Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam psa

DO WŁAŚCICIELI PSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość velveta
mam ndzieje ze jak bedziesz miał dzieci kożuchu to kiedys przyjdzie ujebane w calym psim g ownie i na dodatek najedzone tym gownem - ciekawe co wtedy powiesz?????? ze jest szczesliwe???? hahahah dobre

Miałam psa i nie sprzątałam po nim. Po pierwsze dlatego, że nie miałam możliwości - koszy i worków nie było. Ale - po pierwsze, u nas nie chodzi się po trawnikach. Od tego są chodniki, a dla dzieci są place zabaw, na które psy mają wstęp wzbroniony i TEGO SIĘ PRZESTRZEGA. (Dletego właśnie, kiedy sąsiad zaczął mi truć tak, jak ten pan powyżej, powiedziałam mu, że dziecko ma swoje miejsce do zabawy, a pies swoje miejsce do srania. Mój pies jego córce w droge nie wchodzi i chciałabym, żeby to było wzajemne.) Po drugie, po to płaciłam podatek za psa, żeby mieć od tego spokój. Posprzątałam, gdy raz zdarzyło jej się narobić w bloku - to logiczne. Ale nie na trawniku. Po trzecie, trawniki są u nas naprawdę ładne właśnie dlatego, że ludzie po nich nie łażą. Jakby tak właściciele psów zaczęli biegać za swoimi zwierzakami w celu posprzątania, to z tej zieleni nie zostałoby nic. Niech jest obowiązek sprzątania w miastach, na chodnikach. Ja mieszkam na wielkim zielnoym osiedlu i u nas miejsca i dla ludzi, i dla psów jest dość.

Gość kozuch-stal
to do znudzonej :D oczywiscie ;]

Gość velveta
mowicie tak jakby psy i ich gowna pojawily sie dopiero teraz ? my tez bylismy mali i tez bawilismy sie na trawnikach, psy tez sraly ;] wiec nie histeryzujcie kretynki :D gowna byly ,sa i beda ;][ alleluja ;p

Gość kamikadzeee
każde wytłumaczenie jest dobre aby nie sprzatać wstydzcie sie

Gość velveta
podszywacze

Gość wawiak
Do o rany A ile placisz tego podatku za psa? 10 zł i myslisz że za te 10 zł. ktos ma przez rok sprzatać po twoim psie? Od kiedy to wszęsdzie sa place zabaw? Chyba zyjesz w jakimś wirtualnym mieście, a po drugie spróbuj wyjaśnić dwuletniemu dziecku żeby chodziło tylko po chodzniku. Doprawy jesteś nieźle pojebana. Poza tym Trawniki sa po to zeby byly czyste i uprzyjemniały spacer swiją zielenią a nie psimi odchodami.

Gość rozumowanie
płacisz podatek od psów - i wszystko - TZN ZE TWOJ PIES MOZE LEGALNIE SRAC WSZEDZIE płacisz podatek od osób fizycznych - TZN MOZESZ TY SRAC WSZEDZIE powodzenia - mysliciele

Gość kozuch-stal
jak nie umiecie upilnowac dzieci, zeby nie zarly psiego gowna ,to wydaje mi sie,ze to wy macie problem ze sprostaniem byciu rodzicem ;]

Gość o nieeeee
Mam psa, po którym sprzątam! Rozumiem rozdrażnienie rodziców maluchów, którzy klną na psie odchody. Mnie natomiast wkur...ia krzyk tychże właśnie dzieci pod moimi oknami. RODZICE zrozumcie też innych ludzi mieszkających pod oknami np. placu zabaw. Osiedle mieszkaniowe to nie odludzie, na którym dzieciaki mogą wrzeszczeć ile wlezie. APELUJĘ O UCISZANIE WASZYCH ROZKOSZNYCH DZIDZIUSIÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rozenhale
psy smierdzą psy zapchlone psy roznosza chorooby psy - wszedzie smierdzaca siersc nawet w zupie srajace psy wszedzie kiedy wkoncu to sie zmieni

Gość Miejski trawnik
Trawniki sa dla ludzi a nie dla psów. Mają być estetyczne a nie obsrane po całości. Skoro psy sraja to może my tez powinnyśmy, przeciez kilka kup więcej nic nie zmieni.

Gość właścicielka
Ja mam małego psa wiec problem tez jest niewielki/woreczek i po sprawie/,chociaż czasami sie zdarza,ze maszeruję z kupą przez pół miasta,nie ma gdzie wyrzucić.Mieszkam na osiedlu domków i na moje nieszczęście blisko są pola,koło mojego ogródka wiecznie zasrane i przy własnym domu musze uważać,zeby nie wdepnąc w psia kupę,wkurza mnie to na maxa

Gość soho
jeli pies moze legalnie srac na trwanik - TO DLACZEGO NIE MOZE LEGALNIE SRAC U SIEBIE W DOMU w sumie to to samo tak samo smierdzi i tak samo mozna w nie wdepnąć

Płaciłam podatku 80 zł, nie 10. A jak ty teraz nie umiesz pokierować dzieckiem, to współczuję tego, co z niego wyrośnie. To jakieś wychowanie bezstresowe, ze nie mozesz dziecka wziąć za rękę i zaprowadzić? Ciekawe, że u nas się jakoś udaje doprowadzić dziecko na plac zabaw bez szwanku. Cud codzienny...? Jak macie takie koszmarne warunki w tej waszej ukochanej wawie to sie z niej wyprowadź tam, gdzie ludzie żyją normalnie. Byle nie w moje okolice, bo takich przewrażliwionych dupków, co o wszystko mają pretensje do losu, u nas nie potrzeba.

Gość kozuch-stal
wasza gadka nic nie zmieni i nie pyskujcie na wlascicieli psow, tylko na rzad, niech nam dadza kubelki na odchody i tekturki na kupy i szafa bedzie grala :D na pewno gowien bedzie polowa mniej ;] alleluja ;p

tyle ludzi nie ma pracy.Nie mozna byłoby zatrudnic w Straży Miejskiej osob ktore by pilnowaly i kazda osoba ktora nie posprzata za swoim psem -mandat inaczej ludzi sie nie nauczy kultury.Ile mozna zebrac pieniedzy na rozne cele wystarczy tylko pomyslec

Gość soho
do orany kurwa - powala mnie towje myslenie opieprzasz rodziców ze nie umieja wychowywac swoich dzieci???? to ty kurwa wychowaj swego psa zeby nie srał na trwanik pierdolona damulko co gówna po swoim psie nie sprzatasz

Gość wawiak
Uciszajcie swoich maluchów??? To może mam jej knebel zakładć. Zobaczymy jak będziecie uciszali swoje dzieci. Zobaczymy jak będziedzie przywiązywali swoje dzieci sznurkiem do latarni żeby nie wbiegły na trawnik. Zobaczymy jak szybko zmienicie zdanie gdy sami będziedzie codziennie spierali ubranka z psich odchodów. Zobaczymy

Gość o nieeeee
wawiak--> jak nie masz innych sposobów na uciszenie swojego dziecka, to możesz mu knebel zakładać! Mnie to bez różnicy, ja chciałabym mieć ciszę i spokój w domu, a nie wieczny krzyk dzieciaków, taki, że okna trzeba zamykać!

Gość kozuch-stal
znudzona, na trawniki sie nie wchodzi, masz nauczke i jak widac gowna sa potrzebne ;] bo wle zielony trawnik z gownami psimi, niz szara ziemia bez trawy, ktora wytarlas swoim kocykiem, i dupskiem sowim i swojego dziecka, amen :D

Gość kingsajzzzz
psia kupa - to mrowisko zarazków i chorób dzieci trzeba pilnowac - bo np dziecko 1,5 do 2 latek wszzystko wkalda do buzi a kupa w buzi dziecka - to alarm potem rozwijaja sie pasozyty, glisty i choroby zwierzece a wszystko przez to ze jednej pani i drugiej wstyd zabrac do kosza gówno psie

Bla bla bla soho, takie pogrzane gadki jak twoje wychodzą mi bokiem. Przede wszystkim nie mam już psa, nie doczytało się, to się teraz nie mordacz, bo ci na nerwy zaszkodzi. Poza tym napisałam, jak jest u nas - nikomu to nie przeszkadza, nikt nie narzeka, widocznie ludzie mają większe problemy niż to, że nie potrafią swojego dziecka utrzymać. Ciekawe, że nie umiecie dziecka zmusić, żeby nie wchodziło na trawnik, a jak leci na ulicę, to co robicie? Też patrzycie i mówicie, że się nie da? Poza tym przeczycie sami sobie, bo najpierw się wydzieracie, że trawniki mają być piękne i zielone, żeby cieszyć oko, a potem ładujecie się na nie ze swoimi buciorami, pociechami i kocykami. Na pewno ta trawa świetnie to znosi... EOT

Gość wawiak
do orany naprawde jesteś pojebana jeśli myślisz że dziecko będzie chodziło tam gdzie chcesz? Rozumiem że ty całez zycie nie weszłaś na trawnik i całe swoje dzieciństwo spędziłaś na chodniku. Tak się składa że mam pod blokiem plac zabaw tylko że małe dziecko jest ciekawe świata i chce zobaczyć wszystko, a najbardziej to co jest na trawnikach. Widac że nie masz dzieci skoro wydaje ci sie że powisz dwuletniemu dziecku że gdzieś nie wchodziło a ono posłucha. poza tym na tym placu zabaw zresztą odgrodzonych jest najwięcej psich odchodów bo tam dużo ławeczek i właściciele psów moga spokojnie usiąść i delektować się widokiem swych srających pupili

Gość kingsajzzzz
jaki trwanik juz nie ma trawników - bo wszystkie zasrane sa przez psy i podeptane przez wlascicieli tych psów, ktorzy łaża za swoimi srajacymi pupilami

Skoro psy mogą srać po trawnikach i to niby jest w porządku bo ich właściciele płacą za nie podatek to ja mogę wyrzucać śmieci na trawnik. Przecież też płacę podatki, czynsze itp.

Gość kozuch-stal
arkadio, to rzucaj, co mnie to obchodzi ? :D bedziesz mial ful zestaw- gowna, smieci i rozjechane dupsko na kocyku naszej rozhisteryzowanej forumowiczki znudzonej :DDD

Gość velveta
do orany nikt u ciebie na osiedlu nie narzeka bo sa tak samo pojebani jak ty wszyscy maja psy i wszytkie te psy sraja na trawniki i kazdy delektuje sie smierdxacymi trawnikami, z gównempsim kazdy sie jednoczy w obsrywaniu trawnika