Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Archont

Piekna ukochana - walczyc czy nie?

Polecane posty

Gość Archont

Poznalem ja na malej imprezie domowej. Ona ma 17 lat, ja 22 lata. Na poczatku nie chciala mi dac swojego numeru telefonu, ale zawalczylem o niego i poprzez mala dywersje udalo mi sie go zdobyc czym ja zadziwilem. Bylismy razem miesiac, piekny miesiac. Spotykalismy sie prawie codziennie. Bylo naprawde cudownie. Mialem wrazenie, ze posuwamy sie do przodu w zwiazku. Ostatni raz jak sie spotkalismy powiedziala do mnie kilka razy "kochanie", czego przedtem nie robila, gdyz mowila, ze bylo za wczesnie, podobnie z trzymaniem za rece. Moi znajomi mowili mi, ze ja i ona jestesmy bardzo zaangazowani i to widac. Nigdy razem sie nie nudzilismy, a spedzalismy ze soba dluugie godziny. Az do tego tygodnia. Wrocilismy z jednodniowej wyprawy do innego miasta w niedziele. Przez tydzien niewiele sie odzywala, to bylo dziwne. W czwartek mielismy isc razem do kina - dostalismy wspolny prezent od znajomnych. Dzwonie do niej kilka godzin przed seansem a ona mowi, ze jest w domu (mieszka w innym miescie). W piatek pisze smsa w sprawie spotkania. Na spotkaniu - calkiem powaznie. Nie mozemy sie juz dalej spotykac, gdyz ona sie bardzo przyzwyczaja do ludzi, a nie czuje tutaj tego co powinna czuc - jak jestesmy razem, traktuje mnie jak przyjaciela i jak bylibysmy razem to by mnie nie zostawila i oszukiwala by siebie i mnie. Przez kilka godzin bylem w szoku. Co robic? Walczyc? Chce walczyc, ale nie chce jej skrzywdzic? Czy jest sens? Jesli tak to jak?

Gość pawisza
myslę że dziewczyna z jakiegoś powodu nie chcę się wiązać z tobą na poważnie.Jak ktoś kogoś kocha, jest zauroczony to wszystko zrobi by być z tą osobą. Jeśli ona mniej się odzywa i mówi takie głupoty że za bardzo by się przyzwyczaiła (co może świadczyć że lubi nowości i nie trwa długo w danym związku np.)to świadczy że marne szanse na przyszłość. Radzę z godnością wycofać się ze sprawy lub po prostu przestać pisać/dzwonić i poczekać na jej ruch.