Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Jestem i czytam i pisze ....chociaz to wolno idzie, ale sie staram

Dobra zakladam wielkie Neony-abyscie nie powpadaly na siebie i na mnie:D:D:D

I co teraz dziewczynki mam robic???? Nalesniki zjadlam, kawke wypilam...i co teraz..

Teraz Powoja -odpocznij sobie, Zaraz podam mietowa herbatke:0:D:D:D

Ale obsluga na tym topiku- uuuuuu. Najwyzsza polka. Chyba tu zabawie na dluzej. Zapraszam innych ...zainteresowanych. i nie tylko na dobra zabawe.

Aisza dzieki moja zimnna zaparzylam 15 min temu zapomnialam,gadacie jak nakrecone a to na oponki cherbatka :O

Moje drogie - oponki odkroimy i bedzie po sprawie. A jutro pocwiczymy. Ktora bedzie miala checi to polaczy sie z nami. Zaczniemy od cwiczenia duszy....a potem zobaczymy. I usmiech plisssss.

I mam propozycje by wszystkich gosci okreslac mianem pszczolki...lub( a wlasnie jesli to bedzie facet....)

Aisza ??? :P Powoja :D:D:D Musze niestety mykac buziaki do jutra i nie szalejta ok? 👄

Moze kto jeszcze zawita? Ja tez niedlugo sie zmyje. Obowiazki. Chociaz dzisiaj duzo sobie pofolgowalam. A co tam.

Juz sie podszykowalam. A pracowite dni beda w tygodniu. I jutro poniedzialek...nie lubie poniedzialkow. Pocieszam sie tym ze wszyscy zaczynamy od poniedzialku- a przynajmniej wiekszosc z nas. Damy rade jak to mawia moj MM.

Zycze Spokojnej nocki. I duzo ciepla ze strony partnerow. Kolorowych snow. pa Pszczoleczki.

Ja rowniez pozegnam sie zostawie lampe-moze ktoras zawita Dobrej Nocki pszczolki:D:D:D 😴

wstałam na siku i co widze ze tutaj towarzystwo trenowało oponki a kysz z tym jedzeniem ja mam ścisła diete NJ [NIE JESĆ] POZDRAWIAM I ZMYKAM

jeszcze na pomarańczowo, ale obiecuję zmienić sukienkę na czarną jak tylko do domku zjadę :) mam nadzieję, że nick będzie wolny. No i wielki oddech. W końcu mozna pisac co się chce i jak sie chce. Tylko skąd mam wiedzieć who is who? No dobra. Poczytam dokładniej i moze mnie oświeci. Tym co ćwiczą oponki życzę powodzenia. Ja na szczęście nie muszę.

Gość J3007
:D:D agnes-61 Wiem ze nie musisz 😠 👄 Tak nareszcie mysle bedzie mozna pisac co ci slina na jezyk przyniesie ;)Chociaz, no nie bede krakac :D Gabi jak to dobrze ze musimy siku, szkoda ze nie wpadlas wczoraj tez niezle balety byly :D Zakrecone wpadne wieczorkiem 🖐️

Witajcie:D Wieczorowa pora-nareszcie odpoczynek J-3007 witaj ,moze jeszcze bede,zanim ty przyjdziesz:D:D:D Witaj Gabi-Agnes witaj nam pszczoleczko-zakrecona:D:D:D Dzien Dobry Wen Jiabao-dzieki za stronke-dobry ubaw:D:D:D Znow zaczal sie tydzien wzmozonej pracy-takie zycie;););0 Gabi-wirtualnie-nicnam nie zaszkodzi-;),a jak twoja kosc ogonowa? czy juz wszystko ok:D:D:D Pozdrawiam i milego wieczorku-Kawka gotowa,.....a do kawki..... .......smietanka.....a to zeby nie bylo tych oponek-:D:D:D 🖐️-to narazie-jakby co jestem na dyzurze❤️