Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana53

SAMOTNE I SAMOTNI -PO 50-TCE

Polecane posty

Amazonia szukasz pracy ? nie wiedziałam, przykro mi, ale nie poddawaj się🌻

Amazonia, ale czym ??? wymiary już podałam, ale nie wiem jakie Wy macie;)

Fatalka ja po mamie odziedziczyłam cyce, a siostra po ...tacie:)

:D no niestety, taka jest prawda, ona je trzy x więcej odemnie, a jest szczuplutka.

Fatalka, o mało nie spadłam z fotela ..dopiero przeczytałam ostatnie zdanie:D:D:D:D

Fatalka ja sobie jeździłam rowerkiem 9teraz trochę za chłodno). ale mnie jeszcze korci żeby popedałować:p, a kolacji nie jadam. Teraz własnie zrobiłam sobie zieloną herbatę

Ja mam cholerne skłonności do tycia. Własnie ostatnio obżerałam się i w ciągu 2 tygodni zarobiłam 2 kg. Chciałam zacząć diete od dziś, ale na mieście wciągnęłam gofra z polewami. KOszmar. Mój Miły mówi: "Nie lubię wieszaków" , ale jak jest jakaś zgrabna babka w zasięgu wzroku to łypie, jak najbardziej. Wolała bym, żeby mi powiedział: "Wyglądasz jak Miss Piggy" Wtedy miała bym błyskawiczną motywację. Ale już sobie obiecuję, że od jutra.... i tak codziennie :(

Falka, ale gapa ze mnie :o dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. Ja nie mam sie gdzie załapać, bo wszystkie topiki o podobnej treści są już zaludnione i wszyscy tam sie znaja jak łyse konie :) 🖐️ Zdzirka:) a jeśli chodzi o żarcie to najlepiej jeść co trzy godziny bardzo małe posiłki, wiadomo, że to czesto i zje sie bardzo niewiele:)

chyba zostałam sama :o Fantalka, Amazonia,Chochliczka, Zdzira ---miło było Was poznać:) może jeszcze zajrzę później narazie zostawiam po👄

Amazonia nie trać nadziei, jeszcze znajdziesz prace i nie przekreslaj wszystkiego🌻 Dobranoc wszystkim

o masz, jeszcze Fatalka tam wlazła :D Santa poszła spac, a ja nie dam rady dwie naraz wyciągnąć... chyba też wejdę do tego doła:O dobrej nocy Santa :)

Gość MałaMiiii25
hej mam 25 lat i lecę na 40 latków ale i na 50 latków bym poleciała

Fatalka, nie obraziłas:) poczułam sie tylko nie w temacie, bo nie spełniam warunków, ale widzę, że fajne z Was kobietki, więc czasem zajrzę do Was i coś napiszę, dobrze?

czy rozumiem? staram sie...;) szczególnie bliska jest mi samotność w małżeństwie bo mam przyjaciółkę, która tak własnie ma...i kolezanki samotne, młodsze, atrakcyjne, zaradne, samodzielne i samotne...to nie jest sprawiedliwe:(

Naprawdę potraficie rozbawić. Aż mi się lżej na duszy zrobiło. Dzięki za ciepłe słowa. Dobrej nocy wszystkim.