Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna M.

jest tu jakas staraczka o tej porze?

Polecane posty

Aisza - to faktycznie masz spory wybór jeżeli chodzi o termin @. Co do kochania to teorie są różne ale Ty trzymaj sie tego, ze nie możesz nacieszyć się M :D Im więcej spontaniczności i luzu tym lepiej wszystkie dziewczyny z topiku Ci to powiedzą.

Mezatka_____no jak to co, ze musze jutro leciec na poczte:D ale w tej tabeli czarno od numerku 32:P Aisza_____o tym codziennie, to chodzi o to zeby rycerze, czytaj plemniory mialy czas na to zeby sie wzmocnic, dlatego w staraniach warto co drugi dzien, ale mam rade, olej to:P, cieszcie sie soba, na luzie, dzieci sie biora z milosci, a wy dopiero po slubie, wiec cieszccie sie soba, a dziecko samo sie pojawi👄

Ani____to ja tez sie nie zamierzam klocic👄tymbardziej,ze wiek to sprawa drugorzedna, my i tak wygladamy tu wszystkie jak 20stki, a prpos a moze ty bys sie ujawnila, masz mail pod nickiem, podeslij fotke, to samo nowe kobietki:D

widac ze Justyna zajeta przy dzidzi bo sie w ogole sie nie odzywa ale to dobrze niech sie nacieszy 🌼 kurcze jestem strasznie przeziebiona nawet coldrex i otrivin mi nie pomaga, straszne a mialam sie na grype szczepic i co?i sie nie zaszczepie paskudne zmiany pogody... a juz wiem o co mialam spytac powiedzcie dziewczyny skad jestescie? ja jestem ze Śląska :)

Mezatka_____a jak bylo przed braniem z reguralnoscia??????? to wazne, a po duphastonie najpozniej po 10dniach, a moze jednak polece na poczte:D i raczej zawsze jak ma przyjsc to przylezie, no chyba,ze ciaza, jutro lece na poczte na bank:D

malolepsza, przed braniem duphastonu bywało różnie, spóxniał sie nawet 10 dni, ale tak jak wcześniej wspomniałam to po pierwszej dawce duphastonu dostałam @ 2 dni przed terminem

serio? a skad konkretnie bo ja z siemianowic :) zauwazylam tylko ze Justyna jest za granica chyba

O kurcze-tabelka-no to juz bedzie ogolnie wiadomo kto najstarszy ze starajacych sie:) Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza...........32.....................2lata........ ...............30.10 Jagody................32........................9........ .. ...............31.10 Aisza..................23.......................1....... . .................09.10 Ryba_lufa.............32.......................10....... . ...............27.10 Ani77..................31........................6...... .. ................01.10 Mężatka..............24........................10........ ................11.10 Voltare...............30........................5lat.... ..................28.10 Milka..................32........................12..... ...................17.10 Telesforka...........35........................11.........................06.11 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........stara r***ra a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Surfitka-pomysl super-oficjalnie upowazniam Cie do odebrania od malolepszej przesylki -bo akurat jak bedziesz leciec za dwa tygodnie to na czas by doszla-no jak dobra reka topikowej czarownicy + Twoja ciazowa to juz chyba na blizniaki powinnam liczyc:)No ale wybrzydzac nie bede-biore co przywieziesz. Dziewczyny jesli chodzi o tabsy to moja przyjaciolka zaszla w pierwszym miesiacu po odstawieniu i to od jednego razu-inna rzecz ze akurat w tym momencie nie planowala no ale w ciazy jest i bedzie to juz wiadomo facecik:) Aisza witaj i jak pisala Malolepsza nie mysl za duzo to wtedy pojawi sie szybciej niz myslisz. Voltare-psina calkiem madra-sezon grypowy nadciaga-witamina C w kazdych ilosciach potrzebna. Omega w tej tabelce ten opisik nijak mi do Ciebie nie pasuje-no ale skoro sama napisalas to zmieniac nie bede. Justynka-nie ma to jak obstawa mamy-dobrze4 ze juz jestescie w domu-jak tylko sie zaklimatyzujecie-czekamy na zdjecia krasnalka. Jagody-ty to masz z tymi bolami glowy-moze jak unormujesz na bank te prolaktyne to przestana Ci dokuczac-mnie tez dzis pobolewa ale ze jestem akurat w czasie @ to moge bezkarnie lyknac tabletke. Dziewczyny-przed wiadomosciami od Surfitki bylo mi zle bo zaczynam coraz gorzej znosic kolejne @ i jeszcze ta swiadomosc ze z wieloma badaniami moge miec klopot finansowy a potem po tych dobrych wiadomosciach pomyslama ze bedzie dobrze-kazda z nas bedzie mamusia.Boje sie tylko zebym sama w tej pierwszej tabelce nie zostala. No nic-zmykam bo jeszcze trzeba obiad zjesc i do szkoly...... i w domu o 22-giej:( Buzki dla wszystkich niewymienionych 👄🌼

No dooooobra, zmieniam swój opis::P Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza...........32.....................24....... . ...............30.10 Jagody................32......................9.... . .. ...............31.10 Aisza..................23.......................1.... . .................09.10 Ryba_lufa.............32.......................10.... . ...............27.10 Ani77..................31........................6... .. ................01.10 Mężatka..............24........................10.. . ................11.10 Voltare...............30........................60.. ..................28.10 Milka..................32........................12.....................17.10 Telesforka...........35........................11... ..................06.11 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciazy__________data Mimi...............?...........................33...... ................. Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała:P a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07

Witajcie kochane🌻 Na wstępie witam nową staraczkę Aiszę 🌻 Jak pewnie widziecie na zegarze 3 a ja nie śpię:( I tak jest od tygodnia. Zasypiam o 24 a o 2-3 budzę się, nie spię diwe godziny i znowu się kładę. Nie muszę chyba pisać jak to wpływa na moje samopoczucie. Generalnie czuję się dobrze, nic mnie nie boli tylko spać nie mogę. M się śmieje, że natura tak specjalnie to wymyśliła, żebym potem miała siłę i cierpliwość wtsawać do Natalki w nocy:) Wczoraj wieczorem miałam skurcze przepowiadające-brzuch robił się twardy i bolał, potem przechodziło. Lekarz powiedział na ostatniej wizycie, że szyjka się nie skraca i jest zamknięta, także do pordou jeszcze trochę;) Justynko witaj w domu 🌻 🌻 🌻 Musze przyznać, że z ciebie zuch dziewczyna, taki długi poród. Musisz koniecznie napisać jak było, jestem bardzo ciekawa. Ucałuj małego skarbusia❤️ Malolepsza muszę przyznać, że firma spisała się na medal! Tylko ty kochana pamiętaj, żeby do siebie tą paczkę też wysłać;) Surfitko napisz kochana jak się czujesz i w ogóle pisz, pisz, pisz.... Tak pięknie się czyta pełne radości posty ciężarnej kobiety:):):) Aisza ja pigułki brałam przez 9 lat, po odstawieniu o dzidzie staraliśmy się 1,5 roku. Co do kochania się i częstotliwości to nic na siłę-jeśli macie ochotę na przytulanka codziennie to moim zdaniem powinniście;) Najważniejsze to się nie nakręcać. Ja zaszłam w ciążę w cyklu, w którym zupełnie nie myśłam. Justyna i Surfitka też także coś w tym jest. Omega, Telesforka, Milka, Mężatka, Jagody, Ryba 🌻 Uciekam, może zasnę;)

Staraczki Nick___________Wiek___________ilosc cykli_______________data@ malolepsza...........32.....................24....... . ...............30.10 Jagody................32......................9.... . .. ...............31.10 Aisza..................23.......................1.... . .................09.10 Ryba_lufa.............32.......................10.... . ...............27.10 Ani77..................31........................6... .. ................01.10 Mężatka..............24........................10.. . ................11.10 Voltare...............30........................60.. ..................28.10 Milka..................32........................12..... ................17.10 Telesforka...........35........................11... ..................06.11 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Mimi............... 26.........................33...... .................27.11.07 Surfitka...........28.........................5......... ................06.2008 Babcia topikowa Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała a oto moje kochane wnuczęta i imiona ich mamusiek Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Super pomysł z tabelką!!!!

Witam :) Ja dzisiaj pracuję w domu tzn. staram się jak mogę pracować ;) Nie wiem czy nie będę chora bo coś mnie łamie i kicham, M też w nie najlepszej kondycji. Na wszelki wypadek łyknęłam witaminę C i piję herbatkę z cytryną i sokiem z czarnego bzu, który dostałam od mamy a ona jeszcze od kogoś i liczę, ze mi choroba odpuści. U mnie kolejny dzień z migreną całe szczęście, ze nie taką jak wczoraj – a może już się przyzwyczaiłam. Dzisiaj biorę ostatnia tabletkę clo wiec liczę na to, ze równocześnie pożegnam ból głowy a potem będzie już tylko lepiej :D:D:D Telesforka – daj kobieto spokój z tym wiekiem, co ma być to będzie. Zgadzam się wszystkim nam ciąża Sufitki poprawiła nastrój i dodała sił do walki. Poza tym faktycznie sporo trzydziestek na topiku ale wszystkie czują się jak osiemnastki ;) No może czasami zdarza się gorszy dzień ale co tam, będzie dobrze. Tak się zastanowiłam nad tym, ze Ciebie tak jak i mnie też boli głowa przy @ może to też ma związek z poziomem prolaktyny? Kiedy idziesz do gina? Może warto się ukłuć i zobaczyć jak wyglądają podstawowe wyniki? Surfitka – co my byśmy zrobiły bez Ciebie :D 👄 Mimi – oba ta zamiana dnia z nocą nie została Ci na dłużej, takie bezsenne noce są mimo wszystko meczące nawet jak potem w dzień można odrobić zaległości. Omega – widzę, ze starałaś się jak mogłaś żeby poprawić swój opis :D Życzę wszystkim miłego dnia 👄 i wracam do swoich papierów bo nikt tego za mnie nie zrobi a przecież pod pretekstem papierkowej roboty zostałam w domu ;) 🖐️

dziewczyny a co to za zaniedbanie??????? topik na drugiej stronie, to ja na chwile od rodzicow swoich wlasnych wchodze,zeby poczytac szanowne kolezanki, zaniedbujac konwersacje z ojcem i matka, a tu akie puchy, wstydzcie sie, oj wstydzcie:D wpadam na chwilke w przelocie, zaraz jade M do pracy podrzucic, potem do niny chociaz na chwilke, smutna jestm, bo moja przyjaciolka sie wyprowadza 200km ode mnie, jade sie pozegnac, pewnie sie spotkamy dopiero na swieta, nie wiem jak my to przezyjemy, jak ja to przezyje:(:(:(:(:(:(:(, dobzrez,ze mam was:D potem jak wroce, zalana pewnie lzami od tych pozegnan, musze sie spakowac a jak wiecie kobiecie nie przychodzi to zbyt latwo:P, rano do gina, a potem w droge:D dzisiaj mialam niezly dzien, niech wierzy kto chce:P, ale zepsulam dzisiaj dwa krany, jedem w pracy jeden w domu, ukrecilam zawor, chryste skad ja mam taka pare w rekach, i dziwie sie tym ktorzy pchaja sie do mnie na masaz:PM nie jest zacchwycony, trzeba zakupic nowa baterie, nic sie nie da zrobic:P, a woda sie lala i lala, po mnie ,po scianach, a stalam i krzyczalam, a M jak wryty, bo nie wiedzial co sie takiego dzieje:D no nic na pewno jeszcze zajrze wieczorem, poznym al;e zajrze, wiec sie jeszcze nie odmeldowuje na weekend, bede tez dostepna na gadu, jakby trzeba bylo ktorej ciaze wmowic, albo jakis zaklad zrobic, to zapraszam, teraz znikam dla kazdej po 🌼 i 👄

Witajcie kochane. Przeziebienie dopada wszystkich i mnie tez dopadlo :( Troszke gardlo boli i kicham, ale pija herbatke z miodem i cytrynka i jest lepiej. Z reszta teraz nic nie moze zaburzyc mego szczescia :D Tak bardzo bym chciala byscie wszystkie wkrotce oglosily taka nowine jak ja !!!!!! :) U mnie chyba wszystko dobrze, mysle ze dzidzia rosnie choc jeszcze jej nie widzialam i planuje to zrobic za ok. 2 tyg. juz w USA. Czuje sie dobrze, moze troszke szybciej sie mecze ale tak to nie mam zadnych dolegliwosci :) Oprocz opisanych wczesniej. Mam pytanko, mam troche mlecznego sluzu, czy to normalne podczas ciazy? Ogladam sobie zdjecia zarodkow i moj wdlg. ksiazki powinien miec juz ok 2 mm :) A i zaszlaam i pelnoprawnie kupilam sobie dzis gazetke M jak Mama :) Zycze wam wszystkim takiego szczescia !!!!!!!!!! I oby jak najszybciej was dopadlo :D

melduje sie i ja :) a wiecie, ze ja tez ze Slaska, tyle ze z Tychów, wiec pozdrawiam Sląsk, a fotke wkleje, tylko gdzie?

Hej 🌼 Ta franca @ przylazła-a wcale jej nie zapraszałam, natarczywa jest jak nie wiem, bezczelna małapa jedna. Byłam więc araz oznajmić to mojemu ginowi. A on znów mi przepisał duphaston i kwas foliowy. I kazał mi przyjść w połowie cyklu na usg dopochwowe żeby sprawdzić czy jest jajeczkowanie, jak myślicie czy to nie za mało? Żadnych innych badań mi nie zlecił, w takim tępie to zanim sie obejrzę to będę mieć 40-tkę na karku, garba i kręcone zęby ( o ile w ogóle jeszcze bedę je mieć) Surfitka wracaj do zdrowia, dbaj o was teraz szczególnie Malolepsza kurde twoja paczka coś nie doszła, nie zdążyła? Pozdrawiam was wszystkie, pa

Gość DZIDZIUS++++++++++
OD WCZORAJ BOLI MNIE LEWY JAJNIK (NAPRZEMIENNIE Z PRAWYM) JESTEM W 15 DNIU CYKLU,ALE OD 4 DNIA REGULARNIE KOCHALAM SIE Z MEZEM CO SADZICIE?POMOZCIE doadam,ze nigdy tak nie mialam.to dziwne klucie obudzilo mnie az w nocy...podobno zachodzi sie w ciaze zazwyczaj na dwa dni przed owulacja...

hej hej zrobiłam sobie kawulke, mówie, no to sobie poczytam, z tu co, pustawo :( a niedługo M. sie zjawi i mnie przegoni Ani, na początek mozesz fotke podesłać na mojego meila ;) a potem na meile naszych psiapsiółek dla wszystkich po 🌻

Gość DZIDZIUS++++++++++
pomozecie...???

mężatka współczuje, ten 1 dzień @ to dla mnie koszmar, rycze cały dzień, ale nic nie trwa wiecznie, @ też sobie w końcu zrobi przerwe, prawie roczną, widocznie musimy jeszcze troche zaczekać, 🌻 dla ciebie

dzidziuś___ kłucie w jajnikach może mieć różne przyczyny, najlepij pójdz do gina i on napewno powie co ci dolega nie wiem czy dobrze cie zrozumiałam? pytasz czy możesz być w ciąży?? Jak masz teraz 15 dzień cyklu to raczej za wcześnie by to stwierdzić, dni płodne przypadają na 13-15 dzień cyklu (pod warunkiem że masz regularne) więc to raczej nie możliwe

Milka___ no przydałoby sie zrobić taką 9-miesięczną przerwę w wizytach tej przeklętej @ a po tych 9 miesiącach niech przychodzi nawet dwa razy w miesiącu-żart :-)rzeczywiście pustki coś dzisiaj....

Faktycznie dość pusto dzisiaj tu było :( Mężatka – ja bym na Twoim miejscu na własna rękę zrobiła hormony – wiele się dzięki temu może wyjaśnić. Zresztą zobaczymy co powiedzą nasze specjalistki Malolepsza i Surfitka z takim doświadczeniem jakie mają one na pewno coś poradzą. Ani – Tychy to piękne miasto. Bardzo mi się podoba to, ze między innymi ulice w obrębie jednej dzielnicy zaczynają się na tą samą literę – dla przyjezdnego to spore ułatwienie. Poza tym okolice – Promnice, Pszczyna – jak można powiedzieć, że Śląsk jest brudny i szary jak tam taka masa zieleni. Wiem, wiem są miasta i dzielnice ściśle związane z kopalniami i wydobyciem ale takie Tychy jakie ja poznałam wiążą się dla mnie ściśle z zielenią. Surfitka – no masz babo placek, nawet kobietom w ciąży wirusy nie chcą odpuścić :( Ratuj się domowymi sposobami, jak to dopiero początek to choroba powinna sobie odpuścić. Malolepsza – właśnie dlatego że masz tyle siły w rękach ludziska pchają się na masaż;) Moja siostra nagminnie lamie mopy przy wykręcaniu do tego stopnia, ze mama prosi moją siostrę żeby podczas sprzątania robiła wszystko tylko nie zmywała podłogi ;) Ja natomiast jak M nie ma w pobliżu to mogę głodna i spragniona siedzieć bo stale mam problemy z odkręceniem słoik, zakrętki itd. :D Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Dzidziuś – wyjaśni się za dwa tygodnie jeżeli @ nie przyjdzie. To, że jest jajeczkowanie (o ile to kłucie to faktycznie to) to jeszcze nie gwarancja, ze zajdziesz w ciąże. Matka natura jest przewrotna. Ja większość dnia spędziłam przed kompem a potem ze schodów zejść nie mogłam, kolana nie chciały mi się zginać – chyba się starzeję ;) Ale plan na dzisiaj wykonany i mogę się oddać przyjemności poczytania kafe.