Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

🌼 W nadchodzacym Nowym Roku idzcie do przodu krok po kroku niech Was nadmiar kasy meczy i niech fiskus Was nie dreczy. Niech rodzina zyje w kupie reszte miejcie gleboko w dupie. 🌼

Wszystkim zakręconym życzę z całego serduszka zakręconej sylwestrowej imprezy i spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku!

❤️😘 Sylwester szalony i szampańska zabawa Nowy Rok i szampan to jest fajna sprawa Dużo zdrówka zyczę i radości wiele oraz spotkań na tlenie...... tam są przyjaciele 🌼❤️😘

Czolem Zakrecone. Witam w Nowym Roku- niech bedzie pelen dobrego humoru zdrowia i milosci. Wkoncu znajdziecie troche czasu by wspolnie poklikac. Niema juz wytlumaczenia.... Caluje wszystkie zakrecone i czekam na pogaduszki.

Ja byłam w Pradze,nogi jeszcze mnie bolą ...jak zyję nie widziałam takiego tłumu ludzi...,ale było fajnie Praga jest piękna rzeczywiście!!!

witam wszystkie zakręcone w Nowym Roku. mam nadzieję, że sylwester był dla wszystkich udany, a postanowienia noworoczne spisane czekaja na realizację. ćałusy dla wszystkich :):):)

Witajcie-jestem tylko sekunde:O:O:O Bede dopiero po 14,Trzymajcie sie cieplutko🖐️

Aisza 👄 A wy gdzie do pioruna!!!!! Wracac i to szybko czekajcie jak Aisza wroci na dobre to Wam sie dostanie a ja jej pomoge :P

E,mała nie podskakuj bo znowu wylądujesz w szpitalu.Szanuj kręgosłup.Chodż spokojnie,nie dżwigaj itd.

Aisza witam Ciebie i inne dziewczyny!Nieraz probowalam wejsc na ten topik ,ale zaden nick nie chce mi wejsc - moze teraz sie uda.Jesli tak to pozdrawiam i jeszcze napisze .Co u Ciebie Aiszo ?

Aisza jak miło Cie zobaczyć tylko szkoda ze tak krótko ❤️ no znowu Sabacik jedzunie wywijaja różdzkami ale to miłe oby tak dalej Zakręcona to ja dzisiaj jestem okrutnie a to z powodu wolnej jutrzejszej soboty ❤️bede pichcic smakołyki bo mam gości pozdrawiam i przesyłam caluski 😘

Czesc Zakrecone. Dawno sie nie wpisywalam-ale i Wy zostajecie w tyle. Co u Ciebie Aisza? Zapraszam na kawke z mleczkiem....

Zapalam światełko. No i przed nami kolejny tydzień. Życzę wzystkim zakręconym jak najwięcej usmiechu i dobrych chwil. Buziaki dla wszystkich 👄

W DNIU URODZIN BEATO...... 🌼👄🌼 Abyś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta. Abyś mimo biegu lat, zawsze kochała cały świat. Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła. ❤️

Witam serdecznie. Beatko i Basieńko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin 🌼🌼🌼.SAMYCH POGODNYCH DNI

Basienko 🌼 Zamiast kwiatów pachnących,przesyłam Ci moc słów gorących,dużo zdrowia,pomyślności,słońca,paży i radości.To o czym marzysz żeby się spełniło,a to co kochasz,żeby Twoje było... 👄

DZIEKI DZIEKI I JESZCZE RAZ DZIEKI 😘 Beatko 100 lat w szczęsciu i radości miłośc niech w Twym sercu gości ❤️

Niepozytywnie kręci mnie ostatnio tv.Co włączę telewizor to mnie szlag trafia. A to Polska właśnie....:-( Nawet strony startowej w serwerach nie ogladam bo już tych przepychanek na górze mam powyżej dziurek w nosie. Pozytywnie to tylko kręci obecna wiosna...:-D

heloł, co tu tak niemrawo? Ja rzadko wchodze z załozenia, ale Wy? No, pozdrawiam Was laseczki. Piszcie, piszcie....

wpisuje sie ku pamięci bo mnie tutaj coś kręci pozytywnie wciaga w wir moze ze mnie taki świr co lubi rózne głupoty nie kocha tylko roboty Pozdro............. wysyłam 😘

teraz pozytywnie to nas wiatr zakęca.A nawet wykręca i przekręca...:-D O rany,ale urwanie głowy! A swoją drogą jak to miło jak w domu ciepło a wiatr hula w kominie.Szkoda tylko ,że nie ma sniegu za progiem bo wtedy obrazek już byłby idylliczny :-( Ale.... \"Łyk szklankę piwa\" w lustrze głowa mniej siwa! Mniej siwa bo farbowana a ja po piwie pewnie już ululana...:-D lepiej widzę kolorki wyostrzyły się też jęzorki rumiane mam liczko chętniej wywijam spódniczką i wogóle jestem koleżanka.... tylko jak będę wyglądać z ranka? :-( ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

🖐️ Podpisuje liste obecnosci, Aisza jak widzisz jestem a z reszta jak sie lada dzien pojawisz pogadaj hihi moge Ci pomoz bede w przyszlym tyg miala wisielczy humor :classic_cool: :P Perskie, chyba cwaniaro uratowalas tym wpisem swoj tylek :D 👄