Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

co Wam NAPRAWDE pomogło na wypadające włosy??

Polecane posty

Gość Dolejdy
NAPRAWDE POMAGA SERUM DERMATOPOIETIN ZE SZWAJCARII ( DO KUPIENIA ONLINE) Działanie : nakładasz na suche włosy na noc i idziesz spać ( ważne aby wcierać w skórę głowy a nie same włosy) . Rano myjesz włosy albo zostawiasz na włosach ( nie jest tłuste). Tak robisz przez cztery dni. Serum powoduje, w co rzeczywiście trudno uwierzyć , ze włosy PRZESTAJĄ WYPADAĆ po 72 godzinach od zastosowania !!!! Polecam gorąco - opakowanie wystarcza na kurację dla pozostałych członków rodziny ( 40 ml) - jest bardzo wydajne. Moim zdaniem to absolutny HIT bo DZIAłA!!!

Gość monia sssssss
cdkjhkjhkjh

Gość monia sssssss
Dzień Dobry, Moge polecić , bo naprawdę pomaga! Kuracja olejkiem arganowym Kuracja najlepiej 6 mc. Po 2 mc widac juz róznice. Mniej włów na szczotce, po 6 mc prawie wcale nie wypadaja. Tylko kilka wlosów zostaje na szczotce. I]Olejek ten dziala bo jest naturalny, żadna hemia. Zawiera 3 x wiecej witaminy E niż oliwa z oliwek. Kupiołam na Allegro. Olejek arganowy . Jest ich dużo na Allegro. Radze kupować te z Maroka bo jest pewnośc że są prawdziwe.

Gość nie rozumiem w czym problem...
Ja brałam belissę i myłam włosy szamponem ziołowym (Radical). Jakoś po dwóch miesiącach przeszło.

Gość werciaa17pwa
picie herbaty z pokrzywy i plukanie nia glowy oraz mycie szamponem .. apteki babuni''ze skrzypem,jedzenie dyni,slonecznika,no i maski na glowe np.z olejkiem jakimstam.

Gość sssebla
Mnie po urodzeniu dziecka pomógł zabieg mezoterapii skóry głowy Haircare. No niestety żaden szampon czy odżywka tutaj mi nie pomogły. Ale po tym zabiegu włosy widocznie się wzmocniły.

Gość Wiktoria 66
Mialam z tym problem bardzo długo. Chyba wypróbowalam ze sto specyfików i nałykalam się witamin. Skończyłam na uodparniającym preventicu ekstra i na szamponie Kerastase Bain Volumactive, ktory stosuję od dwóch lat. Biorę też wciąz magnez, bo mam niedobory. Od półtora roku włosy mi nie wypadają i niech tak zostanie:).

Ja kiedyś stosowałam tabletki z drożdżami. Koleżanka jest bardzo zachwalała, a że nie były drogie to kupiłam. Po czym okazało się, że włosy wypadają mi jeszcze bardziej. Więc z nich zrezygnowałam. Potem poszukuwiałam innych sposobów i ogólnie orientowałam się dlaczego mogą włosy mi wypadać. Uznałam że to przez łupież, bo i z nim miałam problem. I poszukiwałam takiego szamponu, który zlikwiduje łupież a potem miałam stosować szampon na wypadanie włosów. i znalazłam taki http://szamponydowlosow.info.pl/2012/05/27/szampon-revita-sposobem-na-wypadajace-wlosy/. Ja polecam, ale czy tobie będzie odpowiadał - nie wiem....

Gość sprawdzone
- ampułki radical - szampon pharmaceris do włosów wypadających - maska wax do włosów wypadających - hydrolat rozmarynowy (do spryskiwania skóry głowy) - szampon rozmarynowy weleda następne do testowania w kolejce - ducray neoptide - ducray anaphase - seboradin ampułki - seboradin szampon do włosów wypadających

Gość biedroneczqa
Mi pomaga kolagen. Biorę go w tabletkach od Noble Health i moje włosy mają się znacznie lepiej. :)

Gość Ponad rok meczarni:(
Hmm...od roku wypadaja mi wlosy tak ze ze stresu i przez to ze czesto mialam zwiazane wlosy wypadlo.mi ich mniej wiecej 3/4...zaczelam od brania skrzypu,w roznych tabletkach ,odzywki do wlosow wypadajacych dove ,timotei ,pantene, i jakies tam jeszcze ,cale serie kosmetykow kupowalam do tego zaczelam jakos w styczniu uzywac ampulek radical -zuzylam z 4-5 opakowan i nic ..tylko tyle ze zaczely rosnac nowe ale wypadaly dalej do tego jeszcze odzywka radical i nic..o tyle lepiej ze te nowe wlosy sa miekkie i zdrowe ale co mi po nich skoro wypadaja Mam zamiar zaczac kuracje vichy..zobaczymy czy to zadziala,moze tez to byc przez sam stres wiec zapisalam sie juz na konsultacje u psychiatry Mam o tyle gorzej ze mam 18 lat a wlosow tyle co kot naplakal:(

Gość MAGJAAA
Ja miałam problem kilka lat temu z wypadającymi i łamiącymi się włosami ;/ z tego co pamiętam to bardzo zregenerował mi włosy szampon i odżywka z loreal bodajże kolor żółty. Niestety od paru tygodni znowu włosy mi wydają po diecie więc bede musiła do niego wrócić

Gość jeszcze nie łysa
tyle się naczytałam o tym seboradinie że klamka zapadła od jutra kuracja! że też wcześniej o tym cudnym środku nie wiedziałam... nie widziałam go u mnie wiecie może gdzie prócz aptek dostanę seboradin?

Gość Wiedza nie boli
Ja kupowałam Seboradin tutaj http://www.sklep.i-f.com.pl/ polecam szczególnie zestaw z ampułkami przeciw wypadaniu włosów jest w dobrej cenie teraz :)

Gość kika75dd
hej a mnie on nie pomógł a stosowałam różne specyfiki.od dłuższego czasu biorę tabletki zincupin i biotebal i ilość wypadających włosów znacznie się zmniejszyła a paznokcie po prostu szok!!!! nigdy nie miałam takich mocnych

Gość olga_ola
Mi pomogła mezoterapia skóry głowy osoczem bogatopłytkowym. Pani dr Urszula Brumer móiła mi, że zabieg jest wskazany zarówno dla osób z łysieniem plackowatym, jak i z włosami wyjątkowo słabymi, wymagającymi wyjątkowo silnego odżywienia. W tym przypadku ostrzykuję skórę głowy osoczem w okolicy tzw. „prześwitów. Koncentrat będzie pobudzać cebulki do wytwarzania nowych włosów. Na efekt trzeba jednak nieco poczekać, bo proces odrostu nowego włosa trwa 3 miesiące.

Kiedyś wypadały mi włosy ze stresu :( Teraz prowadzę bardzo spokojne życie,dobrze się odżywiam i włosy mam piekne i lśniące.

Gość wlosiasta inaczej
jak dla mnie to sprawdzilo sie polaczenie : zwykly szampon ziolowy - np. familijny(wiele szamponow zawiera srodki przetluszczajace wlosy zeby czesciej go uzywac, z ziolowymi nie ma tego problemu) + maseczka regenerujaca z serii syoss az 4 razy w tygodniu + odzywka rowniez regenerujaca, ale dla wlosow farbowanych gliss kur(ja to kupilam w Niemczech nie wiem czy w Polsce tez to jest) w te dni kiedy nie stosowalam maseczki + olejek arganowy mirage codziennie po wysuszeniu wlosow + masazer do glowy ze skrzypovity(taki pajaczek druciany). po miesiacu okolo wlosy nie wypadaly prawie wcale i bylo ich wiecej chyba nawet niz przed tym jak mi zaczely intensywnie wypadac.

Gość gość
Mi pomógł szampon z czarnej rzepy kosztował jakieś 3zł, nie kłamie najtańszy gdyż tylko taki był tylko w naszym sklepie sporzywczym, myślałam, że nie pomoże, ale się myliłam. Już po 2 razach zauważyłam, że bardzo zmniejszyła się liczba wypadanych włosów. Bardzo Polecam, a teraz mam zamiar kupić odżywkę z joanny z czarnej rzepy. Chciałabym wspomnieć,że mam cienkie i rzadkie włosy, może dlatego ten efekt był tak szybko zauwazalny :-).

Gość gość
odstawienie szamponów i odżywek z silikonami przestawienie się na szampon Dermena i odżywka Awokado i masło Karite Garniera łykanie skrzypu z witaminami oraz żelaza

Gość gość
Wcierka z kozieradki. polecam :D Najlepiej codziennie używać, efekty pojawią się po ok. tygodniu.

Gość ElaWiniarczyk
W mojej sytuacji, a borykałam się z całą szczotką włosów po kąpieli jak i wannie.. :/ Najbardziej pomogła mi DIETA, Ćwiczenia, Zmiany posiłków i uzupełnienie tego suplementem z dużą zawartoscią skrzypu i witamin(biosilica, to Pani w aptece poleciła i jak narazie dobrze się sprawdza) Taki zestaw u mnie przyniósł szybkie i bardzo miłe dla mnie efekty, po miesiącu już nie płacze po każdym czesaniu i kąpieli :)) Szczerze polecam Ci :)

Gość gość
Na mnie tabletki niestety nie działają. Podobnie odżywki czy szampony przeciw wypadaniu włosów. Dużo zaczęłam czytać na ten temat i zainteresowałam się zabiegiem karboksyterapii. Udałam się do jednej ze szczecińskich klinik na małkowskiego, gdzie wykonałam serię 10 zabiegów z karbo. W moim przypadku zalecono również 2 powtórzenia mezoterapii osoczem bogatopłytkowym. Terapia okazała się jak najbardziej skuteczna. Co jakiś czas będę powtarzać te zabiegi, aby utrzymać w takiej kondycji moje włosy w jakiej mam obecnie.

Gość gość
ja używam premium collagen 5000. Włosy nie wypadają,i szybciej rosną. Bardzo Ci polecam

Ja stosuję suplement diety celebrin, już od miesiąca i na szczotce widzę, że tych włosów już się zbiera mniej. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Na każdego inaczej działają suplementy, koleżanka stosuje skrzyp z pokrzywą i jej to pomaga. Trzeba samemu próbować, ale na efekty trzeba czekać. Ja dopiero po miesiącu widziałam pierwsze efekty, nie są one ogromne, liczę na więcej, ale zdaję sobie sprawę, że jeszcze trochę muszę brać tych tabletek.

Gość gość
Mnie po tabletkach zawsze bolał żołądek, więc musiałam znaleźć coś innego. Pani w aptece poleciła mi plastry dermastic, które przykleja się na czoło, albo na kark, wylącznie na noc. Uwalniają one składniki aktywne bezpośrednio do cebulek włosa i co najważniejsze omijają żołądek! efekty są świetne.

Gość gość
Jeśli macie naprawdę poważny problem to polecam mezoterapię . U mnie tabletki, suplementy i odżywki dawały marne efekty, Az poszłam na zabieg do tej kliniki http://www.drchecinski.pl . z tego co wiem to z tego zabiegu korzsytaja tez faceci, którzy mają kłopot z łysieniem.

Gość gość
U mnie skrzypovita zrobiła robotę. Ale wiem że nie u każdego działa. Tak z doświadczenia mogę polecić zaglądać na bloga http://na-wypadanie-wlosow.pl/ . Sposobów jest na prawdę dużo więc nie trzeba się martwić tylko zacząć działać! ;)