Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florefina

ofiary podrywaczy internetowych

Polecane posty

Gość izabel1
to prawda wyslalam po calym milczeniu kilka smsow na zaden nie otrzymalam odpowiedzi ale nie czuje sie przez to upokorzona ani grama wrecz przeciwnie jestem pewna ze dostal je i wiem , ze z jakichs wzgledow nie chce utrzymywac kontaktu przez co jestem w szoku bo to on dązyl za wszelka cene by miec ze mna kontakt. Dzwonic jednak nie bede bo nie dlugo po tym jak przestal sie odzywac myslalam , ze cos mu sie stalo postanowilam zadzwonic z innego numeru i odebral , przy czym ja odlozylam sluchawke , a godzine wczesniej wyslalam sms i nie odpisal . Tak wiec moglam sie przekonac , ze nie chce kontaktu ze mna .

Gość izabel1
Gdybym nie wyslala zadnego smsa zarzucalabym sobie , a tak wiem , ze je czytal i wie , ze o nim myslalam , wyslalam nawet zyczenia urodzinowe- nie odpisal . Korci mnie jeszcze by zadzwonic moze faktycznie wyjasniloby sie ale za bardzo sie boje i juz chyba nawet nie chce. Facet dojrzaly zachowalby sie inaczej ...

Gość przygnebiona
ja nie wytrzymalam zadzwonilam i wiem ze dobrze zrobilam pogadalam i mamy sie zdzwonic .jesli zalezy to warto sie przemóc wiecej jak dowiedzieć sie ze to koniec tej znajomosci nie mozna sie dowiedziec i uwierzcie ze bylo mi bardzo cieżko zrobić ten krok i rozmowa byla taka sobie ale nie najgorsza a sms to dziecinada tak sie od niego dowiedzialam dlatego mnie lekceważył.stanowczo lepiej zdobyć sie na odwage i siegnąć po telefon

Gość izabel1
no to fajnie , ze sie odwazylas . Moze i dziecinada ale jeszcze bardziej dziecinne jest jego zachowanie ( mowie o swoim) U mnie nie wiem czy nie jest za pozno na telefon to juz 3 miesiace wiec jakby chcial odezwalby sie nawet podziekowac za zyczenia urodzinowe widac z jakiegos powodu nie chce ..

Gość przygnebiona
wiesz faceci są jak z innej bajki nigdy niewiadomo o co im chodzi . mimo tej rozmowy i tak niemam żadnej pewnośći co dalej będzie czas pokaże mam nadzieje że przynajmniej przyjażń.A jak nie sprubójesz to sie nie dowiesz więc do dziela lepiej znać nawet to najgorsze niż ta niepewność która uprzyksza życie masz numer to dzwoń im dlużej tym gorzej .Zadzwoń jakby nigdy nic