Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdosc.

yasmin=bezbolesne krawienie?! cholerne tabletki

Polecane posty

Gość mamdosc.

na ulotce widnieje napis " krwawienia te zwykle trwaja krocej, sa miej obfite i niebolesne" a guzik prawda! od 3 dni mam krwawienie z odstawienia co prawda nie jest tak obifte jak podczas normalnego cyklu, kiedy nie bralam tych tabletek ,ale i tak sporo krwi jest ...ale to nie o to chodzi tu chodzi o bol .... :/ nigdy jeszcze podczas okresu nie spozylam w ciagu 2 dni Siedmiu ibupromow , wszyscy krzycza i mowia ze zniszcze sobie wartobe ja tez zaczynam sie martwic ... dzisiaj powiedzialam stop i nie wzielam jeszcze zadnej tabletki przeciwbolowej ale dlugo nie wytrzymam ... czy wy tez tak macie?

Gość mamdosc.
dodam ze to moje pierwsze opakowanie tych tabletek ...

nie!! u mnie wrecz przeciwnie przestalam miec bole...i przestan narzekac na tabletki..po prostu je zmien...albo lekarza ktory ci odpowiednich przpisac nie umie!!

Gość anka_pp
mam pytanie czy mozna wziąć pod rząd dwa opakowania tabletek?wyjeżdżam i nie chcę mieć w tym czasie okresu??

Gość masii
anka_pp skonsultuj z lekarzem, jest taka możliwość...

mamdosc - tez jestem po pierwszym opakowaniu i mam dokladnie to samo co Ty. okres jest tak samo obfity jak przed przyjmowaniem tabletek, ale bardziej bolesny. co prawda wytrzymuję bez tabletek przeciwbólowych, ale zanim zaczęłam brać yasmin miałam dużo mniej bolesne miesiączki. poza tym wszystko ok, nie mam absolutnie zadnych skutków ubocznych, nawet piersi nie są obolałe...w ogole nie czuje, ze biore jakas chemie, tylko ten okres... :(

dziewczyny :( to oznacza, ze te tabletki sa zle...przerzuccie sie na inne!! ja kiedys tez mialam okropne bole, ale od kiedy biore cilest przeszlo mi calkiem..i jest malo obfity.....p oprostu idzcie do gina i zmiencie bo te wam nie sluza...

Gość anka_pp
ja też biorę Cilest i sobie chwalę,ale każda ma inny organizm i wam on może też nie słuzyć..kiedyś brałam harmonet i też był dla mnie zły to znaczy miałam krwawienia,bóle głowy,ból piersi i zmieniłam,teraz jest dobrze.

poczekam jeszcze ze 2 cykle, jeśli bóle będą się nasilały, to zmienię tabletki. nie wydaje mi się, żeby te mi nie służyły, bo jak już mówiłam, przez cały cykl nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów. wszystko było jak zwykle, cera mi się poprawiła, nie miałam żadnych plamień, nic mnie nie bolało, nie miałam żadnych nudności...no po prostu nic... dlatego jestem zaskoczona tym, że krwawienie jest dość bolesne...nie na tyle, żeby brać jakieś środki (chociaż może mam dużą tlerancję na ból?), ale jednak odczuwalne...zwykle brzuch mnie pobolewał pierwszego i drugiego dnia, a tutaj jeszcze 3 był taki se...

Gość bzium bzium
z tego co wiem,to tabletkami nastawionymi na zmniejszenie bolu jest gravistat...bralam go 4 miesiace i bylam baaaardzo zadowolona..okres trwal 2-3 dni,od razu byl taki ciemnawy,jak przy koncu,slabe krwawienie i oczywiscie zero bolu...bardzo polecam....teraz odstawilam tabletki,ale widze,ze musze do nich wrocic,bo zima idzie,a ja nie chce znowu przehodzic przez ta gehenne...

Gość frontline
Yasmin to paskudztwo dla mnie, nie moge ich brac wogole. Przerwalam po 2 cyklu, bole lydek, mialam kompletnie lodowate stopy ciagle i okropnie przygnebiajacy nastroj+zero ochoty na sex. Wracam do microgynon, ktory nie wyrzadzal mi zadnych szkod.