Gość a ja wam coś powiem Napisano Luty 21, 2010 cześć PzW :D rany, ile czasu zajęło mi dojście do tych wniosków :D ale przynajmniej jestem szczera, przecież nie mogę być hipokrytką. i otwarcie mówię, że lecę na przystojnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wam coś powiem Napisano Luty 21, 2010 deszcz pada? :D u mnie jest tylko odwilż ależ pluj sobie ile chcesz, do mnie i tak to nie dolatuje :) jeszcze kilka dni temu miałam pewne złudzenia co do tego osobnika, ale teraz przyznaję - myliłam się. po poczytaniu sobie tej dyskusji pewne rzeczy ułożyły mi się w logiczną całość. "cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insistentis in errore perseverare" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
depeche16 0 Napisano Luty 21, 2010 panów ok 40stki z gustowną łysinką ' albo czarnymi wlosami zaczesanymi do tylu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wam coś powiem Napisano Luty 21, 2010 " a to kto jest mną zainteresowany to nie twój zasrany interes. jedno co jest pewne to że ja tobą zainteresowany nie jestem " to ja akurat wiem od początku naszej 'znajomości' :D ergo żadne to dla mnie novum (wybaczcie, coś mnie dzisiaj łacina wzięła). ale ja cię w czasie przeszłym lubiłam serdecznie, przynajmniej jako 'byt wirtualny', bo chyba nie uwierzyłeś w sugerowaną przez liczne orange miłość dozgonną do osobnika, którego nigdy na oczy nie widziałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty zelek nie dosrywak teraz of Napisano Luty 21, 2010 ermie za to ze cie nie chcial :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wam coś powiem Napisano Luty 21, 2010 PzW - ostatnio gust mi się nieco wyrobił i mam nowy obiekt (obiekty?) zainteresowania :) ale już idę, bo znowu mnie wciągnie jakaś płytka dyskusja i zmarnotrawi mój cenny czas przeznaczony obecnie na lenistwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qtqtwy Napisano Luty 21, 2010 ag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a żelek czy twój kolejny Napisano Luty 21, 2010 obiekt też jest stary i łysy? Czy przejrzałaś w końcu na oczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony zelek wyrywa tera Napisano Luty 21, 2010 modeli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a żelek czy twój kolejny Napisano Luty 21, 2010 czyzby zelek chciała stracic blone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żelek zielony mastrubuje się Napisano Luty 21, 2010 przy zrzutach ekranu i postach offermy zapisanych na kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 przyznała się, że założyła konto na sympatii i ma już 200 maili od przystojniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rurūshu Ranperūji 2 Napisano Luty 21, 2010 Żelkowi pomimo wysiłków nie udało się wycyganić foty od Ofermy dlatego porzuciła nadzieje i oddaje się marzeniom o przystojnym wykładowcy z uczelni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 "k przystojnym i atrakcyjnym "można się stać" tylko o tym jakim się jest. naprawdę nie rozumiem skąd wam przyszedł w ogóle do głowy pomysł że irenka:" Neil strauss tylko ogolił glacę, przebił ucho i natarł się samoopalaczem. wielka robota z wyglądem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czuły dobry i kochany Napisano Luty 21, 2010 BNB powiesz jaki ma nick na sympatii? Napisz tak lub nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rurūshu Ranperūji 2 Napisano Luty 21, 2010 Przecież w "Grze" Mystery wysłał go na siłownię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czuły dobry i kochany Napisano Luty 21, 2010 Chodzi o Żelka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rurūshu Ranperūji 2 Napisano Luty 21, 2010 Poszukaj pod: Żelatyna, Napalony gumiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam konta na symaptii Napisano Luty 21, 2010 Żelatyna lub gumiś mówisz:D sprawdzi się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 " Przecież w "Grze" Mystery wysłał go na siłownię." przecież każdy facet powinien chodzić na siłownie. Nie mówimy o jakimś przesadnym pakowaniu. Jak nie chodzisz to jesteś brzydki na swój własny wybór. A tyle co trochę to nie trzeba aż lat super ciężkiej pracy. Nie przesadzajmy "nie jestem ladna" już chyba tu nie pisuje " dobry i kochany BNB powiesz jaki ma nick na sympatii?" przeciez nie wiem jak nazwała konto :O co ja jej za plecami siedzę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BNB nie ściemniaj Napisano Luty 21, 2010 bo oni na serio pójdą szukać żelka na sympatii :D chociaż może znajdą w międzyczasie swoją miłość :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 jak dobrze poszukają ładnych dziewczyn z .... to pewnie znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 Ktoś jest atrakcyjny z natury nie potrzebuje żadnej stylizacji. Brzydki co najwyżej może zmniejszyć obrzydzenie wywoływane swoim widokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BNB nie ściemniaj Napisano Luty 21, 2010 co znajdą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 konto ale i tak przecież nie napiszą bo na sympatii trzeba mieć abonament a pewnie dla niej nie kupią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jaki zelek ma nik na sympat Napisano Luty 21, 2010 zielona dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bnb pewnie was wkreca Napisano Luty 21, 2010 ona jest zbyt brzydka zeby ta gebe pokazac publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrozka rozka przemowi Napisano Luty 21, 2010 Wszyscy zostaniecie bez polowek. Jedynie zostanie wam czysta wyborowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 21, 2010 nie piję czystej :( buuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrozka rozka przemowi Napisano Luty 21, 2010 To zaczniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach