Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka1980

gdzie w krakowie można usunąć ciąże?

Polecane posty

Gość kaśka1980

Witam Bardzo proszę o informacje na maila .

Gość w siedzibie LPR

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tutaj raczej nikt ci nie odpowie nic sensownego mieszkasz w dużym mieście więc kup jakąś gazetę, znajdź ogłoszenia ginekologów i dzwoń - pytaj wprost przez telefon - najwyżej cię spławią, ale myślę że szybko coś znajdziesz nie wiem czy masz zaufaną przyjaciółkę albo kogoś z rodziny kto może znać takiego lekarza? ja np. mogłabym porozmawiać w tej sprawie z matką wprost - ale wiadomo że różnie to bywa... spróbój też podpytać znajomych kobiet jaki jest dany lekarz - czy to profesjonalista - nie musisz tłumaczyć że chodzi o aborcję - ważne żebyś nie trafiła na rzeźnika

Gość Ani Tsu
nic tylko czekac az w temacie pojawia sie kafeteryjne moralizatorki-dobre matki... i zaczna rozpisywac sie co one by Ci zrobily... a z gazeta to niezly pomysl... choc najlepiej przez rekomendacje... mozna tez w necie poszukac info, ale raczej nie na tym forum...

nie wchodźcie na to wyżej - to jakieś gówno nie związane z tematem spamerom mówimy WYPIERDALAĆ

straszny chamie - a czy to moja wina że aborcja jest w tym kraju nielegalna a korzystają na tym rzeźnicy i partacze??????? odpowiedziałam jej tylko na pytanie, zrobi jak uważa jest dorosła. ostrzegłam ją też żeby lepiej dowiedziała się czegoś o lekarzu

hej a obrońcy zygot gdzie??? jeszcze się nie zlecieli??? pewnie się zorganizowali że dzisiaj wszyscy idą do urn i się tam zatrzasnęli:):)

Gość sephi
hehe nie dosc ze niedziela i trzeba do kosciola isc to jeszcze na wybory hehe to jakies conajmniej 3 godz spokoju na kazda osobe ;)

Gość 19870311
NIEROZUMIEM TAKICH KOBIET JAK TY!!!!!:/TRZEBA BYLO UWARZAC ANIE TERAZ POZBAWIAC ZYCIA NIEWINNA UISTOTKE,SAMA JESTEM W CIAZY JESTEM W 4 MIESIACU,ALE ANI PRZEZ CHWILE MI NIE PRZYSZLO DO GLOWY ABY ZABIC MOJE MALENSTWO!!!!TAK BO ABORCJA TO JEST TAK SAMO JAK ZABUJSTWO,WYBIJ SOBIE TO DZIEWCZYNO Z GLOWY PUKI CZAS BO KIEDYS SOBIE TEGO NIE WYBACZYSZ I DO KONCA ZYCIA BEDZIESZ ZYC Z WYRZUTAMI SUMIENIA:/

Gość jak już to
zabójstwo i póki i ona nie pytała o opinię, nie widzisz kobieto? autorko, powodzenia, wszystko bedzie dobrze

Gość kflk
to jest sprawa i jej zycia ,..nie jest to jakas smarkata 15 dlatego moge ja zrozumiec ...

Gość jurny Krakusik
gdzie usunac to nie wiem ale gdybys chciala ten tego zajsc i jesli jestes atrakcyjna i mloda i nie kcialabys alimientow to chetnie pomoglbym nieodplatnie