Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Gość swiatelko kto zgasi?
jak to gdzie ? spia;) gasze...........pstrykkkkkkkkk........ciemnooooo

Witam :-) Ja skowronek poranny a wy nocne marki, widzę znowu baraszkowały co niektóre :P :D A mnie żal bo też zawsze lubiłam do nocy siedzieć a teraz się skończyło, i afa mi już bije, tak pomiędzy 21:30 a 22:00 i idę grzecznie lulu a to za sprawą leków. Nowych. Piję słabą kawusię z mleczkiem i myślę co by wam tu podesłać z muzyczki :D albo może coś śmiesznego znajdę. Już mam ! Ale nie wiem czy w waszym guście :-( Mnie takie rytmy bardzo a bardzo się podobają :-) http://youtu.be/bBsTNc7Ny3Y ❤️ Tu je fajne, jak to oglądamy z synem to się cały czas śmiejemy z tego :-) http://youtu.be/dQJwUhhUjpI Kobietki, a to znacie ? :P :P :P :D :D :D hahaha ... http://youtu.be/ivASIwtHALM no to na razie :-)

Hej babeczki! Ja tez ranny ptaszek ale zanim zasiade do netu to pare rzeczy mam do zrobienia. Najpierw obowiazki, potem przyjemnosc ;) Za jakies trzy kwadranse jade z chlopakami a potem nie wiem - pewnie wroce do chaty i cos poklece. Milego dnia!

Tak, oneill, lubie bardzo tego aktora. Straszna wyniszczająca choroba. Mój ojciec

No i poszło w luft to co pisałam o ojcu który zmarł dzień przed wigilią....

dzien dobry kto moze :D jest sowa ale tez mozna miec bycie sowa we krwi ;) kiedys dawno tv ani radio nocnego nie bylo...wiec zostawaly tylko ksiazki i czasopisma, ktore tez z niemalym trudem sie zdobywalo... byl czas kiedy pracowalam od switu, to zarwanie nocki powodowalo niby sen na biurku ;) ogolnie lubie pozne popoludnia...wieczory...noc tak do 3-4...potem robi sie jasno i wszystko widac !!!...poza tym ciemnosc jest tajemnicza...:D nie odkryte do konca zostanie jesli nie odkryje dzien... Chcechochli 👄 dlaczego latasz po nocy w pomaranczowej pizamce ? ;) chyba ze to nie TY ;) wtedy masz ducha :p

Może i dobrze, że mój post o ojcu, poszedł do nieba

Każdy walczy w tym życiu na " jakiś " sposób. Jedni dostaja mało "uderzeń " Innym zycie daje silniejsze ciosy. Ale są i tacy, którym daje ciosy, że kładą gębą twarzą o zol. ( zol - ziemia podłoga) Ci są najsilniejsi. To nie są próby. Bóg nikogo nie próbuje. Ten, którego nie stać na leki, nie wykupi ich i recepta leży zakurzona. Ten którego stać , wykupi leki i leczy się. Każdemu człowiekowi należy się mieć szansę aby się LECZYĆ ! Ale nie każdemu dana jest ta szansa. Bo go po prostu kurwa nie stać. Taka jest prawda.

Mnie tutaj nie chodzi o wywoływanie jakiejkolwiek litości... Tu nie o litość chodzi. Tylko o zobaczenie jak to naprawdę jest ! Nie masz? nie stać cię ? Nie dostaniesz. Normalne. I takie proste przecież. Doświadcza tego niejeden zwykły - szarak.

Właśnie za chwilkę wychodzę do sklepu - odzież używana , i będę szukała spodni do siebie, bo gabaryty mi się zmieniły po antydepresantach :-( i jedne moje jedyne spodnie jeansy pęknęły kiedy śmialiśmy się z synem z czegoś tam, juz nie pamiętam. Mam nadzieję że coś tam wyszukam na mój rozmiar bo brzuszek urósł... :-( Ja tam jestem spoko babka, nie narzekam, a wręcz śmieję się na przekór losowi , pomimo kłód jakie mi kładzie ... Niech się wali, ja tu rządzę i uśmiech z mej twarzy nie zniknie , nie dam się ! Przeciwieństwa są mocne i silne, ale ja też jestem silna . On mi cios ja mu cios. I dobrze jest :-) Zawsze do przodu.

heh ostatnio nawet na lumpa nie mam :( bo w poniedzialki, kiedy pani wystawia nowy towar ladne [czytaj: niepodarte i nieuzywane ] np. tuniki czy swetry czy bluzy dochodza do 50 zl...nie jest to malo... a kiedy pod koniec tygodnia mozna kupic taniej, juz jest tak wszystko przebrane ze nie ma w czym wybierac... i nie pamietam kiedy kupowalam jakis ciuch w normalnym sklepie...no oprocz bielizny i butow bo tej i tych w lumpach nie kupuje... a odwracajac to po co mi te ciuchy ? chyba zeby je wygniatac na kanapie ;)

hej, Samotniczki👄:) komuś brakuje słońca? a może podesłać trochę minusów...;) nie, no...dla Ciebie Mój Śladziku...oczywiście tylko plusy...ale to dopiero na wiosnę:P:D

pewnie facet ten topik założył, albo jakaś kura domowa, która nie ma nic innego do zaoferowania tylko pełny talerz...:P:D

Mój...wszystko, co podane na talerzu jest takie gotowe do spożycia, a czasem warto nie dosolić, żeby potencjalny konsument potrudził się chociaż tym, że będzie musiał sięgnąć po solniczkę..:D;)

jeżeli Amazonia jest też nocnym markiem, to na pewno jakiś plan ma...;) dobrze się myśli pod osłoną nocy...ja tez lubię jak wszyscy śpią i mogę pobyć sama ze sobą, na swój sposób też jestem samotniczką;) i z wiekiem to się nasila...:D

dobre ChceChochli :D nasila sie ? uwazam ze to normalne...nadmiar jak i podawanie gotowego nie sluzy...co nie znaczy ze robic nie mozna :D od czasu do czasu... ale jak sie czlek przyzwyczai, ze kawalek podlogi jest jego;) to mu tak jakos dziwnie jak ktos po tej podlodze chce chodzic ;)