Justyna M. 0 Napisano Listopad 17, 2006 mialam spac ale mi sie nie chce i tyle, siedze tu i dostaje kota bo nikogo nie ma! a jak odejde od kompa to moj maz tu usiadzie!! a wtedy nie bede miala wyjscia i zalicze wyrko.... pisze sobie tu i owdzie a ulubione topiki to ostatnio te o dzidziach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Listopad 17, 2006 nie ma. dobranoc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia75 0 Napisano Listopad 24, 2006 hej jestem nowa tez starajaca sie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 24, 2006 hehe,pozdrawiam starajajace sie dziewczeta...to co robimy przy kompie jak sie staramy?:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 24, 2006 ja sie staram ale akorat mezus ma dzisiaj nocke inic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Hej, ja też się staram od 4 miesięcy. Jak długo Wy się staracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 moj tez na nocce....:))))...i no dlatego komp wolny:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 staram sie juz rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 dllugo juz bardzo sie staramy...jakies dwa latka...ale trzeba byc dobrej mysli....:))))pozdrawiam starajace sie....( a jak sie nie udaje to tez nie ma co rak zalamywac)....czekamy cierpliwie, musi sie udac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Ja zawsze myślałam, że zajść w ciążę to żaden problem, a tu narazie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 ja tez myslalm ze to zaden problem a tujuz tyle minelo i nic mam nadzieje ze wkoncu sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 ...to nie jest takie proste...w cyklu tylko kilka dni jest sprzyjajacych i tak naprawde nigdy na sto procent nie wiadomo kiedy... 4 miesiace to jeszcze bardzo krociutko...cierpliwosci...wszystki staraczki uszy do gory, zamienimy niedlugo ten topik na oczekujace:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Jestem nowa w tym temacie, więc mam do Was pytanko, czy robicie jakieś testy, żeby sprawdzić czy macie owulację, itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bekala Napisano Listopad 25, 2006 dziewczyny a co ile sie stracie codziennie co dwa dni czy tylko jak macie na to ochote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 ja slyszalm ze te testy owulacyjne nie sa wcale takie dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 jezeli dobrze sie obserwujesz i masz cykle dosc regularne to mozna to w miare dobrze obliczyc, mniej wiecej miedzy 12 a 15 dniem cyklu...sa specjalne kalkulatory na interii...poza tym trzeba obserwowac sluz i najlepiej mierzyc temperaturke...sa wprawdzie dostepne do kupienia testy owulacyjne, ale narazie warto to samemu poobliczac...:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co 2 dni staramy sie Napisano Listopad 25, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Myślisz, że te testy nie są skuteczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 wiesz niewiem czy sa dokladne czy nie ale jak tak ogladam inne fora to dziewczyny robia te testy i jakos nie zachodza to nie wiem jak to z nimi jest naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 nie wiem czy sa skuteczne....rozumiem ze chcesz miec stu procentowa pewnosc czy masz owulacje? najlepiej pogadac ze swoim ginem...mozna tez to sprawdzic przez badanie usg...jak sie rozwijaja pecherzyki, czy pekaja, czy komorka dostatecznie sie rozwinela i tak dalej....czy doszlo do owulacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 dziewczyny a skąd jestescie ja jestem ze śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 kujawy:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Moje cykle są już coraz bardziej regularne. Jeszcze parę lat temu to każdego miesiąca było inaczej. Dzięki Malolepsza, pójdę za Twoją radą i będę mierzyła temperaturę. (Powinna być najwyższa podczas owulacji)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 nooo dziewczynki gadac ile macie latek???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kara79 0 Napisano Listopad 25, 2006 ja mam 25 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 hm...prawie 32:(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 29 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Listopad 25, 2006 MM...mierz temperaturke...i duzo sie przytulaj, ja mialam problem z owulacja,dlatego musialam moim pecherzykom troche pomoc...ale im pomoglam..teraz czekamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.M Napisano Listopad 25, 2006 Ja dostałam od lekarza duophaston, no i oczywiście przytulamy się z moim Miśkiem dużo i często ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aliczka Napisano Listopad 25, 2006 dziewczyny zycze wam i sobie zeby sie nam wkoncu udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach