Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdesperowana kobietka22

depilacja w膮sika- POMOCY

Polecane posty

Ja chodze na depilacje gor膮cym woskiem u kosmetyczki i mam problem z g艂owy na miesi膮c;) Oczywi艣cie potem zaczne rzadziej chodzi膰 bo w艂oski odrastaj膮 cie艅sze jest ich mniej i o dziwo s膮 ja艣niejsze. Bardzo ciesze si臋 偶e zdecydowa艂am si臋 w艂asnie na ten spos贸b depilacji, chociaz przyznam 偶e na poczatku wiele przecierpia艂am przez ten w膮sik:P Sta艂 si臋 moim kompleksem i my艣la艂am 偶e wszyscy t膮 widz膮:D Teraz ca艂kowicie pozby艂am sie tego kompleksu:) Mam tylko jeden problem i mam nadzieje 偶e kto艣 mi pomo偶e:P Po depilacji pojawia mi sie nad g贸rn膮 warga bia艂y pas;/ Nie wiem czy to tylko moja sk贸ra tak na to reaguje, ale wydaje mi si臋 偶e nie tylko ja powinnam mie膰 z tym problem poniewa偶 podczas tego zabiegu wyrywana jest cz臋艣c nask贸rka. Kiedy by艂o s艂o艅ce i mo偶na to by艂o opali膰 nie by艂o problemu ale teraz kiedy pogoda nie pozwala ju偶 na tak cz臋ste opalanie si臋 mam problem;/ Czekam na odpowiedz:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 inka92
mam takie pytanie, jestem bladynka lecz mam wasika ktory jest widoczny chociaz jest jasniutki juz znajomymi mi to gadlaiz e go posiadam , zaczelam uzywac kremu cukrowego depilujacego i go usunelam pierwszy raz czy jak przestane go uzywac wloski nie odrasna ciemniejsze ani nie beda dluzsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mor
Hej ... ja mam 23 lata jestem brunetka i odkad pamietam w膮sik usuwam u kosmetyczki woskiem ... mam spok贸j na miesiac i fakt na poczatku mnie to bola艂o a teraz praktycznie jestem niewzruszona ... dziewczyny jezeli moge wam radzi膰 dajcie sobie spok贸j z tymi rozja艣niaczami , no chyba ze wam nie przeszkadza meszek - tyle ze jasny ... z w膮sikiem je偶eli go wyrywasz jest podobnie jak z brwiami - choc wiadomo ze tam w艂osy sa duzo grubsze i ciemniejsze ale jak wyregulujesz osbie brwi to juz nigdy nie odrasna ci tak geste jak mia艂as a jezeli bedziesz to robic regularnie to bedzie ich coraz mniej ... sama moge jeszcze doda膰 ze ca艂y czas planuje sie wybrac na depilacje laserowa ... po rpoblemie na byc moze nawet ca艂e zycie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jula28
czesc dziewczyny, czytalam wszystkie wasze wypowiedzi na temat depilacji i rozjasniania !!obiektywnie moge stwierdzic ze depilacja,wosk i rozjasnianie jest to chwilowa metoda na walke z wasikeim.Radze wam pojsc do lekarza endokrynologa na zbadanie poziomu hormonow bo sa metody leczenia takiego schorzenia>wystarczy uregolowac pozimom zenskich hormonow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 y5tr ht u
Stosowa艂am rozja艣niacz Sally Hansen. Pierwszy zastosowanie - zachwyt. Zero ciemnych w艂osk贸w, chocia偶 w艂osy by艂y super jasne co te偶 sprawia艂o 偶e widoczne. Ale lepiej takie ni偶 ciemne :P Jednak po pewnym czasie stwierdzam 偶e im d艂u偶ej si臋 stosuje tym szybciej efekt si臋 ulatnia, a w艂oski wydaj膮 si臋 ciemniejsze i w wi臋kszej ilo艣ci ni偶 by艂a (minimalnie ale jednak). Mo偶e tylko mi si臋 tak wydaje, ale co do jednego jestem pewna - p贸藕niej zaczyna coraz s艂abiej dzia艂a膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinia *
tez mam problem z wasikiem :/ stosowalam rozjasniacz do wlosow, ktory kupilam w rosmanie za 5 zl, a nie jak niektore za 30 :P dziala on podobnie jak opisywalyscie wyzej. Nie chce mi sie juz w to bawic i powaznie zastanowiam sie nad depilacja u kosmetyczki. Naprawde jak bd robila to czesciej to on zniknie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacobs
A ja kupi艂am na allegro wosk bezpaskowy do depilacji twarzy (rok temu za 40z艂).Ogromna porcja.Podgrzewam go w mikrofali i drewnian膮 szpatu艂k膮 nak艂adam na w膮sik grub膮 warstw臋.Po chwili podwa偶am z jednego ko艅ca i lekko zrywam pod w艂os.Pieknie wyrywa w艂oski,nie dra偶ni nask贸rka ,.Robi臋 to raz w tygodniu i zajmuje mi to 5 minut.Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kinia
W twoim przypadku to zostaje tylko po偶yczenie maszynki do golenia od m臋偶a czy te偶 faceta oraz jego pozosta艂ych przybor贸w, kt贸re slu偶膮 do usuwania zarostu z twarzy i ustalenie grafiku. Kto pierwszy rano wchodzi do 艂azienki, 偶eby si臋 dok艂adnie ogoli膰. Ty czy on ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bronia33
ja nie wiem co wy macie z tym rozja艣niaczem?! nie do艣膰, 偶e w膮sy s膮 gdzie by艂y to jeszce w kolorze platynowego blondu co jeszcze bardziej si臋 rzuca w oczy, to jeszcze rozja艣niacz na maxa 偶re sk贸r臋. szkoda wam 5 z艂 na kosmetyczke 2x na m-c?! nie mog臋 poj膮膰 tych wszystkich cud贸w, kt贸re wyprawiacie ze soba gdy rozwi膮zanie jest tak banalnie proste!

Udost臋pnij ten post

a ja kupilam wosk do depilacji w plastrach (taki do depilacji nog czy rak). i wtedy kiedy czuje taka potrzebe odcinam kawaleczek o szerokosci ok 1cm i dlugosci kilku cm, mocno rozcieram go miedzy dlonmi zeby sie rozgrzal i przyklejam nad warga (oddzielnie z prawej i lewej strony). dociskam go zgodnie z kierunkiem wzrostu wloskow i wyrywam szybkim ruchem pod wlos. efekt idealny, taki sam jak u kosmetyczki i nie musze placic za kazdym razem po 8-10zl bo wydalam jednorazowo 20zl i mam spokoj.w opakowaniu bylo 10plastrow z czego jeden starcza na 10depilacji bo wychodzi mi 20 cienkich paseczkow, po 2 na kazda depilacje. ten wosk nie rozni sie niczym od tego ktory naklada kosmetyczka. resztki latwo mozna zetrzec oliwka. wloski odrastaja slabsze i jasniejsze. depiluje wloski raz na miesiac. jedynym mankamentem bylo to ze nie moglam sie odwazyc zeby szarpnac mocno plasterka bo balam sie bolu i na poczatku prosilam zeby pomogla mi siostra ale teraz robie to sama i juz nie boli. tylko przestrzegam zeby nie przykleic plasterka do wargi tylko nad nia bo w przeciwnym wypadku mozna zerwac z wargi delikatny naskorek a to troche boli. wiem bo dane mi bylo zaznac tego uczucia;) naprawde polecam to jako osoba ktora kasztalcila sie na kosmetyczke. szkoly nie skonczylam ale zajecia dotyczace depilacji zaliczylam, pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pi艂sudski
Mnie na depilacj臋 w膮sika nam贸wi艂a kole偶naka z kursu wizazu. Malowa艂ysmy si臋 na wzajem i ona kiedy艣 na prywatnym spotkaniu w domu przy piwie odwa偶y艂a mi si臋 powiedzie膰: Jak taka ladna dziewczyna mo偶e chodzi膰 z takim w膮sem Pi艂sudskiego?" Strasznie mnie to rozbawi艂o. Ju偶 wczesniej sama zauwazy艂am ten w膮sik, ale nie by艂 on zbyt ciemny, wi臋c nic sobie z niego nie robi艂am. No, ale po jej uwadze stwierdzi艂am, 偶e inni tez to widz膮 :)))呕e by艂ysmy po piwku, to po chwili namowy zgodzi艂am sie na depilacj臋. Ona sama usuwa艂a sobie w艂oski od lat i zawsze by艂a taka g艂adziu艣ka, 偶e postanowi艂am pozby膰 sie w膮sa:) Pierwszy raz bola艂, ale kazdy nast臋pny, wykonany ju偶 samodzielnie jest coraz mniej bolesny. Po wszystkim kolezanka si臋 smia艂a, 偶e musimy si臋 tez zaj膮膰 br贸dk膮 kozio艂ka mato艂ka:))) No, ale poradzi艂am sobie ju偶 z nia sama. Olkastry kupuj臋 Joanny do depilacji twarzy, bo takie mia艂a kole偶anka. S膮 bardzo tanie, wystarczaj膮 na d艂ugo. W艂oski usuwaj膮 si臋 bez problemu, przynajmniej te najd艂u偶sze. Niestety zauwa偶y艂am tylko, 偶e pojedyncze w艂oski zacz臋艂y wyratsa膰 ciemniejsze i d艂u偶sze:( Cho膰 og贸lnie jest ich chyba mniej. No, ale gdybym depilowa艂a sie regularnie nie zauwa偶y艂abym tego. problem w tym, 偶e jestem leniwa i zwykle zbyt d艂ugo zwlekam z depilacj膮. teraz jestem w艂a艣nie po i czuj臋 si臋 rewelacyjnie:))) No,ale nie ma co si臋 oszukiwa膰. Zostane z tym w膮sem ju偶 do ko艅ca 偶ycia i do ko艅ca b臋d臋 wspiera膰 przemys艂 kosmetyk贸w do depilacji:)) Ale lepsze to ni偶 anty sexy w膮sik i br贸dka;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina2555
ja uzywam depilatora (nakladam najmniejsza nasadke) i chociaz sama procedura boli "troche" to trwa chwile a efekt jest na dlugo. Zaczerwienienie znika mi po 2h.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny je偶eli zastanawia膰ie si臋 nad depilacj膮 plastrami to nie zastanawiajcie si臋 wg贸le!;p Ja u偶ywam od niedawna plasterk贸w joanna do twarzy s膮 rewelacyjne. Pierwszy raz by艂 koszmarny poniewa偶 plasterki nie usun臋艂y wszystkiego nad ustami mia艂am okropne czerwone plamy przez dwa dni i by艂am poprostu za艂amana!! ale za tydzie艅 czasu odwa偶y艂am si臋 spr贸bowa膰 na nowo i by艂am zaskoczona poniewa偶 nie mia艂am ani jednego w艂oska a czerwone plamy zesz艂y w ok 2 godz. Te plasterki s膮 naprawde rewelacyjne a oliwka poprostu suuper. Czemu zacz臋艂am stosowa膰 plastry: mia艂am 12 lat kiedy pojawi艂 si臋 w膮sik by艂am przybita nie wiedzia艂am co robi膰 czsami p艂aka艂am nawet 偶e wygl膮dam okropnie poniewa偶 wstydzi艂am si臋 komukolwiek spoj偶ec w oczy. W膮sik pr贸bowa艂am zas艂ania膰 w艂osami albo r臋k膮 by艂o to okropne i dla mnie nie komfortowe ci膮gle my艣la艂am 偶e wszyscy sie ze mnie 艣miej膮. Nauczyciele nawet czasami na lekcji m贸wili 偶ebm ods艂oni艂a twarz bo mnie nie widz膮 zwracali mi uwage i tp ci膮gle sie chowa艂am i by艂am za艂amana.Zwierzy艂am si臋 kole偶ance 偶e nie wiem co z tym zrobi膰 ona powiedzia艂a 偶e mia艂a ten sam problem i pleci艂a plasterki do dzi艣 je stosuje i jestem strasznnie zadowolona POLECAM GOR膭CO PS: Bardzo przepraszam za b艂臋dy ort, mam dyzgrafi臋 PS: Je偶eli nie wszystke w艂oski zejd膮 mo偶na potraktowa膰 je pnset膮 Pozdrawiam wszystkich;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do艣wiadczona;D
hej wszystkim:) mog臋 si臋 uzna膰 za do艣wiadczon膮 jako i偶 kilka metod wypr贸bowa艂am.Jestem brunetk膮 wi臋c wiadomo wiekszy problem niz maja blondynki;/ najlepszy spos贸b i艣膰 do kosmetyki ;) nie kosztuje to majatek i co anjwazniejsze mimo 偶e w艂oski odrastaj膮 sa JASNIEJSZE i S艁ABSZE. Jasniejsze od pierwotnych ale widomo 偶e u brunetki to i tak wida膰 wi臋c jak odrastaj膮 to rozjasniacz Sally Hansen i problem na d艂ugo jest z g艂owy ;)) po jakims czasie si臋 zmywa ale po do艣膰 d艂ugim czasie wtedy znowu do kosmetyczki xD co ok. 2-3 miesiace wiec nie jest zle :) pozdrowiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diotorka
czesc ! dziewczyny pomozcie ! ja tez chce zlikwidowac wloski ale nie chce ich wyrywac !!! probowalam z woda utleniona ale nie dziala...moze cos innego ??/nie ma u mnie sephory i w ogle...ech pomozcie..

Udost臋pnij ten post

jedyne co mnie przychodzi do g艂owy, 偶eby si臋 pozby膰 w膮sika to to, 偶eby podda膰 si臋 depilacji laserowej. Dzi臋ki temu mo偶na si臋 pozby膰 w膮sika raz na zawsze. Moja siostra ma tez taki problem i aktualnie szuka miejsca, gdzie mo偶na podda膰 si臋 takiemu zabiegowi. Mo偶e wy znacie jakie艣 dobre miejsca, gdzie mo偶na podda膰 si臋 depilacji laserowej??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malablack
zgadzam sie, ze depilacja laserowa to najlepsze wyjscie - jesli chcemy siep ozbyc problemu na zawsze,a tak chyba jest?;) wasika nie robilam,ale robilam inne czescie ciala w studiulaser, bardzo przyjemna atmosfera i fachowa zaloga;) wasik nie jest taki drogi, dlatego jesli wam przeszkadza to ja bym sie decydowala, chocby i na 1 czy 2 zabiegi,zeby go nieco przerzedzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sesa
Ja mam ten sam problem...dzisiaj sie odwazy艂am i poszlam na laser. Koszt 200 zl, najpierw wladowali mi 5 a potem zeszli na 3 ;) Chwile bolalo ale juz jest ok:) Im ciemniejsze i grubsze wlosy tym laser lepiej dziala. Jeszcze siedza dranie na swoim miejscu ale juz widze ze powoli wychodza. To tego zabiegu wlosy musza byc zgolone nie moge byc wydepilowane. Za msc powtorka zobaczymy na ile to jest skuteczne:) Jest to o tyle dobre ze zamyka i niszczy calkowicie mieszek wlosowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MO呕NA SOBIE Z TYM PORADZI膯 ;)
Hej Dziewczyny! Ja m臋czy艂am si臋 latami... Chodzi艂am smutna,zgarbiona,zakompleksiona,zawsze zas艂ania艂am twarz w艂osami i opuszcza艂am g艂owe tak,偶eby nikt na mnie nie patrzy艂 id膮c ulic膮... Mama odradza艂a usuwanie TEGO czymkolwiek,bo wiadomo-b臋d膮 grubsze,bardziej widoczne... My艣la艂am,偶e jak si臋 kiedys w 偶yciu dorobie to odrazu laser,ALE... Gdzie艣 przeczyta艂am,偶e dziewczyny u偶ywaj膮 DEPILATORA. spr贸bowa艂am... Jest OK. kiedy pojawi si臋 jakis intruz odrazu usuwam go depilatorem i NIE CZEKAM 呕EBY ODROS艁Y WSZYSTKIE NARAZ 偶eby p贸j艣膰 do kosmetyczki... USUWAM NA BIERZ膭CO! Bo偶e jaka by艂am szcz臋sliwa kiedy pozby艂am tego OGROMNEGO PROBLEMU (oczywi艣cie m贸wi臋 o pierwszej depilacji) WRESZCIE PATRZE W OCZY SWOIM ROZM脫WCOM, MOJEMU FACETOWI... JESTEM PEWNA SIEBIE I ZADOWOLONA Z 呕YCIA... Oczywi艣cie nadal musze sie pilnowa膰 i usuwa膰 jesli jaki艣 w艂osek odro艣nie ale jeden tu czy tam to nie kilkadziesi膮t nad ca艂膮 g贸rna warg膮 , kilka sekund i po sprawie. MO呕NA? MO呕NA. ;) NIE CZEKAJCIE! B臉DZIECIE SZCZ臉SLIWSZE I ODCZUJECIE WRESZCIE ULGE! NIE MA CO TEGO CHODOWA膯 NA SWOJEJ PIEKNEJ BU殴CE! NIE 艁AMCIE SI臉 ;* ;))))))))))) Wiola.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MO呕NA SOBIE Z TYM PORADZI膯 ;)
PS. Je艣li pojawi si臋 u was bia艂y pasek w depilowanym miejscu tak jak u niekt贸rych kole偶anek... Z tego co pamietam sk贸ra w tym miejscu jest nieco jasniejsza ale tylko na pocz膮tku... Ale to wszystko dlatego,偶e sk贸ra w tym miejscu si臋 nie opala, bo w艂oski nie przepuszczaja tyle 艣wiat艂a co wydepilowana sk贸ra. Z czasem ten problem zanika. Mozna uzyc w tym miejscu NIECO ciemniejszego podk艂adu. DODATKOWE WSKAZ脫WKI : *Od czasu do czasu r贸bcie piling twarzy, r贸wniez w tym miejscu, po to by w艂oski nie wrasta艂y pod sk贸r臋 itd.(mozna u偶y膰 szorstkiej r臋kawicy do mycia). *Przez kilka dni po depilacji NIE uzywajcie krem贸w,偶eli do mycia twarzy,zw艂aszcza tych z mentolem,偶eby nie podra偶ni膰 sk贸ry! *Po 1wszej depilacji uzyjcie OLiwki ,偶eby nat艂u艣cic podrazniona sk贸r臋. (wczesniej wst臋pnie MO呕NA UZYC LODU do pozbycia si臋 zaczerwienienia) *UWIERZCIE W SIEBIE ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nastolatka1993
Witam! Dziewczyny, kt贸re my艣l膮 o depilacji laserowej... moim zdaniem powinny艣cie jeszcze to przemy艣le膰 i poczyta膰 troche o tym w necie;p Ja wczoraj by艂am u ginekologa z nadmiernym ow艂osieniem i powiedzia艂 ze nie mam 偶adnych zaburze艅 hormonalnych i poleci艂 mi depilacj臋 laserow膮, nawet da艂 mi ulotke. Ju偶 sie prawie zdecydowa艂am na usuni臋cie w膮sika laserowo po czym okaza艂o sie 偶e Pani, kt贸ra to robi jest jego 偶ona wi臋c pomy艣la艂am, 偶e lekarz ten nie mia艂 na celu pom贸c mi, jest to tylko i wy艂acznie interes rodzinny. Naczyta艂am si臋 troche w internecie o laserowym usuwaniu w膮sika i nawet panie, kt贸re takie zabiegi wykonuj膮 - odradzaj膮! poniewa偶 to rzeczywi艣cie dzia艂a ale tylko na kilka miesi臋cy po czym w艂oski i tak odrastaj膮... moim zdaniem szkoda kasy je艣li to rzeczywi艣cie nie daje TRWA艁EGO efektu... Jestem ciemna brunetka o ciemnej karnacji wi臋c oczywiste jest to, 偶e w艂oski mam ciemne i grubsze ni偶 np.blondynki. Mam 18lat i od ok. 4 lat stosuj臋 krem Sally Hansen, kt贸ry usuwa niechciane w艂oski bardzo dok艂adnie! U mnie niestety efekt nie jest d艂ugotrwa艂y ale wydaj臋 mi sie, 偶e to tylko dlatego bo mam egzotyczn膮 urod臋 ;) kuracj臋 powtarzam co tydzien. Polecam ten produkt! Niestety najbardziej denerwuje mnie to, 偶e w艂oski s膮 takie ciemne! dlatego mam zamair kupi膰 wybielacz tej samej firmy. Nie przeszkadza mi to 偶e w艂oski s膮, lecz to 偶e maja ciemn膮 barw臋. Tylko mam jedno pytanie... Czy je艣li b臋d臋 stosowa艂a wybielacz Sally Hansen i chodzi艂a na solarium to czy b臋de mia艂a bia艂y 艣lad pod nosem? prosz臋 o odpowied藕 to dla mnie bardzo wa偶ne! Ch臋tnie te偶 odpowiem na wasze pytania do mnie, je艣li jakiekolwiek macie :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja9907601-75847554
dziewczyny!! mam zaledwie 15 lat a od oko艂o dw贸ch lat temu pojawi艂 mi si臋 w膮sik, z dnia na dzien coraz wi臋kszy, ciemniejszy, to by艂a MASAKRA! czarny jak smo艂a! by艂o go wida膰 na kilometr, nie wiedzia艂am co robi膰, pr贸bowa艂am sztuczek z wod膮 utlenion膮, chcia艂am i艣膰 do kosmetyczki na wyrywanie woskiem czy cos w tym stylu... a偶 zobaczy艂am ten krem=SALLY HANSEN CREME HAIR BLEACH, Jezu to by艂o jak objawienie! po pierwszym u偶yciu w膮sy jakby znikn臋艂y! co prawda s膮 ale tylko czu膰 je lekko w dotyku, a w og贸le nie wida膰, troch臋 tylko si臋 艣wiec膮 na s艂o艅cu i nic wi臋cej! ju偶 si臋 nie wstydz臋 by膰 blisko twarz膮 w twarz, bo tego mojego dawnego problemu kompletnie nie wida膰 :) u偶y艂am pierwszy raz ten krem i da艂 on efekt na oko艂o dwa tygodnie, nast臋pnie znowu. i nie mam 偶adnych podra偶nie艅 sk贸ry itd. nic! JEST CUDOWNY! polecam, naprawd臋!! ;D Kupi艂am go w Sephorze za 32,50 z艂 :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekoladka zjem
Witam. mam ten sam problem. u mnie wloski odrastaja dosc szybko. Woskuje wasik co klilka dni. Polecam plastry z woskiem badz wosk cieply, zabieg jak u kosmetyczki. ja musze je wyrywac co kilka dni, wiec zbankrutowalabym biegajac 2 razy w tygodniu do kosmetyczki. Kupilam wielka puszka wosku na allegro, razem z patyczkami do nakladania, oaz paskami. Podgrzewam puszke w garnku z goraca woda . Nakladam cieply wosk, przylepiam pasek i ciaaaach wyrwane:) resztki zmywam oliwka :) od kilku lat juz tak robie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 And偶ela M. M.
Hej dziewczyny :) Ja chodz臋 do kosmetyczki i nie mam z w膮sikiem problam贸w, ale nie chc臋 wydawa膰 co miesi膮c na depilacj臋. To, co stosuje moja kosmetyczka jest rewelacyjne. No w艂a艣nie, ale co to jest? Czekoladowy wosk o delikatnej konsystencji, kt贸ry potem zrywa 'p艂贸ciennym' materia艂em. Zero podra偶nmie艅, milutki zapach. Czy macie poj臋cie co to za produkt? Jaka firma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania_010
ja r贸wnie偶 mam pytanie. mam 15 lat i m贸j w膮sik jest bardzo widoczny jest g臋sty, bardzo si臋 wyr贸偶nia. Mama m贸wi 偶e jak p贸jd臋 do kosmetyczki wydepilowa膰 w膮sika to mi b臋dzie szybciej odrasta艂 i czarne b臋d膮 w膮siki i 偶e po kilku latach jak bd tak depilowa膰 regularnie to bd musia艂a co tydzie艅 chodzi膰! Czy to prawda 偶e za kilka tak bd musia艂a chodzi膰 tak cz臋sto ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rude to wredne
nie. jesli wosk, to raz na 3-4 tygodnie. w艂oski b臋d膮 ja艣niejsze i jakby cie艅sze. jednak na powierzchni depilowanej mo偶e to pobudzi膰 do wzrostu meszek i z czasem zrobi si臋 zdrowy w艂os.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no i po sprawie
"zainwestuje w to z 800 zl, ale pozbede sie tego" naprawde wydalas 800 stowek na to? Moze w warszawce sa takie ceny, nie wiem, ale ja bylam w opolu na dubois, salon yasoda, zreszta znajdziesz w google yasoda.pl i tam usunelam sobie wasik na stale za niecale 200 zl, i to byla seria zabiegow, mam spokoj i w sumie nie mecze sie juz z woskiem co miesiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dance_again
jako艣 mnie te ceny zaskoczy艂y szczeg贸lnie te 800 z艂, a偶 tak z ciekawo艣ci sprawdzi艂am i w Studiu Laser taki zabieg kosztuje 150 z艂, nawet jakby trzeba by艂o go powtarza膰 kilka razy to i tak jest taniej, bo z regu艂y wystarcz膮 trzy, 偶eby efekty by艂y super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loosemyway
oj nie, tylko nie depilacja woskiem dla mnie ten zabieg to tylko dla masochist贸w. Nigdy si臋 na to nie zdecyduj臋. Zdecydowanie bardziej do mnie przemawiaj膮 inne formy depilacji. Powiem, 偶e coraz powa偶niej my艣l臋 o tym, 偶eby p贸j艣膰 do SL na taki zabieg. Tylko jeszcze chwil臋 poczekam a偶 mi nieco opalenizna zejdzie.

Udost臋pnij ten post