Gość od razu prawa albo inne Napisano Luty 20, 2010 ale tylko zelek byl tak pieprzniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 a reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 20, 2010 Odpowiadajac na pytanie - studia zaoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie to byly studia Napisano Luty 20, 2010 korjonosie? a wczesniej ogolniak skonczyles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 20, 2010 może jeszcze podać imię, nazwisko i adres? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 jeszcze zdjecie wtedy laski obiektywnie powiedzą, że jesteś fajny i nie wiedzą dlaczego żadna ciebie jeszcze nie zaciągnęła do....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Luty 20, 2010 Na pewno nie pedagogike :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oferma pedagogiczne a korjonos Napisano Luty 20, 2010 teologiczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość techniczne czy humanistyczne Napisano Luty 20, 2010 korjonosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korjonos. Napisano Luty 20, 2010 chuj ci do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafe działa czy nie Napisano Luty 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa kafe nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Luty 20, 2010 Nie marudź :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogladacie skoki Napisano Luty 20, 2010 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tesknie za tym co bylo Napisano Luty 20, 2010 nie jestem na biezaco co sie dzieje z kafe? czuje sie samotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 To się przytul do misa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 z wiki http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Izabela_i_Adam_Ma%C5%82ysz.jpg&filetimestamp=20070406144742 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 no to twoja domniemana brzydota nie jest twoim problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma musi wpisywac za kazdy Napisano Luty 20, 2010 m postem kod jak kazdy pomarancz :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffzcxvcbbnv Napisano Luty 20, 2010 dcfgvhgfdbvd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja bardzo go lubię 0 Napisano Luty 20, 2010 ale offerma A.Małysz miał żone najpierw a później zostal sławny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Luty 20, 2010 działa nie działa działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co jest grane Napisano Luty 20, 2010 kafe to : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przecież Napisano Luty 20, 2010 brzydkie dziewczyny też wolą ładnych chłopaków. a wszyscy chłopacy wolą dziewczyny ładne niż brzydkie. wystarczy powiedzieć do chłopaka coś w stylu "mam nową współlokatorke" a jego pierwsze pytanie niewazne czy jest brzydki czy ładny będzie brzmiało "ładna?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tesknie za tym co bylo Napisano Luty 20, 2010 dziala nie dziala dziala czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuiiiip Napisano Luty 20, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzydkie chłopaki nie mają sza Napisano Luty 20, 2010 wg mnie to prawda.Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.Niestety znam to z życia. Piszę to z obserwacji w swoim już długim życiu. Będąc kiedyś tzw. laską z wyższej półki nie inetresowałam się brzydkimi i niskimi chłopakami. Znalazłam sobie chłopaka stosunkowo takiego "ładnego" jak ja. To był mój ,Bogu dzięki były mąż:) z tego związku mam naszczęscie zdrowe dzieci. i ...ładne. Niepokoi mnie,że moja córka również ładna zachowuje się tak głupio jak ja 20 lat temu. Dobiera sobie chłopaka na podstawie urody a nie charakteru. Moje doświadczenia, tłumaczenia nic nie dają. Skoro jest ładna, to uważa, ze powinna mieć ładnego chłopaka. Nie pamięta, ze sama wychowywałam dzieci, bo ojciec oprócz urody miał sieczkę w mózgu. Jakoś nie chce wierzy c,z e uroda przemija. Na szczęscie dobrze się uczy i ma cele w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziala w dziala Napisano Luty 21, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za wszelka cene bede Napisano Luty 21, 2010 maja szanse osobiscie bede miec brzydkiego meza ale posiada on fascynujaca osobowosci jest niski, nieatrakcyjny ale ma to cos. ja z kolei daze do doskonalosci we wszystkich wymiarach mojego zycia i spotkalam sie z pelna akceptacja mojej oosby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczery czytacz Napisano Luty 21, 2010 dziewczyny bierzcie za mezow brzydkich a za kochankow przystojnych. taka moja szczera rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach