Jagody 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Voltare - ja na razie na swojego gina nie mogę złego słowa powiedzieć, ale nie ukrywajmy nie jest specem od wszystkiego. Poza tym jak wiem o co chodzi w moim problemie to mi ciemnoty nie będzie wciskał ;) Za ekspresowe HSG to będę mu chyba do końca życia wdzięczna, jak poczytałam na boćku ile czekają dziewczyny na HSG to mi szczęka opadła bo ja praktycznie z marszu poszłam i wiele to badanie wyjaśniło. A wiadomo cza leci nieubłaganie i nagle się okazuje, że nie wiadomo kiedy minęło pół roku a ja ciągle w punkcie wyjścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Styczeń 13, 2008 Witajcie przy tej pięknej niedzieli. Jako że babcia przy niedzieli się nudzi:P:P:P to dziewczynki z tabelki nr 2 (cała nasza piąteczka) zajrzyjcie do skrzynki pocztowej, macie od babci prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Styczeń 13, 2008 hejo babolki!! wyslalam wam na maila zdjeia mojego malenstawa :) jak ktoras nie dostanie to niech krzyczy bo mi ciagle jaks blad wyskakiwal :) cala rodzinka filmikiem zachwycona ze tylko o tym mowia :):) ten 29 lipiec moze byc ale jakby bylo 4 sieprnia to by wypadlo w rocznice slubu :):):):) oj dziewczynki rozpisalyscie sie pieknie bo po tych swietach juz myslalam ze ten topik to normalnie zniknie tak kiepskawo bylo :) aha Ani pytalas o klinike wiesz ja mialam robione te usg genetyczne w prywatnej klinice leczenia nieplodnosci i opieki prenatalnej nazywa sie PROVITA i jest w Katowicach na ul. Żelazna 1 (naprzeciwko Silesia City Center - byle budynki Huty Beldon) - w budynku Kliniki 2000 mozesz sobie wejsc na ich strone poczytaj dowiedz sie moze akurat :) bardzo duzo tam bylo par - szczegolnie mezczyzn brano do laboratorium :P buziolki kocahne i zycze milej niedzielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 13, 2008 Helo, witam :) Widze, ze sporo gadania bylo rano a teraz wszyscy odpoczywaja :) I slusznie. Mnie dzis znowu nosi i wybieram sie na zakupy, wczoraj wzbogacilam sie o dwie bluzeczki ciazowe i dostalam gratis butelke do karmienia :D Moj asortyment sie zwieksza, wiec dzis znowu meza musze wyciagnac na jakies ogledziny i zakupy ;) Omego, dziekuje za prezent...oczywiscie przeczytalam czesc i najbardziej do nas pasuje ulubiona zabawa - i kopie, kopie, kopie :D:D:D:D Aisza, fajniutki ten twoj babelek :) Grunt ze zdrowy a zanim sie obejrzysz bedziesz leciec jak ja na polowkowe ;) Pozdrawiam Justynke, malolpesza, jaogode, voltare, ani I te co dzis zamilkly - telesforka, mezatka, nelcia, rybcia, milka, monis, mimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Halo dziewczyny gdziejesteście?:(:( Wczoraj do południa było co czytać,a od wieczora to teraz nic cisza. pobudka wstać i podpisać listę :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Styczeń 14, 2008 czesc:) zniknelismy wczoraj na caly dzien i sie tatulek wystrachal:D:D wysprzatal chate, zrobil butle, jedzonko i obiecal poprawe:P:P ciekawe na jak dlugo:P:P:P buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Styczeń 14, 2008 No tak, na posterunku tylko babcie i jedna supermamuśka! A gdzie reszta???????????? Justyna - następnym razem jak tatusiek wywinie taki numer, zrób jak ktoś ci tu radził - jak tatuś się przebudzi - powiedz, że wychodzisz, zostawiasz dziecko i nie wiesz kiedy wrócisz. Wierz mi - taki chwyt działa niezawodnie - wypróbowany na żywym organizmie!:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Witam :) Wpadłam tylko na chwilę żeby się przywitać. M \"umiera\" ma gorączkę 37,2 C, kicha na potęgę rozsiewając na około miliony wirusów :( Izoluję się jak mogę ale co chwilę jest zrób mi kanapkę, zrób coś ciepłego do picia, ech...same dobrze wiecie co oznacza chory facet w domu. Profilaktycznie zaczęłam łykać witaminę C bo tylko mi przeziębienie potrzebne. Pozdrawiam wszystkie serdecznie i idę pielęgnować obłożnie chorego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 14, 2008 A cóż to za cisza? :( Wróciliśmy od lekarza M ma do niedzieli włącznie zwolnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 14, 2008 hejka! no to żeście się dzisiaj rozgadały!!! Nie ma co!:P Surfitka (jak wczorajsze zakupy - pochwal się:) ) i Telesforka usprawiedliwione póki co, bo pewnie obie zameldują się w środku nocy;) malolepsza, aisza, mężatka, moniś - a Wy nie macie żadnego usprawiedliwienia!:P Co Wy nie wiecie, że my tutaj za Was trzymamy kciuki i Wasza dłuższa nieobecność jest jak najbardziej niewskazana?! Justynka - ruszyło chłopa sumienie...:D Jagoda - a co Ty nie wiesz, że każdy chłop, którego dopada choćby katar, jest w stanie wymagającym szczególnej opieki medycznej i troski?:P Otóż takie jednostki - których temperatura ciała przekracza o kilka kresek 36,6 - są w stanie samodzielnie przygotować sobie czegoś do jedzenia, a zrobieniu czegokolwiek w domu to już w ogóle nie ma mowy!:P Ryba, ani, milka, mimi - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 14, 2008 Czesc Chyba znowu zabiore sie za rozdawanie zoltych kartek :P Ostatnim razem poskutkowalo ale na krotko. Jagody, no tak juz jest, ze chlop jest zawsze bardziej chory niz kobieta..chocby ona miala 39 i nie mogla z lozka wstac, a on 36,7..:P Ja tez mam taki egzemplarz w domu, co jak katarek ma to od razu lekarstwa, witaminki itp. i ogolnie jest w stanie krytycznym :P Voltare, nic nie kupilam. Straszna kicha, ale widzialam ladne bodziaki - sukieneczki ;) Ale wstrzymalam sie bo w srode juz powinno sie wyjasnic kto sie kreci w brzuszku. Swoja droga dzidzia uwielbia jezdzic samochodem ;) I sluchac muzyki..nie mowiac o jedzeniu ;) Pozdrawiam wszystkich nieobecnych i obecnych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Widzę godzinę wpisu posta, a samego wpisu nie widać coś się znowu sypie, czy jak?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 14, 2008 czesc dziewczyny!dzisiaj bylam u internisty nasiedzialam sie jak glupia a w gabinecie bylam zaledwie 5 minut.musialam isc bo jak bylam z mala u fryzjera i siedziala mi na kolanach i zeby grzecznie siedziala niemoglam sie ruszac jak mnie miziala pedzlem fryzjerskim.musialam to wytrzymac bo nierowno ja obcinala jak ona sie krecila.na drugi dzien na mojej szyji wysypaly sie krostki i zaczynalo sfedziec .chcialam poczekac do srody i bym poszla do gina i moze on by mi cos polecil-ze wzgledu na ciaze! pani doktor-internista przepisala mi masc ELOSONE i wsmarowac cienka warstwe,rutinoskorbin i wapno,-mowilam ze jestem w ciazy i pytalam sie czy to niezaszkodzi.powiedziala ze NIE!ale niemogla stwierdzic co to jest,powiedziala ze mam niejesc przez pare dni czekolady i ryby.musialam juz isc bo te krostki zaczely sie powiekszac tzn-jest ich wiecej poszeza sie mam juz cala szyje i dekold troche.maz powiedzial ze wiecej mnie i malej nie pozwoli isc do fryzjera. a i odebralam wyniki badan ale tylko mocz bo reszta jutro,mialam robione 2 badania na toksoplazmoze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 14, 2008 i tak niewiem jak wyszlo.ale mialam mierzony poziom cukru we krwi i mialam odziwo 80 -cieszy mnie bo dawno niemierzylam a powinnam co jakies 3 miesiace z tego wzgledu ze moj sp.tata mial cukrzyce i to radzinna bo miala ja juz sp.babcia i taty rodzenstwo-siostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssssssssssssssssssssssssss Napisano Styczeń 14, 2008 http://www.pardon.pl/artykul/3680/kobieto_oddaj_jajeczko_do_eksperymentow_a_zarobisz i co wy na to???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Styczeń 14, 2008 Ja tez nie widze osttanich wpisow :(;(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Taaa faceci i ich choroby, my będziemy się nosem podpierać i funkcjonujemy a oni od razu umierają. Dlatego najbezpieczniej jest się w czasie ich choroby ewakuować z zasięgu wzroku. Pojechałam zawieźć zwolnienie M do jego kolegi żeby oddal jutro w kadrach, a że przyjaźnię się z jego żoną to przy okazji małą kawkę wypiłyśmy. Wracam, a M od progu rozżalony, ze on taki chory a ja się o niego nie martwię - duże dzieci :D Bety - ta wysypka to może być wszystko, nawet tak jak powiedziała lekarka chociażby alergia - jak wapno nie zadziała tylko objawy będą się nasilać to będziesz musiała poszukać jakiegoś bardziej kompetentnego lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Nie wiem o co biega z tymi wpisami - ostatni widzę Surfitki z 20:46, a i tak pojawił się z dużym opóźnieniem, a na spisie tematów widzę, że pisałyście później... Mam dzisiaj czas, to nie mogę poczytać co napisałyście! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Styczeń 14, 2008 witajcie wieczorową porą:D A gdzie się podziała gadułka topikowa? Normalnie ta ciąża na nią źle wpływa - bo zamilkła:P. A nie wiedziałam, chć trochę już przeżyłam, że rozciągająca się macica ma wpływ na organ mowy i go blokuje:P:P:P:P Jagody - wiem cos na temat chorego faceta!!!!!!!!!! I to już prawie miesiąc mam taki stan jak ty 1 dzień:P oszalec można najzwyczajniej w świecie... Czy któraś z Was ma kontakt z Nową i Agness???? Zapomniały o nas całkiem:(:(:( do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Witajcie krolewny:) alez ja mialam dzien wczoraj zwariowany, jak wyszlam rano z domu tak poznym wieczorem wrocilam, odwiedzilam kilku znajomych, jak w koncu sie w domu znalazlam to padlam jak kawka i oczywiscie to usprawiedliwa moja absencje dnia wczorajszego:P:P:P wlasnie spojrzalam na suwaczek moj junior ma dluzsze raczki, hura:):):):) Jagoda____chlop chory w domu to jakby mic do opieki pol szpitala oddzialu dla kobiet, taka rasa, slabsz poce poprostu:Pzycze duzo wytrwalosci Voltare____ost tez mnie draznil brak wpisow, chociaz godzina na pierwszej stronie wskazywala,ze wpis powienien bycciagle jakies problemy techniczne z kafe, chociaz to przeciez takie fajne forum ,ale chyba zbyt malo konserwowane:( Surfitka_____no to jutro mamy wizyte,::D:D:D, stawiam majatek,ze chloop:) Ani____wklejam artykul o wyborze kliniki http://www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4825581.html moze cie zainteresuje dla calej reszty po slodkim, dzisiaj juz nie zamierzam nigdzie latac, wiec bede czesto zagladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 15, 2008 http://www.gazetawyborcza.pl/1,82709,4825581.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Styczeń 15, 2008 ani____no nie wiem, na bocianie sie otwiera, wrzuc w wuszukiwarke linka, warto go pzreczytac, jest o IVF:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 czesc dziewczyny! ja tylko tak na chwile,bo musze szybko jechac do przychodni bo takie rozgarniete tam dziewczyny pracuja ze mam wypisane zwolnienie od pediatry a pieczatka internisty niespojrzalam w przychodni tylko jak mezulkowi dalam by zostawil u kolezanki z ktora pracuje to zobaczylam niezgodnosc.dobrze ze zauwazylam bo ladnie potem bylyby problemy!zmykam odezwe sie jak wroce pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 juz jestem !zwolnienie musialam zostawic do poprawy i chcialam przy okazji odebrac reszte wynikow ale jeszcze niebylo!juz dzis tam niejade bo za pare godzin jade z mala do mojej mamy i wracamy dopiero jutro.jak wrocimy zostawie mala myju myju i do ginekologa jako pierwsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 wyjatkowo was cos ostatnio malo! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=2205951488197572783&total=100&start=50&num=10&so=0&type=t100_pol&plindex=55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=2205951488197572783&total=100&start=50&num=10&so=0&type=t100_pol&plindex=55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Styczeń 15, 2008 dziewczyny nie to wkleilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Hej dziewczyny!!!!!!!!!!cos cicho na tym naszym topiku. Mężatka w ogóle się nie odzywa miała iść do lekarza i zdac nam relacje a tu nic cisza. Od Aiszy dzidzia jest taka śliczna i duża wczoraj ogladałam filmik z USG. Boze za moich czasów tego nie było a szkoda. Malolepsza kiedy masz nastepne badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Styczeń 15, 2008 znowu tylko podpisuje liste dzisiaj ide do mojego gina z kliniki, pokazac mu wyniki i podjąć decyzje; Malolepsza - znalazłam artykuł, dziękuję :) wszystkie Was całuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach