Surfitka 1 Napisano Październik 10, 2007 Hejka Kolejna dawka wiruskow XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Slyszalam ze takie mlode najszybciej zarazaja. Pomyslec ze jeszcze w niedziele tulilam sie do kuzynki meza i mowie jej dawaj tych wirusow troche..hmm...calkiem szybko sie przeniosly ;) Omego oczywiscie wkleje stopke ale jak znajde troche wiecej czasu..jedynie co moge powiedziec ze ten program policzyl mi termin na 14 czerwca :) Malolepsza...uda sie nam. Maz powiedzial to w liczbie mnogiej nie tylko do mnie, ale do mnie i do ciebie !!!!!!!!!!!!!!! A jego reakcja. Czekal sobie przed laboratorium kiedy chyba frunelam z wynikami bety do auta, od razu ja w ryk, a on w ramiona i kocham cie, kocham cie !!!!! :) Tego nie da sie opisac. A teraz jaki dumny chodzi jak mu rodzinka mowi ze wkoncu pokazal co potrafi :) Telesforka, ja mam pomysl..ja ci zabiore przesylke z pl. Nie skorzystamy z poczty, tylko tak z rak do rak a przy okazji dorzuce troche swoich wiruskow, poglaskasz brzusio i sama kropka sie zainstaluje. ;) Justyniu, oby Adriankowi popuscilo :) No i czekam na zdjecia malego krolewicza :) Voltare, tobie tez zycze samych dobrych dni..teraz licze kazdy dzien i prosze Boga w myslach o nastepny :) Moze to glupie, ale boje sie isc do gina na usg, zeby sie nie okazalo, ze beta to bujda. Jezu jak trudno w to uwierzyc. Milka, ty jeszcze kiedys bedziesz krzyczec z innego powodu ;) Mezatka. Rybeczko Omego, wnuczat przybywa :) Oby tak dalej. Mimi..nie pisalam, ale w tamtym tygodniu zlapalam sie na tym, ze zjadlam batonika..a potem poszlam do lodowki i ukroilam sobie plaster salami...calkiem niezla kombinacja ;) Robie sie bardzo wrazliwa na zapachy..tak jakbym wszystko 2 razy silniej czula...A niektore mi przesadzaja i mam przez to dziwny posmak w ustach. :P POzdrawiam wszystkie starczki i mamusie :) No i jeszcze pare fluidkow, lapac poki swieze :D XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 10, 2007 czesc dziewczyny! wlasnie w tym miesiacu zaczynamy starania o dzidziusia ! fajnie sie czyta ten wasz topik trzymajcie za mnie kciuki :) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 10, 2007 Hej, proba stopki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 10, 2007 Jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 10, 2007 No i dupa..:( Popracuje nad tym pozniej ..zmykam cos przekasic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 surfitka_______lapie i lykam garsciami, bedzie epidemia:D, dzieki za te slowa, no i ze M wtedy tez o mnie pomyslal:Dpiekna reakcja, widze te scene jak w pieknym filmie z cudnym happy endem, przestan bo ci posle jednak kuksanca, moze nie boksa, wiem,ze sie boisz,ale teraz juz nie ma czego, zobaczysz jak bedziesz wyla jak kropka bedziesz widziala pierwszy raz na wlasne oczy, hm.....przyjmijmy ze to jednak kropek, bo masz przeczucie,ze bedziesz miala syna,chryste ten wyjazd do Pl jest piekny, a slyszalas jaki ci hejnal zagralam?????:P beta nie klamie, ale minie pare dni zanim sie oswoisz, dla mnie musi minac pare dni zanim sie oswoje,wiec co tu gadac:D wczoraj z jagoda rozmawialysmy,ze skoro my wariujemy z radosci, to dopiero jak ty wariujesz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D och kochana, jak cudownie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 aisza_____powodzeniaa jak ci sie u nas podoba, to wpadaj czesciej, w kupie razniej, no i weselej, jest tu kilka postrzelonych aparatek, a wsparcie i slowa otuchy zawsze mozna tu dostac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 Surfitka_____no i zaczyna sie, chodzi o przekasic, teraz juz bezkarnie, super:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D u mnie doatkowe minus 2 kg, robie miejsce na bezkarnosc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 Witam Malolepsza – tabelka piękna :) A z tym, z Justyna powinna urodzić za rok to w zasadzie wszystko jest możliwe. Coś mi się nie podoba z terminem @, przecież idziemy równo i zakładam cykl 28 dniowy, chyba ze podajesz dzień w którym masz zamiar testować ;) Wariactwo mi jeszcze nie przeszło ale też nie może się w pełni rozwinąć :( Mnie ta głowa chyba faktycznie boli po clo, dzisiaj było jeszcze ciekawiej niż wczoraj i postanowiłam przeczytać o skutkach ubocznych. A tam jak wół pisze – ból głowy i cała reszta innych atrakcji a na dodatek, ze objawy mogą się nasilać w kolejnych dniach stosowania leku. Pasuje idealnie. Zostały mi jeszcze dwie tabletki do wzięcia i z tego się cieszę bo jakby to miało trwać dłużej to nawet myśleć nie chcę. Chodzę jak ćma z niewyspania – bo tak mnie ta głowa boli, ze nawet spać nie mogę. Dzisiaj pobudka była o 4 z tego wniosek, ze jutro o 3 itd. ;) Także jak w najbliższych dniach będę nieco bredzić to wybaczcie :D:D:D Ze słuchem póki co w porządku wiec możesz mi wmawiać ciążę bliźniaczą. Justyna – z pomyłki Małolepszej płynie wniosek, ze Adrianek powinien mieć szybciutko rodzeństwo. Swoją drogą to z niego niezły aparat znalazł sposób, żeby Was nie wypisali po 6 godz. do domu ;) Surfitka – strasznie się cieszę, ze się udało i tak jak pisała Ryba__lufa – słow brakuje na wyrażenie tego co się czuje. Nawet Pol sekundy nie myśl, ze coś może być źle – może tak długie staranka wystarcza pakiet nie przewiduje kłopotów z ciążą. No tak ciąża w pełni – zapachy, smaki, ech….. Ciekawa teoria z tymi młodymi wirusami ciążowymi ;) Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………….32…………………..9………………………….31.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 Malolepsza - jak to - 2kg to Ty dalej jesteś na diecie?????? Już niedługo całkiem znikniesz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 Nawet do tabelki nie potrafię się dobrze wpisać :( Może tym razem będzie lepiej Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody………………...32………………...........9………………………….....31 .10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 o jeszcze lepiej Dziewczyny ratunku, w okienku odpowiedzi jest niby ok a potem jakieś dziwne znaczki wskakują :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 10, 2007 wlasnie odstawilam tabsy i ciesze sie z tego niezmiernie powinnam wczoraj dostac okres a tu nic czasami sobie mysle ze moze jetem ta jedna na 100 kobiet co nawet biorac tabletki zachodza w ciaze, ale z drugiej strony jestem troche przeziebiona i moze dlatego sie spoznia... kurcze ciekawe kiedy bede tak szczesliwa jak surfitka... buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Październik 10, 2007 I ja pozwole sobie zmienic tablekę, oczywiście pod warunkiem, że to Wam będzie odpowiadać. A co, wszyscy to wszyscy, babcia też...:P Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32………………..............9…… ..………………….31 .10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra :D a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek:D Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32……………..............9… … ..………………….31 .10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Omega no jasne:D Jagodka____moze mnie sie udalo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32……..............9… …………….................31 .10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Październik 10, 2007 no to jak wszyscy to wszyscy :):):) Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32 230;…………..............9… … ..………………….31 .10 Aisza..................23......................1........................09.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 Jagoda____no nie wiem co to za 230wyskakuje:P, przeciez nie wiek:P, cos sie rabie z tabulatorem, omega na pomoc, , a taka bylam dumna z tabelki:(a co do clo,bidulo z twoimi migrenami to ja nie zadrtoszcze, na poczatku tez mialam jakis objawy uboczne, pozniej juz norma:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 aisza____pewnie predzej niz myslisz:Dmam nadzieje,ze juz za pierwszym podejsciem:Dale pamietaj nalezy sie uzbroic w cierpliwosc, bedzie dobrze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 Omega____fakt, tabelka daje czytelny obraz kiedy ktorej kibicowac, mialas dobry pomysl, dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryba_lufa 0 Napisano Październik 10, 2007 No zobaczymy, czy wyszlo :) Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32 230;…………..............9… … ..………………….31 .10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10.......................26.09 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryba_lufa 0 Napisano Październik 10, 2007 Teraz chyba lepiej :) Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32 230;…………..............9… … ..………………….31 .10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............27.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Październik 10, 2007 no to jeszcze ja sie dorzucam Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli____________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody……………..….32 230;…………..............9… … ..………………….31 .10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............26.09 Ani77..................31......................6..........................01.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 Ostatni raz probuję jak nie wyjdzie to sie poddaję, widocznie tabelka mi nie pisana ;) Omega - a co to za komentarz przy Twoim niku????? O lanie się prosisz ajk słowo daję. W prawdzie na matkę ręki nie można podnosić ale palcem można pogrozić wiec bez wytykania wieku proszę. Babcia to babcia - najukochańsza zresztą :D:D:D Ani rozumie że podałaś datę @ która było ostatni? Bo wg naszego rozumowania @ spóźnia się 10 dni i trzeba było test zrobić :D Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody...............32......................9..........................31.10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............26.09 Ani77..................31......................6........ ..................01.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 Jednak nastąpił cud :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Październik 10, 2007 o widzę, że Ryba___lufa też tak wpisała jak Ani. To w końcu wpisujemy @ spodziewana czy tą, która była ostatnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 10, 2007 Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody...............32......................9.......... ................31.10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............26.09 Ani77..................31......................6........ ..................01.10 Mężatka 24 10 11.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mam nadzieję ,że udało sie dobrze wkleić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 10, 2007 O rany, ale paskudnie, jeszcze raz........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Październik 10, 2007 aaa faktycznie, zle wpisalam, poprawiam Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody...............32......................9.......... ................31.10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............26.09 Ani77..................31......................6........ ..................31.10 Mężatka 24 10 11.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Październik 10, 2007 Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza..........32.....................2lata........ ..............30.10 Jagody...............32......................9.......... ................31.10 Aisza..................23......................1........ ................09.10 Ryba_lufa.............32......................10........ ...............26.09 Ani77..................31......................6........ ..................01.10 Mężatka.............24........................10........................11.10 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Wpisałam datę @ -spodziewaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach