Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotikonka

wiem o tamtej

Polecane posty

Gość emotikonka
powiedziałam, że wiem że dalej sie spotykają.........powiedział, że mam sie wyprowadzic, bo jestem chora, sledze , sprawdzam ........ i to nie prawda........ tylko wymysliłam sobie......... ale koszmarnie dzisiaj sie czuje

Gość ania -36
emotikonko,współczuję Ci kochana,jestem w podobnej stuacji

Gość ania -36
masz rodzinę,chodzi mi o dzieci,jeśli nie to odejdż....

Gość ania -36
odezwij się do mnie,jak czytam co piszesz to czuję jakby to były moje słowa

Gość ania -36
pisz,czekam...................

Gość ania -36
dobranoc............

Gość emotikonka
jutro się odezwę. dzisiaj boli mnie wszystko. nie mam dzieci, nie mam nikogo innego prócz niego i nie chce nikogo szukać. cholera jakie to głupie

Gość jak on mógł kazać Ci się
wyprowadzić i powiedział,że jesteś chora ?:o to on jest chory :o

Nie wyprowadzaj się absolutnie i nie daj się sprowokować gadaniem typu jesteś chora. On nie ma argumentów i dlatego tak się prymitywnie broni. Bądź twarda i stanowcza, niech wie, że nie ma naiwnej kobity w domu. Ja tak zrobiłam, powiedziałam, że wiem i skoro jestem nic nie warta w jego mniemaniu to niech zija manele i drzwi otwarte i won....

Witajcie! Pod żadnym pozororem się nie wyprowadzaj!!!! Jeśli jemu nie pasuje Twoja osoba i ma \"kogoś lepszego\" to niech zbiera swoje lumpy i wypier.... !!! Bądź stanowcza, myślę że pewnie płaczesz i prosisz że by TO skończył, ale niestety prośby tu nie pomogą. Trzeba być stanowczą.

jeśli nadal będziesz go prosic o to, żeby przestał Cię zdradzać, jeśli nadal będziesz przy nim płakać, poniżać się, płaszczyć to prędzej czy później Twój partner straci dla Ciebie szacunek. Nie możesz tak robić, bo to do niczego nie prowadzi. Rozumiem, że masz tylko jego, że go kochasz i on jest dla Ciebie wszystkim, ale ...po co Ci to wszystko? Te upokorzenia, cierpienie? Niech spie..ala. Wiem, że łatwo jest komuś radzić, ale wydaje mi się, że musisz wszystko postawić na jedną kartę. Powiedz mu, że chcesz, żeby się wyprowadził, że już nie chcesz z nim być, że brzydzisz się nim, że nigdy nie myślałaś, że tak Cię potraktuje. Jeśli Cię nadal kocha to powinno to do niego dotrzeć, powinien się przestraszyć, jesli natomiast wasz związek już nie istnieje, a Twojemu mężowi już nie zależy, to i tak odejdzie, a Ty zaoszczędzisz sobie dodatkowych upokorzeń. Wiem, że nie jest Ci łatwo, ale skoro Twój partner Cię zdradza i zachowuje się jakby nic się nie stało, to Ty musisz coś z tym zrobić TERAZ, no chyba, że chcesz żeby tak wyglądało całe Twoje życie.

Gość małaaaaaaa
Powitajcie mnie w klubie:) Sytuacja u mnie jest podobna jak u emotikonki...jak możesz podejrzewać, gadac takie głupoty itd. Hasło przewodnie: Jak możesz nie mieć do mnie zaufania przecież tylko ciebiew kocham buahahahaha - śmiechu warte no i załosne...

Enta 1000% racji. Popieram i wiem co piszę. Gdzieś czytałam mądre powiedzenie \" puść wolno to co kochasz jak wróci jest Twoje, ajak nie to znaczy że nigdy nie było\" i stwierdzam, iż zawiera w sobie duuuużo prawdy. Przeżyłam te wszystkie etapy i wiem jak jest ciężko!!!

Normalna sprawa, że facet będzie się wypierał dopóki nie pokażesz mu wyraźnych dowodów! I będzie Tobie wmawiał że jesteś przewrażliwioną idiotką która zwykłe znajomości przeobraża w swojej głowie w nie wiadomo co!! To stara śpiewka Naszych mężusiów!!

Ja tam bym ją dorwała i opierdoliła bez świadków aż buciki by jej pospadały a jak nie chcesz rąk brudzić to zleć to zaufanej osobie i zobaczysz czy poskarży się twojemu, postraszyłabym ją jej mężem, że pysk obity będzie miała jak się bierze za cudzych, zajętych mężów. A co tam, walcz, bo zabierze ci sprzed nosa to co kochasz i wtedy będziesz miała żal do siebie, że nic z tym nie zrobiłaś. Ja postawiłam na jedną kartę wszystko i na kolanach wrócił i błagał o przebaczenie. WALCZ!!!

Gość do zmora telesfora
Twoj mezus pewnie naopowiadal tamtej jaka z ciebie hetera.

Gość do zmora telesfora
Rozmawialas z nia osobiscie? To chyba dosc swieza sprawa jak sie tym tak bardzo emocjonujesz, bo wiem ze z czasem zostaje tylko gorycz i bol.

Gość emotikonka
jego nie mogę wywalić bo to jego dom. facet wcale nie chce ode mnie odchodzic. on chce nas mieć dwie. raz jedna raz druga. w domu ideał a poza domem hehe też ideał tyle, że dla innej hehe. nie wytrzymam chyba az zauroczenie mu minie i nie mam kogo namówić na telefon do jej męża bo i tak skończy się na tym, że stwierdzą, że to ja za tym stoję. dziewcze jest naiwne, to jej pierwszy taki numer. dała sie nabrać na słodkie słówka .. a ja mówie prosze bardzo, niech sie sprowadzi i zobaczy jak sie zyje, a na odległość czy szybki numer to kazdy jest cacy. ja jestem w domu, pierdze, śmierdze a ona gwiazda ....

Gość emotikonka do unicorn0102
a ja już nie wiem czy warto walczyć....? o co o faceta który na mnie napluł? zaczynam wątpić

Gość emotikonka do enta
co mu powiem to on to przekręci bo jemu się wydaje, zel jest górą. jest, bo nie chce wrócić do rodziców. ale cholera żeby mnie tak poniżali? ps. a moja koleżanka mówi, ze nigdy się nie zdobędę na wyprowadzkę . że lubie sie maltretować. fujjjj

tak rozmawiałam z nią, raczej opierdalałam a sprawa jest bardzo świerza, bo z końca lata, ale to do mnie wrócił na kolanach i zdeklarował się abym tylko nie póściła go z torbami.

Gość emotikonka
ja postanowilam że nigdy nie wróce zmora a czemu ty wróciłaś?

Gość emotikonka
po co robić babie awanturę? to poniżanie się, tak mi sie wydaje

Gość zzzzzzzzzzzz
Zmoro telesfora, ja wybrałam biuro ogłaszające się w mojej lokalnej gazecie. Zależy chyba w jakim mieście mieszkasz takie powinnaś wybrać. Wpisz nawet w przeglądarkę hasło Biuro detektywistyczne i nazwę swojej miejscowości to znajdziesz coś bez problemu

Gość emotikonka
śpicie>? jestem pijana, powiedziałam, ze sie wyprowadzam , zdębiał, myslał, że wczoraj blefowałam a ja sie tego trzymam jak pstatniej deski rtunku

Gość skoro ...
to teraz naprawde sie spakuj i wyprowadz na kilka dni:-) jak bedzie błagac o twój powrot to dobrze a jak nie to powiedz mu do widzenia na zawsze... nie warto sie meczyc z dwulicowa osoba która perfidnie kłamie i ma w nosie Twoje uczucia!!!!!!!!!!!!!mysli tylko o swoich potrzebach!!!!!!