Gość szczery czytacz Napisano Luty 21, 2010 pytaliscie o sztuczne cycki. tak lubimy wielkie balony i nigdy sie wam do tego nie przyznamy. tak jak wy lubicie wielkie fujary a mowicie co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierdzielone kody Napisano Luty 21, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 A.Małysz miał żone najpierw a później zostal sławny Właściwie kolejność była nastepująca : 1. Starty w Pucharze świata od roku 94, w sezonie 95/96 7 miejsce w Pucharze Świata (pieniądze + jakis tam rodzaj sławy + dobry status społeczny) 2. Żona rok 97 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby malysz nie mial tego co Napisano Luty 21, 2010 ma ,to zadna by go nie chciala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale Małysz chyba Napisano Luty 21, 2010 najpierw poznał żone, a nie żenił sie z dnia na dzień, wiec co wy za glupoty pierniczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak czy siak jest jak patyczak Napisano Luty 21, 2010 i tylko sport go trzyma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 Nie wiem jak to było, chyba w szkole ją poznał. Jakoś nie mogę tego w googlach znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 A chuj to was obchodzi pedały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 Czyli zgadza się : znajasie od podstawówki, ale "zaiskrzyło" gdy Adam miał 18lat czyli w 95 roku gdy miał już dobrze ugruntowaną pozycję wśród skoczków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 Offeerma ty w ogóle nie jesteś atrakcyjny. Przecież miałam twoje zdjęcie. Przestań się wygłupiać, bo wrzuce go na forum i se obciachu narobisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 opatrzcie na tych dziadków, właścicieli Formuły 1 itp. Brzuchy piwne, siwizna, łysiny, a piękne modelki zmieniają jak rękawiczki. Albo ile dziewczyn chce się dobrać do koszykarzy NBA i wrobić ich w dziecko. Bo baby wyczuwaja pieniądze na odległość jak świnia trufle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skąd masz zdjęcie ofermy Napisano Luty 21, 2010 Adam Małyysz Offeerma ty w ogóle nie jesteś atrakcyjny. Przecież miałam twoje zdjęcie. Przestań się wygłupiać, bo wrzuce go na forum i se obciachu narobisz Czyżby oferma wysłał komuś z forum zdjęcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Luty 21, 2010 Brzydkie chłopaki jak najbardziej mają szansę na ładną dziewczynę :) Dużo seksapilu dodaje ... fajny samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzydki z forsa zawsze ma kobi Napisano Luty 21, 2010 ty tak bylo od wiekow. nad czym tu sie rozpisywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 Tak już dosyć dawno. Wrzuciłabym i szczerze nic by mi nie zrobił bo mieszkam na stałe teraz za granicą. Więc jego sądy to mi mogą! Ale oszczędze mu tego wstydu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sądząc po opisie to Napisano Luty 21, 2010 oferma przypomina tego goscia, tylko ze jest mniejszy http://www.policja.waw.pl/wai/pl/36/164/NN__sprawca_napadu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie wierze Napisano Luty 21, 2010 że oferma wysyłał zdjecia takim gnidom, które teraz chca je opublikować :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skąd masz zdjęcie ofermy Napisano Luty 21, 2010 Mógł to zrobić czemu nie. Co za głupota. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 To nie wierz. To był dawno... Nieważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skąd masz zdjęcie ofermy Napisano Luty 21, 2010 Wierzę że wysłał. Offerma jest podobny do Michała Ogórka. Tak szczerze to też widziałam zdjęcie offermy z kafeteryjnych przecieków. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 Więc niech się mu nie wydaje że jest nie wiadomo kim :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do oferma Napisano Luty 21, 2010 tak to jest jak sie wysyla nieodpowiednim osobom swoje foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tak jak cream Napisano Luty 21, 2010 nikt nie ma zdjecia, ale wszyscy widzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 21, 2010 Własnie dlatego trzeba uważać z podawaniem danych na swój temat :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 cream tez jest brzydki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu wielu ludzi ma kontakty i Napisano Luty 21, 2010 poza forum - >na mailach widac to na topikach jak pisza sobie > oferma odbierz poczte i takie tam pierdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony zelek zamknij morde Napisano Luty 21, 2010 bo gowno wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja widzialam oferme Napisano Luty 21, 2010 i jest fajny, ale cream to porazka, taki wiesniacki pysk :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Małyysz Napisano Luty 21, 2010 I nie wiem, czy jest tu na kafe jakiś przystojny chłopak? Bo trace nadzieje, że w końcu uciesze oko:( Jest jakiś przystojny z czarnym nickiem...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Luty 21, 2010 Najlepiej wysyłać każdemu inne zdjęcie. Wtedy można zdemaskować dziada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach