Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Jeszcze Ja zajrzalam- bo wczesniej mnie wywalilo . Kolorowych snow. J-6007 -dobre. Tak bez kolegow...smutne.....hihihihi. Do jutra.

heloł, a ja chcę być rozpoznana!!! Od dawna nie byłam na kafie, wiec jestem słabo zorientowana. Ciekawe kto mnie pierwszy pozna??? Bo ja Was nie rozpoznaje :(, ale wystarczy mi świadomość, że to WY :) gasze juz chyba

Czesc Pszczoleczki. Zycze Nam wszystkim udanego dnia. Dzis juz wtorek wiec coraz szerszy usmiech mam. Dzieki za wczorajsze pogaduchy. Wojmag- ja Cie rozpoznaje- chyba-hihihi.... I ciesze sie ze jestes a przedewszystkim ze napisalas. Pa czarodziejko.

Identyfikatory by sie przydały dobrze że wiem kto sypie kawały;-) wiem kto światełko zapala z rana a reszta? kim jestes kochana? Gabi po rymach poznaje Aisze bo usmiech daje Powoja! Jaka buzia Twoja ?;-) Ciężko pracuje główka moja Reszta tez jest dla mnie pytania znakiem ale...wypije z Wami kawke i ciacho zjem ze smakiem!!! Wieczorkiem winka poleje niech topik tutaj szaleje!!!

Gość małgoś 1
witajcie kobitki:):):)Po nocce jestem zakręcona...ale nie pozytywnie:(( Na dodatek kolano mi spuchło i daje popalić .Pozatym pije kawkę i wybieram się do lekarza.Joasiu mam nadzieję ze sie jutro zobaczymy.Pozdrawiam zakręcone i miłego tygodnia.bo ja ten tydzień odejmuję z życiorysu.PA!!:):):):)

WITAM ROZBaWIONE ZAKRECONE ja tez powoli rozszyfrowałam chociaż niemałe kłopoty miałam jestem cokolwiek chora w kościach łupie strzyka w kręgosłupie głowa ciezka i opada trzeba złamać jakos dziada :-(

Witajcie Zakrecone-inaczej:D No dzisiaj mialam bardzo pracowity dzien-:O No coz taka praca ;););0 Witajcie Perskie Oko :D Gabi:D Małgos:D i nowe Panie:D Milego wieczorku zyczę wszystkim:D:D:D Perskie Oko-niewiem co z tlenem-dalam ci autoryzacje-a ty u mnie jestes-czekam od ciebie tez na aytoryzacje :O:D 🖐️narazie

Witam,witam :). Szyszuniu kuruj się jak możesz,nie daj się paskudztwu.Mnie od wczoraj strasznie bili kolano :(. Pozdraiwm zakręcone

Witaj Znikoma-po tylu dniach rozłąki:O:D:D:D Ja dzis jestem padnieta.:O:O A ty jak zdrowko? J-3007-moze jednak \"Stefan\" nam bedzie potrzebny?cio? odpisz mi Zapraszam na kawe i piwko :D:D:D No i mniodek-obowiazkowo-jakem pszczolka

Witam was milutko ,no chyba \"Stefana\" polubie tlen dziala mi juz na nerwy Gabi opatul sie w kolderke, nakryj MM pol godzinki powinno wystarczyc :classic_cool: Wojmag ;)

Co kłopoty z tlenem? Już kiedyś o tym mówiłam.Pośle póżniej instalke Stefana .On łączy się też z kilkoma innymi komunikatorami.Jesli ktoś ma znajomych na gg może z nimi też swobodnie gadać

Malgos tydzien to nie duzo jakbym tak moje tygodnie policzyla na straty to moze i cofnelabym sie o 10 latek do tylu,zeby to bylo mozliwe niestety na niepowodzeniach i porazkach tez sie uczymy a czasu nie cofniemy,mozemy tylko jak napisalas na straty przepisac :) Lece do kuchni zaraz bedzie moj \"nadajnik\" Bede pozniej ;)

Nio koku w droge ,tego nogi bolą :).Uciekam spać,a pogoda i pora jest sprzyjająca.Dobranoc zakręcone pozytywnie

Cześć dziewczęta! Cieszę się laseczki, że spotykamy się w starym składzie (czy jest ktoś nowy???), ale przyznaję się bez bicia, że na razie \"nie czaję bazy\" (who is who???????????????):);) Rzadko bywam ostatnio w NECIE, bo pracy nawał i ledwo się wyrabiam, ale czasami do Was zajrzę. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i życzę zgody oraz dobrej zabawy! Całuski!:)

Witam ! J_3007 ogromnie współczuje.Wiedz że jestesmy z Tobą.Bądż silna ,a wiem że taka jesteś.:(:(:(.

Witam wszystkie zakręcone 🌼. wieczorkiem melduje się na łyk świeżego powietrza w miłym gronie. Teraz cała w strachu czekam na telefon i wynik sprawy, która się za mną ciągnie. trzymajcie kciuki proszę.

Aisza,niestety nie mam Twojej prośby o autoryzację.Może coś źle wpisałaś spróbuj mnie wpisać jeszcze raz.:-) Dopadło mnie też przeziębienie.Kicham ,pociągam nosem ,kaszlę...:-( Trzeba będzie wieczorkiem zrobić grzane winko...wieczorkiem ,bo w dzień jakoś nie sposobnie;-).Teraz piję goraca kawę.Przyłączy sie któraś? Basiu,winko spakuję i przeniosę sie do W-wy.Razem będziemy chorować,będzie raźniej. Dzis buziaków nie wysyłam bo przeziębione ale pozdrowionka i owszem ;-D

To i ja poproszę o filizankę. To czekanie mnie dobija. Wszystkim pociągającym życzę szybkiego powrotu do zdrówka :)

Mam już Stefana.Na jego skórce mam kontakty gg,tlenu.Łączy się tez ze skype.Wszystko w jednym.Co ważne dla każdego z komunikatorów są jego emoty.J_3007 będziesz miała swoje ulubione. Wiem J-3007 ze nic dzisiaj nie jest w stanie Ciebie pocieszyc.Tak jest gdy odchodzi ktoś bliski.Pozostaje nam tylko modlitwa i świadomość ze ktoś łączy się w tym cierpieniu z nami.JESTEŚMY Z TOBĄ SKARBIE

Tak łączymy sie z Toba w bolu-bądz silna-jestem z Tobą-słoneczko J-3007-trzymaj sie,❤️❤️❤️ Perskieoko-Bede probowac do skutku-jesli nie to ty jesli mozesz zainstaluj \"Stefana\"-bo wszystkie mysle to zrobia:D:D:D Witaj lyszko-wsrod nas :D:D:D Zdrowka wam zycze kochane-bo mnie tez jakies licho wzielo:O:O:O Zawialo lewa strone-ledwo chodze i grypa jelitowa-:O:O:O 🌼🌼🌼 Małgos-dziekuje ci bardzo za te pieknosci-to jest slicznie zrobione:D:D:D choineczka itp Dziekuje zes dotarlado mnie pomimo bolacej nogi-❤️❤️ Instaluje Stefana ::D:D:D Pozdrawiam i sciskam-ten dzien jest paskudnie brzydki:O:O:O

Agnes-trzymam kciuki :D:D:D Musi byc dobrze-:D:D:D :classic_cool: Znikoma-nastepna proba :O:D

Smierć niczego nie kończy, zmienia jedynie wymiar istnienia! Smutny dzisiaj dzień :(

Terenia BOMBA SUPER!DZIĘKI:):):):):)Przwproś brata ze musiał tyle jechać:):):)Myślę że do domku dojechałaś szczęśliwie.A ja po nocce.....na noc.Zyczę wszystkim miłych snówPA!

J_3007 JESTEM MYŚLAMI Z TOBA ......................................

Kto ma kłopoty z tlenem ? Wystawić łepek za okno i będzie go więcej:-) Ja dowiedziałam się o jeszcze innym komunikatorze,nazywa sie spik.Jest polski,można go znaleźć na stronie wp albo wpisać do wyszukiwarki.też łaczy się z gg czyli 2 w 1.A może tego spróbujecie.mam go też :-D jakas cisza tu o zmrokui...nie lubie pic sama ...więc mam tylko gorącą herbatkę...aż przyjemnie w żołądku...mniam...earl grey...