Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Potrzebuje Waszego wsparcia i modlitwy-aby moje sprawy rodzinne-powiodly sie .Aby wszystko gralo.Juz jutro wieczor wylatuje...Wszystko przezywam ale prosze o wsparcie❤️❤️ J-3007 trzymaj kciuki-gadalysmy kiedys o tym...takze wszystko w rekach Boga.... 🖐️🖐️🖐️ Powoja dziekuje ci bardzo.,pomodlij sie za mnie bo tego mi potrzeba. Pozdrawiam wszystkie Zakrecone.....

Trzymam kciuki Aisza i...................czekamy az wrocisz 👄

🌼 Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy Wesolych Swiat........zakrecone 👄

Jestem na nowo moje kochane odezwijcie sie wszystkie Jesli mozecie,ja przezywam koszmar wiem ze musze dac rade ale to ciezko. Bede szukac faceta do przytulenia......

Aisza kochanie nareszcie!!! Zanim go znajdziesz chetnie cie przytule i wezme pod uwage \"pande\" od Kaski :D ;) 8usta

Witaj skarbie ,pozdrowienia dla Kachny,ciekawe co u niej? Dziekuje ci J-3007,to mi jest potrzebne.zaraz instaluje komunikatory-bo musze wyrzucic z siebie ,to comnie gryzie:O:O:O:O A co u was kochane? co porabiacie?jak wasze zdrowko? pociechy? i praca?Jak wam sie zycie uklada? pozdrawiam serdecznie wszystkie zakrecone.Zapraszam na kawe.Kto chetny?