Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Co mowisz ;) ja robie kotlety z piersi kurczaka, nad zupą sie zastanawiam,moze pomidorową-zobaczymy:D:D:D

lece to cos co gotuje doprawic .moze na cos bedzie smakowac ;) Pozniej napisze czy im smakowalo i przezyli :D

Gość gabi 25
WITAM w południe w czasie gdy na kuchni pichcę chinszczyzne z ryżykiem mogę skreślic te oto słowa ; Jest przyjemnie i wesoło kiedy tyle przyjaznych mi osob wkolo wczoraj kombinowalam z nikiem kilka godzin az zastala mnie polnooc "-)i nie wiem czy sie udalo zaraz sprawdze

oj udało sie :D:D:D:D:D:D chyba jestem zdolniejsza niż myslałam

Witam witam witam..... Kupa smiechu- brzuch mnie boli. Dotarlam do Was....tylko musze Was rozpoznac a Wy mnie hihihihi. Pozdrawiam z nowym dniem. Duzo buziakow przesylam .Kawki dzis nie pije.....Wlasnie jestem po - imprezowa. Lepiej mnie nie wachac....

Powoja...1,2,3 otwoz oczko,1,2,3 podnies raczke myle sie???? :D Tylko na boga nie caluj mnie teraz, umyj zabki najpierw i wylej cos na siebie moze byc woda kolonska ale zrob cós z ty........zapachem :D:D:D Gabi wiedzialam ze zdolna\"bestia\" z ciebie Do polnocy no no uorta tez jestes :D

Dziewczyny- przeciez wiecie ze JA wolnoooo czytaaammmm. Co ja zrobie w takim razie z reszta...czyli z mysleniem.

dzieki za uznanie bardzo mi to potrzebne zeby sie dowartościowac powoja witaj juz wiem kto ty ?:D

J-3007 - cholernie dlugo bede czekala na Twoje wypociny.... Gabi buziaczki za caloksztalt... J- otce rowniez dzieki.

Powoja ty juz chyba zabki wymyla bo zapachnialo tu :P A co to za impreza byla? Bo Jak mysmy szaleli to mozna tu widziec :D

Wlasnie czytalam.... A ja bylam na Elzbiecie...za duzo napojow oj za duzo. Juz teraz spokojnie ale rano....wrocilam ok 3 rano. Najgorzej bo lep rozwalalo. Ubawilam sie wytanczylam i usmialam..

lebek tez mnie bolal i to podwojnie. Sluchaj gdzie ty jestes pisze z tamtad do Ciebie i nic!!!!

Witaj Powoja-:D W naszych skromnych progach-pocwicz czytanie Dzemalam po poludniu-teraz posiedze i podyzuruje troszke . Zapraszam na kawke i nalesniki:D:D:D

Mam nadzieje ze kawke ze slodzikiem robisz no a nalesniki ty juz wiesz komu dac wpadnie dzisiaj, juz ona wszystkie porcje wpucuje:D A waga nawet u niej nie drgnie 😠

Powoja odezwij sie do mnie bo cie walne. dobra czytanie ci odpuszczam-ale czy widzisz mnie?

Powoja nie badz smutna pomysl o czyms milym np wejdziesz w kiecke na Sylwka ;)

Dzieki j-3007 Powoja zaloz i przyjzyj sie:D:D:D Czy widzisz mnie?;);):classic_cool: