Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Czolem zakrecone. Dawno tutaj nie zagladalam- Aisza sorrryyy. Pozdrawiam Wszystkie zakrecone spod wielkiej gory sniegu... Ledwie com wylazla... Fajnie wyglada lasek ktory widze z okien pokoiku. Przynajmniej czysto. Buziaczki i duzo smiechu. Pa pa pa pa pa ...

witam Co za pogoda ? koszmar z krainy lodowców powrócił BRRRR............. gorącej kawy łyk i juz troche lepiej na duszy . Pozdrawiam i zaraz sie rozkrecam :-) trzeba sie opatulic i to dobrze ....... Trzymajcie sie ciepło !!!!!!!❤️

Witajcie czwartkowo:D Wlasnie wrocilam z pracy-zasypalo i mamy wolne az do poniedzialku. No coz trzeba zrobic obiadek i mozna wypoczac. Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Zakrecone 🖐️

hejhej tlen musze odinstalowac z kompa, bo za duzo miejsca mi zajmuje, a mam duży program potrzebny mi. Rzadko tez tu zagladam. Jesli bede potrzebna to tlenowa poczte sprawdzam dośc systematycznie :) pozdrawiam Was

Witajcie-no cos kiepsciutko jest Zakrecone maja duzo pracy- Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli J-3007 pisalam do Gabi-ona ci wyjasni. A tak przy okazji powiedzcie mi jak wykasowac profil-czy login w Skype

Aisza jaka Gabi i gdzie ty do diabla sie podziewasz?????? Nie mam Twojej autoryzaci,pytam inne nikt o Tobie nic nie wie przestaje mnie to smieszyc,czy zdajesz sobie sprawe ze sa ludzie co sie o Ciebie martwia?? Masz moja komorke napisz cos !!! Nie wiem jak wykasowac ale sprobuje sie dowiedziec:)

Fajowo juz sie uspkoilam i wiem jaka Gabi tylko jakos nie mozemy na siebie \"wpasc\" :(

J-3007 Mam osobiste klopoty- A ze mnie taki typ ze bardzo dlugo dochodze do siebie- Pisalam do Gabi-aby wszystkim wam napisala ze juz nie bede pisac.tak wyszlo-tylko czasami pod pseudo- A co do kompa to juz mam wyczyszczony Dzieki ze myslicie o mnie mam trudny czas i musze sama to rozwiazac-bo inaczej zwariuje... Gabi to Basia.nie piszcie sms-ow bo moze mnie nie byc w kraju-a mam dosc klopotow-mysle ze zrozumiecie o co chodzi Pozdrawiam

czESC zAKRECONE. Asiu tesknie za Toba. Cos Cie nie widac nie slychac....tak smutno bez Ciebie. Napewno odbijesz sie i wszystko wroci do normy. Zawsze po burzy Slonce...po nocy dzien....trzymaj sie tylko mocno ziemi. Pozdrawiam i czekam.

Czesc Powoja Dzieki bardzo,trzyma mnie tak prawie miesiac-pewnych spraw nie moge odrzucic z serca-to mi komlikuje wszystko. Czasami zaluje ze mam dobra pamiec-i zapamietuje duzo na bardzo dlugo,przez co jest konflikt.Choc napewno to zalezy czego to dotyczy-no ale nawet jakby-to lepiej odrzucac-a ja mam z tym problem:O:O:O Pozdrawiam serdecznie Dobrej nocki wszystkim

witam AISZA wreszcie sie pokazałaś bo myslałam ze a dobre zniknełas🌼 trzymaj sie i nie podawaj , czarujemy tu za Ciebie i trzymamy kciuki ale dawaj nam znak ze zyjesz

Aisza Gabi mi powiedziala. Od siebie powiem tylko a wlasciwie przypomne Ci moje slowa Obojetnie jaka podejmniesz decyzje zawsze tu bede dla CIEBIE!!! A Ty mnie wywalilas z kontaktow, tylko mnie i to boli!!! PRZYKRO MI !!!

Czesc Gabi i pa slodka 👄 PS A jak tam Gabi Twoj wielbiciel?? ;)

J_3007 wielbicieli to ja mam wielu ale jakby co to jednego odstąpie nie bede samolubna

J_3007 wielbicieli to ja mam wielu ale jakby co to jednego odstąpie nie bede samolubna a do tego jeszcze kawa i ciateczko w promocji gratis ..... jakby i tego było mało dorzucę buteleczke wzmacniacza

Skarbie-J-3007-ja wszystko zlikwidowalam takze nie mam juz nic- Nie gniewaj sie na mnie prosze-mam takiego dola ze pomiescilby chyba pol kuli ziemskiej:O:O:O Podosze sie-ale to takie trudne-ze niewiem czy starczy mi sil. Nie piszcie sms-bo to dla mnie-i sytuacji jest spokoj. Mam dosc tlumaczenia....nie o was chodzi-rzecz jasna. Pewnych rzeczy nie przeskocze-ale wiadomo chcialabym aby byly pozamna. Czytam ksiazki-fragmenty w ktorych zieje optymizm-ale to tez ciezko i przychodzi.Nerwy w strzepach-Jolcia wybacz-naprawde nie mam juz zadnej osoby-w kontaktach.Moze tak byc ze wogole sie juz nie zjawie....tego niewiem.........na poczte tez nie piszcie.Powiedzcie Ramonie i innym dobrze? Pozdrawiam

Przykre to co piszesz i smutne :( Poinformowalam dziewczyny tak jak sobie zyczylas. Trzymaj sie !!👄

Aisza teraz dopiero przeczytalam co sie z Toba dzieje, przepraszam za sms i pamietaj ,ze jestem z Toba myslami i zycze Ci jak najlepiej majac nadzieje na szybkie rozwiazanie wszystkich problemow i powrotu do zdrowia i radosci zycia - caluje Cie mocno paaaaaa

Gość byl sobie topik

Modzanka dziekuje Ci za Zrozumienie:D Wszystkim Wam dziekuje.❤️❤️ Mozecie nadal ciagnąć to co zaczełam.....jesli oczywiscie bedziecie chciały? Pozdrawiam serdecznie wszystkie pozytywnie zakrecone🖐️

Czesc Zakrecone. Pozdrawiam zagladajace pozytywnie zakrecone. Asiu zycze Ci szczescia i powodzenia. Duzo cierpliwosci i duzo madrosci. Trzymam kciuki za powodzenie. A Zakreconym wyrozumialosci. Zagladajmy tu czasami.

Powoja dziekuje❤️ Pozdrowienia dla wszystkich Zakreconych Pozytywnie🖐️ Gabi odezwij sie:D J-3007 co u ciebie Jestem chwilowo -ale czytam:D:D:D:D Agnes,Znikoma,Małgos ......wszystkie dziewczyny co u was?

Aisza...............to ty gadac polski ja zamknac pycho myslec koniec a ona ze tu jest 😠 chyba Cie...................... :D Jakbys kiedys podlaczyla tlena to tu napisz mam innego nika bardzo sexsownego cosik z czarownicy ;) Zycze powodzenia i umiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu takiego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

J-3007 Witaj skarbie-ja musiec incognito-ja wyjechac . Ja byc poza krajem-ja nie pisac i wy nie pisac sms ok:D:D:D:D Dzieki trzymajcie sie cieplutko. Ja nic nie zakladac...;););) chodzi oczywiscie o komunikatory...:D:D:D Milego Wekeendu-ja juz za tydzien wybyc...🖐️🖐️[czesc[

Aisza ja nie pisac jak ty nie w kraju...........rachunki za komore placi MM a ja lubic moje oczy bez Pandy :D:D Do uslyszenia ............J_23 incognito no no :D 🖐️

Milej niedzieli-ja jeszcze byc w kraju Za tydzien mnie nie byc Pozdrawiam Was J-3007❤️❤️

Aisza ja zostac w kraju ja kochac kraj ja nie podpadac ja pozdrawiac i nic nie wiedziec. Kochana a tak powaznie ciepelka duzo przesylam..... A jak bedziesz przejezdzala to zajrzyj bedziemy czekaly. Kawka dla Ciebie bedzie czekala.