Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Gość perskie-oko
Dołanczam na zaproszenie.chociaz o tej porze pewnie kawka nie wskazana ale...ja lubię.

no to witaski drogie pozytywki graccie tu dla jaj czy dla rozrywki a moze mi ktos zdradzi czy mu nie zawadzi ze bede pisać wierszem choc dzisiaj nie perwszy

wierszem pisać nie zawadzi po tym my cie poznać radzi ;-) aby było do poznania ja dołączę do wyznania chętnych sie bawić do rana zapraszam wypić Szampana ;-)

Dwie poetki to zamalo, moze by sie wiecej uzbieralo?? Perskie nareszcie 👄

Perskie oko ❤️witaj alem rada żes wkroczyła z toba to bym sie napiła i szampana i toniku ginu i bedzie po krzyku a na koniec i martini nalane wstrząśnięte z tajnej skrzyni

Witajcie -Perskie Oko:D:D:D Mozemy napic sie szampana,bedzie śmiechu,co nie miara. Widze ze coraz wiecej nas jest do zabawy-:D:D:D :D:D:D:D

Zapraszam na gorące kakao:D:D:D Dobra zabawe ,i co jeszcze ?Szczypta usmiechu worek radosci:D:D:D

Aisza1 Kakao mowisz hmmm musi to byc? :O :D To ja podskocze do Perskie ok? zaraz wracam :P

A co bys wolala-kawke,herbatke-owocowa czy mietowa? wszystko mam w swoim barku

Dobra no to stawiam:D:D:D Piwko soczek itd :D:D:D moze byc? j-3007

Nie rob takiej miny-mietowke?-prosze bardzo:classic_cool: I co jeszcze Pani sobiew zyczy?ha;-p

Pszczolki moje- wierszem pisac nie potrafie ale lirycznie to i owszem.

No to ja po staremu ktos o to prosil :P Sianokosy gdzieś w podlubelskiej wsi. Mąż macha kosą, żona pracowicie widłami układa siano w kupki. Nagle męża w sam czubek wywieszonego z wysiłku języka żądli pszczoła. Język momentalnie nabiera ogromnych rozmiarów uniemożliwiając mężczyźnie wypowiedzenie jakiegokolwiek słowa. Podbiega do żony, szarpie ją za rękaw, wyciąga z kieszeni spodni ołówek, kawałek papieru po kanapce i pisze: \"Pszczoła mnie ugryzła w język, nie mogę mówić, co robić?\" Żona wyrywa mu ołówek i dopisuje: \"Biegnij szybko na pogotowie\" Facet patrzy na nią załzawionymi z bólu oczami i dopisuje pod spodem: \"Ja słyszę ty glupia babo !!!!

Aisza podaj wreszcie przepis na to przepyszne ciasto nalesnikowe.

Powoja-to najzwyklejsze ciasto na swiecie?:D:D Mleko,mąka,3 jajka i szczypta soli I do pracy ,wymieszac mikserem, smazyc-mniam mniam;-p

ten uwazam jest The Best :D:D:D Żona miała dość zachowania swojego męża, a w szczególności jego zbyt częstych wypadów z kolegami na piwo i powrotów w stanie mocno wskazującym. Po jednym z takich wieczorów mąż w stanie kompletnego upojenia wrócił do domu i padł nieprzytomny na łóżko. Żona jak zawsze rozebrała go do snu, ale tym razem zrobiła coś więcej - wepchnęła mu palcem do tyłka prezerwatywę w taki sposób, aby kawałek wystawał na zewnątrz. Rano, jak zawsze mąż aby poczuć się lepiej wszedł pod prysznic. Myje się, myje... w pewnej chwili zaczyna myć tyłek i co....Co to jest? Wyciąga z tyłka prezerwatywę! Żona w tym czasie przygotowuje w kuchni śniadanie. Gdy wykąpany mężulek przychodzi do kuchni, żona pyta: - Jak się wczoraj bawiłeś? Jak żyją Twoi koledzy? Mąż pełnym rozgoryczenia głosem odpowiada: - Koledzy? Ja już nie mam kolegów!

Super-hiper Świetny sposob-na chlopa:D:D:D Umiesz rozbawic czlowieka hahahahaha :D:D:D dzieki