Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubakuba

czemu kobieta nie potrafi sie oprzec??

Polecane posty

Gość kubakuba

Chcialbym was zapytac a szczegolnie kobiet czemu nie potraficie sie oprzec?Jaka rzecz porusza was najbardziej? Co mezczyzna musi zrobic zebyscie byly szczesliwe?? Kwiaty, kino spotkania? Prosze o wyszukane rzeczy...dzieki

Gość kobieta nie potrafi się oprzeć
dwudziestu centymetrom :classic_cool:

Gość dziewczyna basisty
porzadnie wypchanemu portfelowi :)

Gość mloda i zrozpaczona
nie gmoe sie oprzec jemu, gdy caluje mnie po szyji, w uszko itd... odlatuje i jestem cala jego :D a z innych rzeczy, to np kwiaty bez okazji, szeptanie do uszka jak to bardzo mnie uwielbia ;) pomyslowe randki :):) duzo by wymieniac :)

Gość jak jest to coś
jak iskrzy i jest napięcie w powietrzu...a jak nie ma, to możesz skakać po drzewach nawet żeby te kwiaty zrywać i nic z tego :)

Gość tak tak tak ...
moze to dziwne ale mnie kwiaty i kino nie ciesza ... no jesli juz kwiatki to jeyne jakie lubie to tak naparwde stokrotki i malutkie niezapominajki wole gdy facet robi cos od serca a nie tak jak wszyscy kupi kwiatka i da;/ i dlatego poszukuj faceta ktory zaskoczy mnie chocby raz na rok ale tak ze bede to pamitac do konca zycia :) wole mocne przytulenie czuc jego stojac na wysokim moscie wtedy wiem ze jest ze mna ..

Gość kubakuba
tak tak tak dzieki i o takie wypowiedzi mi chodzi...tylko prosze o przyklady..Kwiaty moze sa piekne i wazne ale banalne i oblatane...wyszukane konkrety...

Gość dsfadfasdf
boskiemu cialu ladnym perfumom blysku w oku seksu w hotelu facetowi w gajerku swietnei skrojonym porfelowi pomyslom faceta na spedzanie wolnego czasu rozkoszy jaka daje facet w lozku minetce masazowi bezinteresownemu erotycznemu kwiatkom bez okazji komplementom widokowi faceta czule odnoszacego sie do malego dziecka widokowi faceta bawiacego sie z psem widokowi faceta w gajerku sluchajacego glosno stinga w grantowym mercedesie z kremowym skorzanym obiciem w srodku :P

Gość tak tak tak ...
jak zodbyc kobiete hymm zalezy jaka ona jest ?:0 co ona lubi wiesz nie wszytkie kobietki sa takie same ... jedna cieszy pizza druga kino 3 spacery a 4 wyscigi samochodowe :)

Gość kubakuba
jest cudowna i twierdzi ze bardzo mnie Kocha ale nie potrafi ze mna byc...szukam czegos szalonego, nieprzewidywalnego, czegos co ona odczuje na zawsze i bedzie pamietac o tym, co pozwoli mi ja odzyskac, lecz zeby ona nie musiala osobiscie brac w tym udzialu na poczatku...cos spontanicznego...nie wiem jak to powiedziec...jestem troche skolowany, ale o cos takiego pytam

Gość hhhh
zabrzmi nienadzwyczajnie ale poczuciem humoru:)

Gość walcowi
:P

Gość markoooop
sluchaj wyslij kilka razy poslanca z jednym kwiatem...bez lisciku tak jak mowi nie raz czy dwa ale przez jakis czas...z jednym kwietem - jesli domysli sie ze to od Ciebie i sie spodoba jej ten pomysl zobaczysz ze ona zobaczy jak Ci na niej zalezy!!!

Gość kubakuba
dzieki wlasnie o takie pomysly prosze...dzieki markoooop

Gość tak tak tak ...
no to musisz sam wymyslic .... ja np kocham mosty ... hehe wiem ze to smiesznie brzmi ale uwielbiam po nich chodzic stac i rozlozyc rece szerko czuc wiatr i taka swoja wolnosc ... i tego nauczyl mnie wlasnie moj facet( teraz juz byly ) pokazal mi cos niesamowitego w czym normalnym ... :) ale wiesz rozni ludzie rozne potrzeby:)

Gość kubakuba
wiem ze kazda z was jest inna, ale macie rowniez wspolne cechy...dlatego chcialbym poznac lepiej jakiej rzeczy nie mozna sie oprzec...chodzi mi o gest czy zachowanie...

Gość wiklinowy
mnie sie potrafia oprzec... ;-)

Gość krotkooooo
kwiaty, prezenty i wszystko tylko ze jak najbardziej anonimowo mimo ze ona Ciebie a Ty ja Kochasz...wtedy jest ta nutka tajemniczosci ktora potrafi wszystko rozpalic :-)Trzymam kciuki

Gość kubakuba
dzieki krotkoooo jestem wdzieczny za podpowiedz :-)

Gość adcsdcdcs
tiaaa.... pierdoły.... jest stary sprawdzony sposób: umawiasz się ze znajomym, którego dziewczyna nie zna, że uda że na nią napada np wykorzystując że jesteś dalej, podbiega do niej i wyrywa jej torebkę, ty za nim biegniesz i po chwili wracasz z torebką mówiąc że naklepałeś gościowi jeśli to wyjdzie realistycznie, żadna się nie oprze możesz też innymi sposobami pokazywać że jesteś męski, silny, pewny siebie i opiekuńczy, że stoisz po jej stronie, wtedy dziewczyny ściągają majtki przez głowę ;>

Gość adcsdcdcs
hmmm, ale te kwiatki przez posłańców też fajne

Gość kubakuba
hehehe az tak wyszukanego sposobu chyba nie bede probowal heheehe ale musze przyznac ze masz fantazje hehehe zdrowia

Gość kubakuba
adcsdcdcs mnie tez sie podoba pomysl z poslancem i prosze o wiecej takich jesli posiadacie tak owe ale glownie prosze kobiety o wypowiedzi bo w sumie o was chodzi :-)

Gość markoooop
:-) Dasz rade

Gość kubakuba
dzieki markoooop

Gość kubakuba
jeszcze raz zachecam do podawania przykladow szczegolnie kobiety...co was najbardziej porusza gdy facet co zrobi???:-)

Gość kristofffku
Nie daj sie...walcz...zebys pozniej nie zalowal :-)

Gość kubakuba
a jesli tylko pogorsze sytuacje zabardzo naciskajac???z tym tez sie trzeba liczyc :-(