Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza-40

Pozytywnie-Zakrecone

Polecane posty

Jak to miło ze tu ktos zaglada , widac ze ida świeta PUSTO GŁUCHO I WESOŁO !!!!!!! POZDRAWIAM 🌼

Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku, dzień zwykły dzień, który liczy się od zmroku. Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem, dzień piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze. Niebo ziemi, niebu ziemia wszyscy wszystkim ślą życzenia, a gdy wszyscy usną wreszcie, noc igliwia zapach niesie....

🖐️ wojmag pieknie to napisalas :) Aisza jakos smutno i pusto tu bez Ciebie ale postaramy sie nie zapomniec i bedziemy tu wpadac no ja napewno ;) Malgos juz lepiej??? Lece zaraz na zakupy,po poludniu to bedzie horror w sklepach :O

cześć wszystkim zakręconym :) małgoś nie wiem czy Ci to pomoże, ale przesyłam Ci w myślach pozytywną energię. Nie poddawaj się ❤️ Aisza prosi o chwilową ciszę telefoniczną. Prosiła mnie o zostawienie w jej imieniu takiej wiadomości dla Was wraz z Zyczeniami świątecznymi. J_3007 uważaj na kominy :)

POZDRAWIAM ZAKRĘCONE DZIEWUSZKI :D Powiadam Wam ; Zanim sie zasiadzie do stołu to musi sie człowiek tak nabiegać , tak napracować że aż jęzor do ziemi wisi :P Ale potem to juz tylko same przyjemnośći :-)

Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!

witam Wesołe te świeta gdy duszek pamieta że jest gdzieś opłatek i karpik na swieta i stoły bogato zdobione i misy po brzeg zapełnione i ciasta wszelkiego w bród niestraszny nam wcale głod a wręcz obżarstwo nam grozi UFF jakie miłe perspektywy WESOŁYCH ŚWIAT WAM ZYCZĘ :-)

Niech się spełnią świateczne życzenia te łatwe i trudne do spełnienia.Niech się spełnią te duze i te małe,te mówione głośno lub wcale,krok po krokuw 2007 Roku!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):

🌼WESOLYCH 🌼 SWIAT!! W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę wam zdrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi.

Gość Wesołych Świąt
SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK!

Wszystkim EWOM ZYCZĘ SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE DUZO ZDRÓWKA I PIENIEDZY 🌼🌼🌼🌼🌼

CZYŻBY WSZYSCY JESZCZE SPALI ? CZY TEZ W KUCHNI URZĘDOWALI LUB PRZY STOLE TE SWAWOLE JA JUZ NIE WIEM CO JEŚC WOLE CZY COŚ Z RYB CZY Z MIĘSA RACZEJ MÓJ ŻOŁADEK TO WYBACZY BO GDY RACZE GO CO CHWILĘ TO TYLKO JEST MU MILEJ I MILE I ROSNIE SOBIE POWOLI PRZYBYWA W PASIE KALORII A JAK TO ZRZUCIĆ ? KTO WIE PO ŚWIETACH POMYSLE .... NO NIE? 😘😘😘😘😘😘

Serdeczne życzenia imieninowe choć również spóżnione lecz z serca płynące dla wszystkich Ewusiek

Juz goscie za drzwiami juz naczynia pozmywane już garnuszki opróżnione troche brzuszki przejedzone i prezenty odpakowane i kolędy odśpiwane juz nastroje poświateczne wraca zycie niedorzeczne goni nas ta szara nuda moze nastrój wróci bardzo wierzę w cuda ❤️😘❤️😘

witajcie! POświątecznie...Pilnie potrzebuję haseł promujących kino..pomóżcie plisss.DZIĘKI:):):)

nadal kiepsko sie czuję...jutro idę do gin....oga:(:(Pozdrawiam poswiatecznie.PA!!!CZEKAM NA HASŁA.

Hejka ! Ja chciałabym zobaczyć choć jedną oponke na moim ciele,ale chyba nic z tego. Menopauza? No cóż każdego to czeka,ale teraz sa siły i srodki żeby sie nie męczyć.Najgorzej jeśli jest się aktywnym zawodowo,bo dolegliwości z tym związane są uciążliwe.Purpura na twarzy,ciagle poty i osłabienie niepomagają żyć.Malgoś 45lat? Wybór przed Tobą :).Albo zaczniesz brać hormony,albo będziesz sie męczyc.U niektórych kobiet moze to trwać nawet do 10 lat.

Aisza zaluj,musze mykac cosik mnie po pleckach drapie:classic_cool: Dziewczyny dzeki 👄

Czesc Zakrecone. Pozdrowionka po swiateczne- koniec z obrzarstwem...teraz czas na balety- czyli tance swawole... szykujmy sie na sylwestrowe nastroje. Czego i wam i sobie zycze.

oj chyba wszystkie cierpimy na to samo - przejedzene :) Powoja święte słowa - przygotowania do sylwestra czas zacząć. Ja sobie już dzisiaj pazurki zrobiłam :) Małgoś nie bój się hormonów. To działa.

Małgoś ja też namawiam do hormonów , ale oczywiście zgłoś sie do farmaceuty lub lekarza niech ci dobierze odpowiednie , napradwę skutkuje :D a co do Sylwka trzeba chyba obciskajace cos niecoś pod spód założyć żeby opony i bierzniki nie wystawały:D Pozdrawiam !!!!!!

Pozdrawiam zakręcone. Chyba najbardziej zakręcona jestem ja ,bo nawet dni mi się pokićkały :),nie wspomne o dacie. Małgoś,gdyby nie hormony już chyba byłabym w grobie.Poprawiają stam fizyczny i psychiczny.Nie odczujesz dolegliwości związanych z menopauzą.Nie ma sie czego bać.Możesz zacząć od fitohormonów.Dostępne bez recepty.Zasięgnij jednak porady lekarza. Pozdrawiam

Muszę najpierw rzucić palenie...a moje żylaki..nie pozwalają na hormony,chociaz lekarz przepisał mi jakieś plastry...Narazie nie wiem co mam robić!Jestem już wykonczona.Dobrze że mam wolne i jestem w domu..i często biorę prysznic bo inaczej bym sie zapociła na smierć.Poza tym nie śpię w nocy..a brak okresu mnie dobija!!!!!:):):)POZDRAWIAM.Jednak lepiej być facetem.Dzięki za wszystko

JUŻ ZBLIŻA SIE SYLWESTER DUŻYMI KROKAMI JEDEN ROK ZA NAMI NASTĘPNY PRZED NAMI SZCZESCIA ZYCZE WSZYSTKIM I ZDROWIA LEPSZEGO POZYTYWNEGO NASTAWIENIA ZYCIOWEGO USMIECHOW NA TWARZY A WSZYSTKO CO MA SIE ZDARZYĆ ....NAPEWNO SIE ZDARZY ❤️ POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE

NAJLEPSZEGO W 2007 roku,SPEŁNIENIA MARZEŃ I życia bez problemów tego świata od MAŁGOŚKI>>>>>:):):):):PA!!!!Będę witać nowy rok w PRADZEwypiję szampana za wszystkie zakręcone ...........................

):):):):wojmag PoolaRaksa agnes61 Powoja J3007 Gabi25 No i Aisza1:):):):):):):):):):):):)DOSIEGO.....20007-ego!!!!!