie mysli ze zyc bez niego nie mozesz ,niech idzie do tamtej,pokaz mu ze Ci na nim nie zalezy i ze sama dasz sobie rade,to go dotknie zobaczysz,trzymaj klase i graj tak by ostatni ruch nalezal do Ciebie trzymaj sie jestem myslą z Tobą

Gość jastarka
emotikonka interesuje mnie ,jakie ty wogole mialas dowody? konkretnie..

Gość Komoniarz Stalina
Nastepna chora z zazdrosci ... do lekarza!

Gość jastarka
ważne, interesuje mnie to bo jestem w podobnej sytuacji,tz. mam podejrzenia,ale żadnych dowodów,komórka czysta ,miedzy nami niby nic sie nie zmienilo,nie znika codziennie,ale.... czasmi wraca pozno i nie chce sie przyznac....wiec pytam czy rzeczywiscie masz niezbite dowody czy to tylko podejrzenia,tylko nie mow ze ktos ich widial jak ze soba rozmawiaja,bo jak ja bym miala bazowac na takich informacjach to juz dawno musialabym byc po rozwodzie,masz konkretne dowody?

Gość jastarka
Ty Komoniarz co innego nie majaca co robic,chora z zazdrosci mloda zonka,a co innego matka 2 dzieci,która widzi ze jesj sie caly swiat wali,świat na ktory pracowala kilka dobrych lat

Gość nie widzicie
nie widzicie, ze emotikonka tak naprawde chyba nie chce zostac bez tego faceta? na ktorejs stronie (chyba 3) napisala, ze w domu jest milo i w seksie wszystko ok! Wiec ja sie pytam....wie, ze ma kochanke i dalej z nim sypia jakby nigdy nic?! No kuzwa, juz kochance to bym sie nie dziwila, bo swiadomie wybrala zonatego z wliczonym ryzykiem ze moze sypiac z zona. Ale zonie??? Cos to nie tak chyba?

Gość nie wierzeeeeeee
Tego się czytać nie daje! Kobieto ogarnij się! Faacet ma Cie za gówno a TY na to pozwalasz? I jeszcze idziesz z nim do łóżka wiedząć o tym, żę w weekend zabawia się z tą drugą.. Robi jej minetke a poźniej wraca i całuje Cie czule w usteczka. Masz choc troche szacunku do siebie? Jedz któregoś dnia za nim i przyłap go na gorącym uczynku albo nagraj ich.. cokolwiek.. żeby mu udowodnić, że to z nim jest coś nie tak. A później zostaw go w cholere jeszcze przy okazji mężowi tamtej powiedz z jaką cudowną kobietą się związał. I ułóż sobie życie z prawdziwym facetem a nie playboyem.. Mogę się tylko domyślać ze wlasnie przez takie Twoje zachowanie on Cię zdradził. Pozwalasz na to i po cichu liczysz ze sie zakonczy ten romans a ukochany mąż wróci do Ciebie i wszytsko będzie ok. Może i tak się stanie ale co gdy pozna następną? Założysz kolejny temat na kafe? Sorry za takie ostre słowa ale nie potrafie nic innego powiedziec czytając Twoje posty.. Pozdrawiam i zycze trafnych decyzji.

Gość emotikonka
dzięki, należy mi się, jestem głupia i słaba, kocham gościa który mnie nie szanuje. liczyłam na to że przestanie z nią się spotykać jeśli będę jeszcze lepsza niż byłam daję się szmacić, wiem niech to szlag. spakowałam sie, tąpnęło nim. a może udaje, jak zawsze?

Gość emotikonka
do :nie wierzeeeeeee masz racje. masz.

Gość emotikonka
dzięki wszystkim, którzy się wpisują czytam i wyciągam wnioski. potrzebne mi to. na prawdę