Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Witajcie-o jak milo ze sie zglaszacie-Zakretaski:D:D:D J-3007-wyjdz z norki-bo cie zjedza potworki;););):classic_cool: Agnes,jak u ciebie-wszystko ok? Gabi-zawsze na strazy:classic_cool: Pola dobrze ze sie odezwalas-myslalam ze wyplynelas gdzies....... Powoja-lata na miotle-a reszta gdzie-prosze ja was? Perskie oko-Lyszka-Totalnie Zakrecona-Wojmag-do raportu-acha i Malgos:D:D:D Pozdrawiam was wszystkie🖐️🖐️

witaski JESTEM JAK ZDJETA Z KRZYŻA TU MI ŁUPIE TAM MI STRZYKA ......ło matko co mnie tak pokręciło i to przed świetami ? chyba trzeba będzie masaż uskutecznić ? muszę sie wyciągnac na czyms miękkim .......uffff POZDRAWIAM I polecam nowy Twój Styl i płyta RODA STEWARTA - UWIELBIAM !!!!!!!

Witajcie-co sie dzieje??? Zadna z was nie pojawila sie? Kawa gotowa-a wy co moje kochane? 🖐️ Pozdrawiam i czekam na odzew:O:O:O

Gabi witaj:DS:D zdrowka zycze:D:D:D chyba grypy nie wyleczylas???? 🖐️🖐️-masaz ci zrobie i bedzie lepiej👄 Pozdrowionka

Kawa o tej porze boj sie boga ja wczesnie wstaje ;) Witajcie postanowilam wysunac nosek ale tu ciagle cisza :( Czy wy w palacach mieszkacie ze tak sprzatacie??? Gabi mam jeszcze te fotki z masazykami podesle zobaczysz i bedziesz skakala jak kozica :D Kuruj sie i wracaj Wszystkim pokrec..tfuj zakreconym 👄 czy znacie moze odpowiedzi na te pare pytan? Wiek XX, pomimo wszystkich swoich zdobyczy, pozostawił nas z wieloma pytaniami: * Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? * Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach \"Wróżka wygrala w totka\"? * Dlaczego, żeby skończyc pracę w Windowsie trzeba nacisnąć na \"Start\"? * Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyn z prawdziwej cytryny? * Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? * Dlaczego Noe nie zabił tych dwóch komarów? * Po co sterylizowana jest igła przy wykonaniu kary śmierci przez zastrzyk? * Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału co czarne skrzynki? * Dlaczego kamikadze nakładają kaski? * Jaki jest synonim słowa \"synonim\"? * Dlaczego w lodowce jest światło a w zamrażalniku nie? * Dlaczego Amerykanie popijaja BigMac\'a dietetyczną Colą?

Witajcie pozytywnie zakręcone dziołchy!.U mnie nic nowego...byłam w Krakowie.Impreza super!.Krakowscy aktorzy czytali tekst opowiadania mojego męża......fajna przygoda.Zajął 3 miejsce na 140 osób!A nagroda to pióro ze złotą stalówką:Visconti [800 zł] i 500 zł w gotówce.Wystarczyło nam na wypad do Krakowa.Niesamowite wrażenia nie do opisania.A teraz wracam do rzeczywistości....robota w nocy:(:(:(A świeta tuż tuż a kasy mało :(:(:(Pozdrawiam AISZKA TRZYMAJ SIE!!!!!PA!

Witajcie kochane:D Dzis jestem jeszcze bardziej zmeczona-padam na pysk:O:O:O Pogoda dobija na calego Macie pozdrowienia od Agnes-jest poza zasiegiem netu :D:D:D No to narazie pa🖐️ Zaraz ide na zebranie...Wcale niemam ochoty gdziekolwiek wyruszac😴 Pozdrawiam czesc

CZESC ZAKRECONE. POWOLI WYCHODZE Z ROBOTY...CZEGO I WAM ZYCZE. DZISIAJ ZROBILAM TROCHE ZAKUPOW - NA PREZENTY I DO GARA.... JUTRO CIAG DALSZY...A CZAS ZASUWA A JA SIE POSUWAM...HIHIHIHI CHODZI O LATKA ZAKRECONE. POZDRAWIAM PA

WITAM ZAKRĘTECZKI oj ciezko będzie bo brudno znowu wszędzie i od nowa Polsko LUDOWA !!!!!!!:d:d:d:d ale cóz najważniejsze zebu zdrowym być i miec siłe do roboty ten kaszel to mi chyba przykleił sie na super glu do mmnie i nic nie pomaga Asiu dzieki za masaż na odległośc czuje ciepło z ekanu chyba odezwieciwe sie na tlenie ???? zapraszam !!!!!

heloł, Stary mnie wk.... na maxa Całe szczęscie, że dzieci udane, bo bym miała doła na całego. Kij mu w oko :-P Was pozdrawiam

Witam wszystkich razem i każdego z osobna . Wpadłam zajżeć do Was.Ja jeszcze nie mam porobioe na świeta :(.Czasu brakuje.Po dziedzieli chyba wszystko będzie mi sie paliło w rękach.Włącze turbodoładowanie :). Życze wytrzymałości w wirze pracy ,sprzatania i zakupów :).Spadam do pracy.Od wdóch tygodni wybieram nadgodziny i wybrać nie moge :(.Zawsze stoi coś lub ktos na przeszkodzie.Najpierw jedna poszła na L-4,pózniej druga potrzebowała wolne,następnie nowy chyba zabalował i nie przyszedł do pracy.Podobno wykąbinował zwolnienie.No chyba nie bedę miała wyjścia i zwolnie go ja.No cóż lewusów nie toleruje. Miłego dnia

Witajcie kochane :D:D:D Szyszuniu prosze bardzo🖐️ polecam sie na przyszlosc:D:D:D Wojmag-no tak sama widzisz ze chopy nas nie rozumieja:O:O:O J-3007-wybacz mi slonko-tak wyszlo i nie placz prosze:D:D:D Bylam na zebraniu-wyczekalam sie na Pania,jeszcze do tego corci worek z adidasami ukradli.a na poczatku tygodnia zlamala okulary i 100 niema:O:O:O a ten tydzien caly taki do d....:O:O:O A w piatek szkoda gadac....... Polu,nareszcie jestes kochana :D no widze ze strasznie harujesz. U mnie codziennie wycieczki po 200 osob,mam dosc-dzis wyszlam z siebie.....nerwy mnie poniosly,malo nie ryklam,:O:O:O:O Pozdrawiam i sciskam.pije kawke,kto sie dolaczy-zaraz musze znikac 🖐️

WITAM Jak mi sie marzy piękny prezent od Mikołaja :D:D:D to mnie trzyma przy zyciu !!!!!!........ bo reszta do chrzanu - plecy bola, wszędzie kolejki , korki , nerwówka oj strasznie mnie to męczy :-( chyba zaraz coś chlapnę mocniejszego ZAPRASZAM !!!!!!! I POZDRAWIAM

Ja tez prosze 🖐️ Poola nie bylo mnie przy kompie :( Aisza z Toba na randke juz sie nie umowie 😭

J-3007-wybacz mi prosze:(:(:( Tak wyszlo-a dzis wpisuje sie poraz ostatni i ide na urlop przymusowy.....niestety Pozdrawiam was wszystkie i sciskam,do uslyszenia kochane🖐️🖐️ Dobrej Nocki

witam AISZA - smutkiem mi powiało ale trzymam kciuki i z niecierpliwościa czekam na Ciebie ❤️ POZDRAWIAM wszystkie zakręcone przez mopy i inne srodki czystości ......nie trzeba tak wywijać szmatami bo kurz sie wzbija :D

AISZAAAAAAAAA 😭 zartowalam !!!!!!!! Bedziemy czekac i tesknic wracaj szybko ❤️ Gabi :classic_cool: pisalam ze ide do knajpy!! Lo matko taki wstyd jak ja wrocilam do domu????:O milego wekendu 👄

Gość małgoś 1
Kurde a o mnie to już nikt się nie pyta?! No to nie! Cześc!!

J_3007 OCZYWISĆIE BARDZO CI ZAZDROSZCZĘ BO KOCHAM KNAJPY!!!!!!!!!!!A jak wróciłaś to mało ważne , ważne że przeżyłaś i znalazłaś sie w domu :Dmam nadzieje ze nikogo nie zgwałciłas po drodze?:D Małgoś chcesz to napiszę tylko o TOBIE małgośka mówia CI ON NIE WART JEDNEJ ŁZY kup sobie radzę CI PREZENTY NAWET TRZY a do tego MIkołajka czerwonego to mężczyzna jest i basta worki taszczy przez wsie i miasta nosi prezenty dla lkażdego i taki pożytek z niego ❤️ POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZAKRĘCONE I MOCNO ZAROBIONE

Witam kozhaniutkie Padam na pycho :(.Czy ta robota sie nigdy nie skończy? Oczywiście ja to mam szczęście miałam mieć od 22 wolne i psińco.Myślałam że szlak mnie trafi.Cały nowy tydzień zapowiada sie wariacko.Jutro i pojurez do pracy na sklep,we wtorek zebranie z regionalną,środa wolne,czwartek zebranie z dyrektorem i psychologiem,piątek i sobota zatowarowanie nowego sklepu.Na szczeście 24-28 wolne :). Pozdrawiam zakrecone

🖐️ Witam zakrecone,jeszcze 4 dni i wolne do nowego roku !!! Poola nie poddawaj sie jak bade znowu odwiedze Cie i pogadam z nia ;) :D Gabi Poola byla ale sie wczesnie zmyla no ja tez :O Malgos a ty co masz dola???? Mam kawke zaparzona napij sie :) Wpadne wieczorem ;)

j3007.No mam cholernego...doła.Deprecha i spóżnia mi się co nie co (:(:(chyba przekwitanko się zaczyna!Od jutra 2 zmiany,a potem święta w domku...i sylwek chyba też.Trzymajcie sie zakrecone.Jakaś niewyrażna jestem(:(:(:Pozdrowienia zWrocławia.Pa!!!!

🖐️ Malgoska wyczulam az do mnie doszlo,powiedz sobie moja babcia to przeszla, moja mama tez to i ja to wytrzymam ;) Druga zmiana tez sie skonczy no i za pare dni swieta, nie wiem czy Ci to pomoze ale sylwka tez spedze w domu,przynajmniej wypoczne po tym calym roku a nie byl za laskawy dla mnie.Sciskam Cie i nie poddawaj sie :) A reszta co??????????????? jeszcze ze sciera lataja?? I po cholere byly wam palace juz byscie byly gotowe ze sprzataniem jakby normalne mieszkanka mialy :P

Małgoś jeśli jesteś niewyrażna zazyj rutinoscorbin, nie martw sie wszystkich to czeka predzej czy pózniej , ale głowa do góry ❤️ J_3007 I POLA łapałam i łapałam i z pusta ręka zostałam .....:D chyba to kogoś denerwuje ze mi sie wiecznie rymuje ?hahahahah ale ja sie nie przejmuje od rana do nocy wierszuje POZDRAWIAM ZAROBIONE POZYTYWNIE pora juz chyba odpocząć !!!!!!!!!!🌼