Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewikka

1 dziecko ile lat miałyscie jak urodziłyscie?

Polecane posty

generalnie fajnie być młodą mamą taka naprawę młodą a nie tylko młodą w swoim mniemaniu :P

Gość anuśka 26
ja miałam 26 lat jak urodziłam synka:) i wydaje mi sie że to wczesnie:)

Gość ojojojo
wczesnie???????? to był ostatnio dzwonek

Gość anuśka 26
no coś ty !:) ja się czuje tak młodo:)

Gość ojojojo
no to kiedy nie jest za wczesnie? po 50?

Gość anuśka26
ojojoj o co ci chodzi? ja pisałam że jak dla mnie to wczesnie urodziłam dziecko-choć planowaliśmy je oboje z mężem od 5 lat.ale tak se myślalam ostatnio ze moglam se na 30stke urodzić-chociaż nie wiem jak wtedy bym się czula.nie komentuje kiedy powinno sie mieć dzieci a kiedy nie-to sprawa indywidualna:)

Ja urodziłam osiem miesięcy temu dzidziusia w wieku 32 lat. Wcale nie czuję się staro ani nie martwie się o kariere mam przepracowane 7 lat a co będzie potem zobaczymy. Nie chciałabym mieć dziecka w wieku nastu lat bo wtedy człowiek jast jeszcze sam troche jak dziecko.

hey....mam 25l i nie mam jeszcze dziecka z mezem skonczyły sie rozmowy na ten temat, nie zaprzatm sobie tym głowy na razie czas pokaze mysle ze ok 27-28 urodze 1 dziecko

zaszlam :19 lat urodzilam: 20 jestem :) pozdrawiam mamusie i starajace sie

ojojoj, 26 lat to ostatni dzwonek?? chyba masz jakas wlasna teorie na ten temat :-o

witam! ja 25 i to jzu póznawo uwazam bo moje dziecko jest tak energiczne ze mi sił brakuje:)to kazdego indywidualna sprawa ile i kiedy pytanie padło w temacie o wiek a tu co niektórzy sie ugaduja ....

Gość mehja
a ja wam powiem ,że nie zawsze można mieć dziecko wtedy kiedy się chce. Mając 20 kilka lat myślałam, że w wieku 30 lat to bedę miała męża , gromadkę dzieci. A życie jednak ułożyło mi się inaczej i mamą będę po 30.

urodzilam coreczke jak mialam 24 lata.Kolejny dzidzius bedzie jak bede miala 25...mysle,ze to dobry wiek na rodzenie dzieci,bo jestem mloda i mam mase energii do wykorzystania...Pozdrawiam