Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocowa

Czy odgrzewana miłość ma szansę?????????

Polecane posty

Gość owocowa

krótko jesteśmy ze sobą długo (6 lat), mieliśmy 1 powazne rozstanie na pol roku,ja w tym czasie szalalam i w koncu wrocilam,bo bylam sama (nie wiem czemu to zrobilam,chyba z nudow) i jakos teraz od dluzszego czasu o dziwo (bo przeciez zwiazki wlasnie im dalej tym częściej przezywaja kryzysy) jest lepiej i fajnie i zastanawiam sie mocno ze chyba to facet do konca zycia,ale... no wlasnie w glowie mi siedzi przekonanie ze odgrzewana miłość nie ma szans,prawda czy fałsz????

Gość owocowa
oj chcialam wiedziec jakie sa doswiadczenia innych dziewczyn,a tu od razu :(

Gość grettta
ja mam za sobą dwa takie zwiazki i tak jak napisałam "za sobą"..i tak po czasie wszystko sie rozwaliło, brzemię z pierwszych związków pozostalo jesdan zbyt duze, pozatym wychodze z założenia ze nie wchodzi sie dwa razy do trej samej rzeki i tyle

Gość owocowa
no wlasnie :(

no wiadomo ze jednym udaje sie powrót do siebie a innym nie. to zalezy od tego jak bardzo sie ktos stara napeawic zwiazek. o tym czy to ma sens przekonasz sie jak sama spróbujesz i przekonasz na sobie... lepiej załować jak sie zrobiło niz załowac jak sie nie spróbowało.:-) powodzenia

Gość ma szansę

Gość nam sie udało
jestesmy ze soba. :P

Gość kasiula28
Sama zadaje sobie to pytanie jestem w takiej sytuacji i nie wiem czy spróbować i czy to ma sens

Gość ja tak wierze i tyle
ja odgrzewam taki zwiazek i wierze ze sie uda.. bo sie musi udac:) jelsi jestescie sobie pisani to bedziecie razem..nawet o 5 zerwaniach.. ja sie tego trzymam

Gość owocowa
dzieki dziewczyny za slowa otuchy,ja tez wierze ze warto

jak tak bedziecie sie zastanawiac warto nie warto to biedny facet który chciał wrócic rozmysli się!!!zdecydujcie się na coś!!! ja ciagle mam problrm bo nieraz mam problem ze zdecydowaniem sie na coś... i jestem szczesliwa ze mój facet jest wyrozumiały na moje niezdecydowanie i wytrzymuje ze mna... ja zycze by wasi przyszli partnerzy równiez byli tak wyrozumiali. bo jesli sie kogos kocha to daje mu sie szansę a jak nie kocha to trzeba walic prosto z mostu nie! jak kochacie swoich byłych to wróccie do nich jak nie kochacie to odpuscie sobie i nie zadreczajcie sie takimi sprawami bo szkoda zycia na takie coś!