Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

co Wam NAPRAWDE pomogło na wypadające włosy??

Polecane posty

Gość gość
Mi pomogł ten produkt http://track.easyprofits.com/1d919b jest na prawdę rewelacyjne . Borykałam sie z tym problemem ładne kilka miesiecy aż wkoncu poleciła mi go znajoma . Nie zmienie juz go na żaden inny . Serdecznie polecam

Gość Jowitka555
Mój tata używał odżywki zagęszczającej włosy ze zdrowiej.net i od tego momentu wierzę, że warto czasem więcej zapłacić dla takich efektów.

Gość cukierek24
cześć :) w przeszłości również borykałam się z problemem wypadających włosów. Jednakże w moim przypadku domowe kuracje okazały się bardzo skuteczne. Może spróbuj na początek płukać włosy wywarem z kozieradki. Wydaje mi się, że już po miesiącu zaobserwujesz znaczą poprawę stanu włosów. :)

Gość gość
Elastabion Floslek, nic innego.

Gość gość
Olejek kokosowy Coconut Miracle Efektimy

Gość gość
U mnie pomogło to: https://cheers.com.pl/hair-formula-wzmocnienie-porost-wlosow/ Naprawdę po miesiącu zauważyłam, że włosy wypadały w mniejszych ilościach, a po dwóch miesiącach pojawiły się nowe włoski. Produktu nie stosuję już od miesiąca i nie zauważyłam, by włosy znów wypadały. Suplement troche kosztuje, ale jest warty swojej ceny

Gość gość
Dziewczyny badajcie tarczycę, włosy lecą m.in. gdy choruje się na Hashimoto. To jest pierwsze co trzeba sprawdzić.

Gość gość

Ja ze swojej strony mogę tylko Hair Medic polecać. Mi taka kuracja bardzo pomogła. Ogólnie sama metoda jest prosta, nie trzeba kupować miliona preparatów odżywek i jeszcze innych cudownych środków, wystarczy szampon i serum, tyle. Dobrze się wmasowuję w skórę głowy, nie podrażnia, już po pierwszych tygodniach widać że włos się robi gęstszy.

Gość Gienek

Ja również polecam kurację Hair Medic jestem właśnie po zakończonej kuracji i jesterm bardzo zadowolony  z jej efektów 

Gość dariaaa

Mi akurat złoto pomogło na wypadanie włosów. Już przetestowałam milion odżywek, preparatów, szamponów i nic, nie było większego efektu, dopiero złoto zaczęło przynosić efekty. Kupowałam od Pro Aktiv, są najlepszym dostawcą takich preparatów na rynku (sklep online jest na proaktiv.pl).

Gość Gość

Zmiana diety.

Jak najmniej chemii.Nie używam odżywek,lakierów,żelów....NIC!

Tylko szampon co dwa góra trzy dni.

Szampon Alterra albo czarne mydło syberyjskie.